» »

Android tv box

Android tv box

««
90 / 148
»»

pierch ::

omogoči ssh v settingih in skopiraj preko scp. Username/pass je root/coreelec.
Pierch

Albatros ::

Albatros je izjavil:

ima kdo izkušnje z CoreELEC ?
hotel bi naštimati prednji zaslonček, da mi pokaže uro ( prikazuje samo boot izpis na zaslonu).
na spletu sem zaznal navodila za spremembo VDF fajla oz.konfiguracije, inštaliral sem tudi addon openvfd.
žal tukaj se mi ustavi, sklepam da bo potrebno preko samba share prekopirati vdf.cong na storage/.config .
Preko navadnih file manager/explorejev nemorem dostopat oz.kopirat na storage.
ima kdo izkušnje glede tega kaj in kako ?

navodila katera sem poguglau:
Goto Arthur's VFD repository here 511.
Download the configuration that matches your device and rename it to vfd.conf.
Copy the vfd.conf to /storage/.config on your device.
Install OpenVFD Service via the CoreELEC repository in Kodi.
Reboot and enjoy.

POGRUNTAL!
enostavno ni treba preko puTTy lahko preko raziskovalca se vse uredi.
odpreš raziskovalec (hitri dostop) vtipkaš ip naslov katerega dobiš v kodi/ sistemske informacije npr:
\\192.168.1.1\
poiščeš mapo Configfiles ter vanjo kopiraš vfd.conf.
vfd datoteko za svojo napravo poiščeš na spletnem naslovu : https://github.com/arthur-liberman/vfd-...
naslednja faza poinštaliraš OpenVFD addon, poresetiraš box in wuala! ura tika taka, display deluje.

pišem zgolj te neumnosti, če kakšnemu uporabniku pride prav v bodoče in da si nebo belil glavo stem kot jaz.
LP!

bbobst ::

Inštaliraj ES file Explorer, preko njega dostopaš do roota, če je škatljica rootana.

bbobst je izjavil:

Inštaliraj ES file Explorer, preko njega dostopaš do roota, če je škatljica rootana.

Imam...root je ze na napravi privzeto. Tile file eksplorercki niso nic koristnega znali narediti. Zanimivo a ne? Pa je pro verzija gor.Potem sem pomislil na putty ampak se da drugace. Uglavnm reseno. Hvala vseeno

meho7 ::

damirj79 je izjavil:

meho7 je izjavil:

Tle mas 4k sample feeda z 55mbps bitrateom (i7 minimum za predvajanje!)
https://mega.nz/#!NxlxFQ4I!5T0JRWEAct9LgvfAQaJcuPyi12y5MopBZPTMMsdht3U

Intel i7 ali pa ena kitajska Android box škatlica za 30€...

Meni tako na android boxi(MxIII) kot na smart tv ne dela - neki artefakti v ozadju pa zvok (Poskusil MX player, VLC, Kodi)
Medtem ko mi na i7 nabije proces do 90%
https://imgur.com/a/8XWjBAl
Imas kak video posnetk, da ne bom prevec dvomil? :)

OK.d ::

LPOK.d

kanarin ::

Sklenil sem zamenjati svoj Beelink GT1 Ultimate (kot sem pisal nekaj postov nazaj sem z njim precej razočaran - ne vem če imam smolo s konkretnim modelom, ampak tudi ko zadeva deluje, sem pač dojel, da "to pač ni to" - vsaj zame) z nekim Android TV boxom. Želim namreč imeti boljšo out-of-the-box UI izkušnjo na moji "butasti" Panasonic plazma TV (zaenkrat še ne planiram zamenjave, ni prave potrebe). Dilema je zaenkrat med Xiaomi Mi Box S in Nvidia Shield TV. Kje se da najugodneje dobiti oboje ? Vem, da je Shield TV overall boljša in zmogljivejša zadeva, ampak ima tudi precej zasoljeno ceno (res ne vem še ali sem pripravljen toliko dati za en android box, čeprav me po drugi strani mika). Mi Box S trenutno tudi ni ravno poceni kot gledam (želja bi bila dati do nekje 50 €). Ali obstaja še kakšna pametna alternativa ? Po slabi izkušnji z običajnim android boxom sem spoznal , da v bistvu želim plug and play zadevo, lep vmesnik in enostavno rabo. Rabil bi predvsem za YT, streamanje iz telefona (Chromecast), občasno predvajanje raznega videa iz različnih virov, pa seveda tudi za igranje kakšne igrico (tukaj me predvsem zanima ali je Mi Box dovolj sposoben za emulacijo starih konzol in video iger). Še najbolj prav bi mi prišla izkušnja nekoga, ki je dejansko prešaltal iz poceni Android boxa na (malo bolj resen in dražji) Android TV box. Torej ali se zamenjava dejansko izplača.

