Forum » Pomoč in nasveti » Win2000 zatikanje
Win2000 zatikanje
gumby ::
včasih se mi na trenutke (za kakšno sekundo) računalnik dobesedno ustavi. v tem trenutku zmrne slika, zvok, miška, skratka vse. to se dogaja dokaj pogosto, vendar v naključnih (ne rednih) intervalih. zadnje čase pa tudi včasih dokončno zmrzne...
problem verjetno ni softverski, saj že nekaj mesecev nisem nameščal nič novega (razen mozille in mule)...
sistem je nenavit, proc je XP1700, temp okoli 50 stopinj.
ideje?
problem verjetno ni softverski, saj že nekaj mesecev nisem nameščal nič novega (razen mozille in mule)...
sistem je nenavit, proc je XP1700, temp okoli 50 stopinj.
ideje?
Switch ::
Imam podoben problem in prosim za pomoč. Tudi meni včasih računalnik za kakšno sekundo zamrzne. Potem pa je tu še problem v Winampu. Ko ga zaženem mi javi napako v stilu:
winamp.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point ??0CDRMLiteCrypto@@QAE@XZ could not be located in the dynamic link library DRMClien.DLL
To napako mi javi 2X, potem pa se zažene Winamp, CDje mi pa špila le v novem media playerju.
Operacijski sistem W2K ima namešče service pack 3, teče pa na celeronu 400 MHz, 64 RAM in plati na Intel BX čipovju (vse skupaj se bo kmalu zamenjalo hvala bogu)
winamp.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point ??0CDRMLiteCrypto@@QAE@XZ could not be located in the dynamic link library DRMClien.DLL
To napako mi javi 2X, potem pa se zažene Winamp, CDje mi pa špila le v novem media playerju.
Operacijski sistem W2K ima namešče service pack 3, teče pa na celeronu 400 MHz, 64 RAM in plati na Intel BX čipovju (vse skupaj se bo kmalu zamenjalo hvala bogu)
salesky ::
Mislim da prvo ku prvo je lahko kriv RAM. W2000 rabijo veliko rama, da delajo normalno. No zdej za veliko mislim 256 ali več.
Mel sem iste težave z zatikanjem.
Mel sem iste težave z zatikanjem.
gumby ::
našel sem problem - zatikanje povzroča mreža. če nastavim lan kartico na "disabled", potem zatikanje izgine...
kaj se na mreži tako pomebnega dogaja, da sistem čisto zmrzne za nekaj časa?
kaj se na mreži tako pomebnega dogaja, da sistem čisto zmrzne za nekaj časa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux/Apache kot vektor napada...Oddelek: Informacijska varnost | 2287 (1677) | Atos |
» | vsake 10sekund se mi odpira okno ki ne poznam... prosim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1244) | strictom |
» | Virtual memory izkljopljen - zatikanje v igrah?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1438) | Mavrik |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2379 (1629) | R33D3M33R |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2131 (1531) | AtaStrumf |