Forum » Kaj kupiti » Vprašanja za vas... pomagajte
Vprašanja za vas... pomagajte
Border ::
Kupujem racunalnik pa se odlocam:
1. Katero plato bi kupili, mora pa podpirati SB+LAN+FW? Gledal sem ASUS P4S8X 648 DDR +SB+LAN+SATA+FW cena 45.000 SIT pa se mi zdi malo draga! Kaj je SATA? V plato bom vstavil P4 1.8 box!
2. Katero graficno bi kupili ATI RADEON 9000 ali ATI RADEON 9000pro? Razlika je 10.000 SIT! V cem je razlika med njima?
3. Procesor Intel P4 2.4 deluje v 533 Mhz! Koliko pa deluje Intel P4 1.8?
1. Katero plato bi kupili, mora pa podpirati SB+LAN+FW? Gledal sem ASUS P4S8X 648 DDR +SB+LAN+SATA+FW cena 45.000 SIT pa se mi zdi malo draga! Kaj je SATA? V plato bom vstavil P4 1.8 box!
2. Katero graficno bi kupili ATI RADEON 9000 ali ATI RADEON 9000pro? Razlika je 10.000 SIT! V cem je razlika med njima?
3. Procesor Intel P4 2.4 deluje v 533 Mhz! Koliko pa deluje Intel P4 1.8?
SisQ ::
Lep pozdrav!
SATA, je kratica za serial ata, kateri je-bo zamenjal paralelnega. Prinaša hitrejši prenos , pa še kabli so ožji cca. 8 mm. Čez čas bodo vse komponente narejene na ta priklop. Sedaj je že nekaj komponent: trdi diski itd. Vsega mislim da še ni.
Glede grafične pa takole. Poglej kakšen review na yahooju ali googlu. Razlika pa je v ramih. PRO ima hitrejše. Za plato pa bo moral kdo drug povedat.
SATA, je kratica za serial ata, kateri je-bo zamenjal paralelnega. Prinaša hitrejši prenos , pa še kabli so ožji cca. 8 mm. Čez čas bodo vse komponente narejene na ta priklop. Sedaj je že nekaj komponent: trdi diski itd. Vsega mislim da še ni.
Glede grafične pa takole. Poglej kakšen review na yahooju ali googlu. Razlika pa je v ramih. PRO ima hitrejše. Za plato pa bo moral kdo drug povedat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetujte strokovnjaki!Oddelek: Kaj kupiti | 1527 (1141) | nodes |
» | Pomoc pri Konfiguraciji za vsesplosno mletje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4247 (3509) | Zheegec |
» | Pomagajte sestavit sistem...Oddelek: Kaj kupiti | 1176 (1121) | dxx |
» | Kaj bi spremenili v tej konfiguracijiOddelek: Kaj kupiti | 1139 (869) | 3L33T |
» | kupujem novo mašinoOddelek: Kaj kupiti | 2030 (1252) | bond007 |