OK.d je izjavil:

http://jell.yfish.us/

To je ze vse encoded
jellyfish-120-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
jellyfish-140-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
jellyfish-160-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
Delajo na smart tv in android boxi.
Poskusi moj raw feed pa potem porocaj :))
http://www.mediafire.com/file/1yyahgmbu...

meho7 je izjavil:

OK.d je izjavil:

http://jell.yfish.us/

To je ze vse encoded
jellyfish-120-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
jellyfish-140-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
jellyfish-160-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
Delajo na smart tv in android boxi.
Poskusi moj raw feed pa potem porocaj :))
http://www.mediafire.com/file/1yyahgmbu...

Evo se nekaj 1080p 4.2.2 raw posnetkov, ki jih noben android box ne prezveci

https://www.mediafire.com/file/d78u9ssx...

https://www.mediafire.com/file/9fck772m...

damirj79 ::

Zakaj oa ne bi prezvecil 25 in pa 10mbps?

webmaher ::

4:2:2 matematika je prehuda za androide :)

rawlit ::

neo5468 je izjavil:

Vse nad 100€ glej izključno samo nvidia shield.

Točno tako sem se tudi odločil. Nimam volje se ukvarjat z napravo vsakič, ko želim kaj pogledat.

Albatros je izjavil:

Albatros je izjavil:

hotel bi naštimati prednji zaslonček, da mi pokaže uro ( prikazuje samo boot izpis na zaslonu).
na spletu sem zaznal navodila za spremembo VDF fajla oz.konfiguracije, inštaliral sem tudi addon openvfd.
žal tukaj se mi ustavi, sklepam da bo potrebno preko samba share prekopirati vdf.cong na storage/.config .

Reboot and enjoy.

POGRUNTAL!
odpreš raziskovalec (hitri dostop) vtipkaš ip naslov katerega dobiš v kodi/ sistemske informacije npr:
\\192.168.1.1\
vfd datoteko za svojo napravo poiščeš na spletnem naslovu : https://github.com/arthur-liberman/vfd-...
naslednja faza poinštaliraš OpenVFD addon, poresetiraš box in wuala! ura tika taka, display deluje.

pišem zgolj te neumnosti, če kakšnemu uporabniku pride prav v bodoče in da si nebo belil glavo stem kot jaz.
LP!

Ali je postopek enak za libreelec?

Albatros je izjavil:

Albatros je izjavil:

Reboot and enjoy.

POGRUNTAL!
\\192.168.1.1\

LP!

Kako shraniš file za tanix TX3 ?

Postopek je enak. Poisci na spodnjem linku vfd text oz skripto od tanixa. Odpres notepad skopiras in shranis kot vfd.conf . Sledi zgoraj ali pa na linku navodila in bo uspelo.
Jaz sem enkrat orenk zaj..je ura bila na glavo obrnjena :) napacno zadevo sem kopiral.

Link:
https://discourse.coreelec.org/t/how-to...

