Forum » Strojna oprema » Drsna plošča z eno tipko?
Drsna plošča z eno tipko?
klihk ::
Zanima me, kako v takih primerih, kot je ta laptop: http://www.mediaplanet.si/prenosnik-msi... uporabiš desni miškin klik?
Drsna plošča ima samo eno tipko in ne 2, kot je v navadi :S
Drsna plošča ima samo eno tipko in ne 2, kot je v navadi :S
gendale ::
ponavadi je tko, da sta pod tipko dve stikali in pritisk na levi strani sproži eno, pritisk na desni pa drugo
poleg tega pa se da določit, da pritisk v kotu plošče pomeni določeno tipko
poleg tega pa se da določit, da pritisk v kotu plošče pomeni določeno tipko
Yohan del Sud ::
To je pa šmentani appl kriv. Tam so začeli samo z eno, sedaj pa sploh ni več nobene. Pa vsi ga posnemajo.
Nič bat, dokler bodo veliki trije OS še živi, bodo vsi proizvajalci HW-ja našli enostavno rešitev za drugo tipko (in po potrebi še tretjo, četro, peto), čeprav ni razvidna iz slik.
V tvojem primeru so ti rešitev že razkrili moji predhodniki. Ena tipka ne pomeni nujno samo enega klika.
Nič bat, dokler bodo veliki trije OS še živi, bodo vsi proizvajalci HW-ja našli enostavno rešitev za drugo tipko (in po potrebi še tretjo, četro, peto), čeprav ni razvidna iz slik.
V tvojem primeru so ti rešitev že razkrili moji predhodniki. Ena tipka ne pomeni nujno samo enega klika.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaslon laptopa se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 4027 (2532) | solatko |
» | Sony digitalna kamera in stojalo - težaveOddelek: Zvok in slika | 941 (856) | Robert |
» | Bo v Nokii N9 Intelov Atom?Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8310 (6209) | CaqKa |
» | Morse hitrejši od SMS-jev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8236 (6136) | Thomas |
» | tipkovnicaOddelek: Strojna oprema | 1252 (1047) | Privatnik |