Forum » Kaj kupiti » Nasvet-Kateri telefon kupiti
Nasvet-Kateri telefon kupiti
marko21 ::
Lp!
Dajte mi prosim svetovat kateri telefon naj kupim do okoli 50€ pri simobilu pri paketu orto u nulo. Nimam nekih posebnih zahtev, zanima me samo najboljša varianta glede na kakovost(funkcije)/ceno. Edino kar bi hotel je da mi telefon nebo štekal ob vhodu v meni itd...
Malo sem gledal v smeri za Nokio C5-03 ali Samsung i5500 Galaxy 5....
Dajte mi prosim svetovat kateri telefon naj kupim do okoli 50€ pri simobilu pri paketu orto u nulo. Nimam nekih posebnih zahtev, zanima me samo najboljša varianta glede na kakovost(funkcije)/ceno. Edino kar bi hotel je da mi telefon nebo štekal ob vhodu v meni itd...
Malo sem gledal v smeri za Nokio C5-03 ali Samsung i5500 Galaxy 5....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27626 (9539) | nergac |
» | Visoke cene telefonov Simobil/Telekom et al. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12897 (10939) | tomy5 |
» | Tušmobil - graja; kupiš telefon, telefona ni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10671 (7314) | radmannsdorf |
» | Telefon Tušmobil Y1, zaklenjen - odklenjen?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3363 (3084) | The Shadow |
» | Nerazumljive (oz. sumljive? )ponudbe telefonskih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 3021 (1835) | ivanuscha |