Saul Goodman ::

kanarin je izjavil:

Sklenil sem zamenjati svoj Beelink GT1 Ultimate (kot sem pisal nekaj postov nazaj sem z njim precej razočaran - ne vem če imam smolo s konkretnim modelom, ampak tudi ko zadeva deluje, sem pač dojel, da "to pač ni to" - vsaj zame) z nekim Android TV boxom. Želim namreč imeti boljšo out-of-the-box UI izkušnjo na moji "butasti" Panasonic plazma TV (zaenkrat še ne planiram zamenjave, ni prave potrebe). Dilema je zaenkrat med Xiaomi Mi Box S in Nvidia Shield TV. Kje se da najugodneje dobiti oboje ? Vem, da je Shield TV overall boljša in zmogljivejša zadeva, ampak ima tudi precej zasoljeno ceno (res ne vem še ali sem pripravljen toliko dati za en android box, čeprav me po drugi strani mika). Mi Box S trenutno tudi ni ravno poceni kot gledam (želja bi bila dati do nekje 50 EUR). Ali obstaja še kakšna pametna alternativa ? Po slabi izkušnji z običajnim android boxom sem spoznal , da v bistvu želim plug and play zadevo, lep vmesnik in enostavno rabo. Rabil bi predvsem za YT, streamanje iz telefona (Chromecast), občasno predvajanje raznega videa iz različnih virov, pa seveda tudi za igranje kakšne igrico (tukaj me predvsem zanima ali je Mi Box dovolj sposoben za emulacijo starih konzol in video iger). Še najbolj prav bi mi prišla izkušnja nekoga, ki je dejansko prešaltal iz poceni Android boxa na (malo bolj resen in dražji) Android TV box. Torej ali se zamenjava dejansko izplača.

mislim, da pametnih alternativ nimaš. ali tvegaš in kupiš še enega kitajca (tega, ki si ga omenjal) in upaš da boš zadovoljen, ali skeširaš za nvidio shield in veš, da imaš najboljše kar je trenutno na trgu. tudi če ti ne bo všeč boš vedel, da boljšega trenutno ni. vsaj soliden wireless gamepad dobiš zraven, da lahko igrce igraš in lažje upravičiš ceno, ker ni samo box + remote.

+ probaš lahko kak fortnite oz. drugo AAA pc gaming igro, ne da bi potreboval gaming računalnik. hitro upravičiš malo višjo ceno, ker se tudi nameni uporabe lahko hitro raztegnejo še v nadomestek za PS/xbox/gaming pc.

v končni fazi pa lahko prodaš naprej in ne boš imel težav z iskanjem kupca, ker teh boxov v slovenskih trgovinah praviloma ne najdeš. nvidia shield je pač apple na android tv sceni.

Zgodovina sprememb…

techuser ::

Okay, dobil sem Mecool TV box GB RAMA 16GB ROM. Nastavil vse in ugotovil, da dela youtube počas. A se to da kako nastavit? Poleg tega imam občutek, da je zvok drugorazredna roba, ni tako kot če bi direktno v TV recimo dal določen komad iz youtubea, takrat je zvok lepši. Nastavil sem HDMI RAW pa je vseeno. Kakšne imate kaj izkušnje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: techuser ()

Mare2 ::

techuser je izjavil:

Okay, dobil sem Mecool TV box GB RAMA 16GB ROM. Nastavil vse in ugotovil, da dela youtube počas. A se to da kako nastavit? Poleg tega imam občutek, da je zvok drugorazredna roba, ni tako kot če bi direktno v TV recimo dal določen komad iz youtubea, takrat je zvok lepši. Nastavil sem HDMI RAW pa je vseeno. Kakšne imate kaj izkušnje?

Kateri Firmware pa imaš? Na Geekbuying imaš za vsak TV BOX čisto spodaj naveden zadnji Firmware. :)

A ti youtube dela počasi samo preko WIFI?

damirj79 ::

webmaher je izjavil:

Sigurno? Da se ni samo malo za poigrat z output nastavitvami. Ker drugače med opcijami je tudi ta output, če se ne motim..

Imel sem več oken odprtih pa je potem v redu. Ampak firmware pa nikakor nisem mogel dobit ker linki niso deloval. Naj bi pa ta model Mecool M8S PRO W imel avtomatski update. Pod settings mi piše, da je vse up to date. Tako da bi moralo biti v redu.

techuser je izjavil:

Imel sem več oken odprtih pa je potem v redu. Ampak firmware pa nikakor nisem mogel dobit ker linki niso deloval. Naj bi pa ta model Mecool M8S PRO W imel avtomatski update. Pod settings mi piše, da je vse up to date. Tako da bi moralo biti v redu.

Verjetno je tazadnji gor. :)

MECOOL M8S PRO W Android 7.1 Amlogic S905W Firmware Update 20171212
http://blog.geekbuying.com/2017/12/meco...

Ja piše da je vse v redu, pa možnost je da ti direktno preveri brez da dajem posebej firmware na usb ključ. Malo sem razočaran ker mi pri H265 filmih malo delaya na vsake nekaj minut. Drugo je pa to, da je spet neka škatlica in avtomatsko je slika in zvok resnično drugi razred. To sem sprobal tako da sem dal H264 filme direktno v tv box in potem še preko TV, ki podpira mkvje. Vseeno dobim na TVju preko USB ključa originalno sliko in zvok, preko TV boxa pa je recimo kakšnih 20% slabše. Slika je gladka v primerjavi z originalno reprodukcijo, zvok pa ima manj bassa in preveč visokih tonov. Ni tiste čistosti zvoka.

Zgodovina sprememb…

marqo007 ::

Zadnji uradni firmware za MECOOL M8S PRO W je iz dne 24.7.2018. Meni ta škatla (2GB) deluje solidno, je pa problem da EON šteka v menijih, čeprav streamanje pa je gladko. Nekateri drugi imajo prav tako škatle z Amlogic S905W, pa so poročali da EON tv aplikacija dela ok. Sprobal sem že 5 različnih romov, tudi ATV pa mi v vseh EON TV šteka v menijih. Na koncu sem se vrnil na originalni firmware. Vklopil sem tudi enostavne animacije v nastavitvah in priklopil internet na kabel.

Ima kdo ta tv box in mu EON TV aplikacija deluje tekoče v menijih? Tekoče za mene pomeni, da ko stisneš gumb na daljincu da ne čakaš 2 sekundi da se kaj zgodi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: marqo007 ()

Uporabljaš Kodi ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare2 ()

Počasi bom odprl temo: Tanix posebnež

Skratka naletel sem zopet na zanimiv problem in sicer tako poimenovani rainbow efekt med predvajanjem določenih formatov, večina mkv( takole to zgleda na kratko, je grdo rdeče, zeleno nehumano trganje slike, vse skupaj deluje kot, da bi se grafični čip pregreval).
Seveda, če in upam da bo zopet komu prišlo prav imam rešitev in sicer za CoreELEC sistem (nad androidom sem obupal ker je postal samo še youtub predvajalnik zame oz.otročička) in sicer:

Settings -> System -> CoreELEC-> Disable deinterlacer.
In spet srečno poganjamo mašo in medveda v 1080p brez grdih zeleno/rdečih zmazkov na zaslonu.

Lp!

Hvala!

damirj79 je izjavil:

webmaher je izjavil:

Sigurno? Da se ni samo malo za poigrat z output nastavitvami. Ker drugače med opcijami je tudi ta output, če se ne motim..

Sigurno. Meni tudi prek enigma 2 sat receiverja ne dela(slika crna, zvok dela) moram streamat na pc.
Malo vec o 4.2.2 feedih
https://www.avforums.com/threads/what-a...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: meho7 ()

smrko ::

Nehajte že srat s tem 4:2:2 ker to ne briga niti en promil folka.

Malo bolj tehnična razlaga v angleščini ampak bistvo je jasno: koga boli k.... za to!?

4:2:2 is the standard system used to sample broadcast video for distribution around a broadcast centre. The 4 refers to the sampling rate that is used for the luminance (Y) i.e. the brightness signal, the 2:2 refers to the sampling frequency used for the two colour difference signals (R-Y/Cr and B-Y/Cb) i.e. the colour/chrominance.

This means that the colour information is sampled at half the resolution horizontally as the brightness - which is fine for most things (though it can cause issues with chroma-keying where you need high resolution colour information) as the eye/brain is less sensitive to colour than brightness. However vertically, in 4:2:2, the resolution is the same for both the luminance and chrominance. This has advantages in broadcast applications - particularly in interlaced systems where the vertical resolution is effectively halved on moving information where there is movement between the two fields within a frame... (*) If 8 bit sampling is used then 4:2:2 subsampling from 4:4:4 reduces the number of bits required to code each "pixel" from 32 to 16.

However for DVD, HD-DVD, BluRay and both SD and HD broadcasts to the home, 4:2:0 is used. This reduces the chrominance resolution vertically as well, by sending just one colour signal - either R-Y or B-Y for each line, and alternating them. (Incidentally the French SECAM colour system did this as well). This means that the vertical chroma resolution is now halved as well giving a balanced horizontal and vertical chroma resolution, and also requiring less space to carry - as now only 12 bits per "pixel" are required - as for every 4 luminance samples (in a 2x2 array) there is only one R-Y and one B-Y sample...

What has this got to do with satellite feeds?

Well 4:2:2 satellite links, using a different MPEG2 Profile to 4:2:0 direct to home links, are used by broadcasters for their high quality links from outside broadcast locations back to their network control areas. These links are likely to be at a higher data rate - say 24-34Mbs rather than the 3-6Mbs used to broadcast to us - and the 4:2:2 video is higher quality, and will survive around a broadcast area in quality for longer.

4:2:2 MPEG2 is not usually decodable by domestic SD satellite receivers - hence it appears to be encrypted - but in fact it isn't always. Some HD MPEG2 receivers can decode SD 4:2:2 as can most PCs with DVB-S cards and the right MPEG2 software codec (with 4:2:2 support - like the Elecard ones?)

Bottom line - 4:2:2 at a high data rate is usually used by broadcasters as it is higher quality - and thus when the signal is recompressed to broadcast to us the quality is higher than if 4:2:0 were used.

(News broadcasts may often use 4:2:0 at lower rates though)

(*) In interlaced systems the resolution of a 50Hz SD the luminance signal can drop from 720x576 to 720x288 on fast moving information, and in 4:2:2 you get a resulting 360x288 chrominance signal. Worst case scenario with 4:2:0 is that you get 360x144 resolution chroma on interlaced fast moving content, which is why 4:2:2 is used within broadcast centres. This is because a 720x576/50i signal behaves like a 720x288/50p signal on fast moving information - the trade-off with any interlaced system is that the vertical resolution and motion resolution are not independent.

Zakaj se mi tv box ne ugasne, gumb off sploh ne deluje. Model Mecool M8S PRO W.

techuser je izjavil:

Zakaj se mi tv box ne ugasne, gumb off sploh ne deluje. Model Mecool M8S PRO W.

Daš na tovarniške nastavitve. Morda se je kaj zaciklalo. :)

Se da instalirat kakšen drug OS na ta box?

marqo007 ::

Android TV verzija gre gor, v originalu je navaden android 7.1.2. Je pa kar avantura, ker je treba fizično odpret škatlo, če želiš dostopat do reset gumba (ki ga sploh fizično ni in moraš kontakta povezati z žičko) za vstop v recovery. Na koncu sem se vrnil nazaj na originalen firmware, ker je še najbolj odziven bil.

Ta tako ceno je v redu škatlica. Ampak sem sprobal danes še enkrat razliko v sliki preko SSD diska in je malenkost razlike, ravno kot da bi dali smooth filter vmes. Hvala za nasvet, bom raje tako pustil kot je. Edino kar me moti, da mora TV Box vedno ustvarit neke direktorije na disku ali usb ključu, recimo android data cn.com.tcb.mgmt.support.

Zgodovina sprememb…

Nix ::

Imam eno težavo s podnapisi. Imam Vorke z6 plus, inštaliran je KODI 17.6.

Podnapisi delajo normalno tako v Kodiju in VLC kadar predvajam iz USB ključka.
Podnapisi ne delajo kadar predvajam preko mreže iz Synologyja. Govora je o podnapisih, ki so priloženi kot file. Podnapisi delujejo če jih downloadam v Kodiju.

Je kdo naletel na ta problem?

krop ::

Meni deluje z istim setupom. Imam nastavljeno prednostno slo jezik v nastavitvah za podnapise. nevem, če to kaj pomaga

janezvalva je izjavil:

jaz za kodi namesto daljinca uporabljam micro keyboard touchpad combo:

Rii+

Rii+

dela super.

Živjo,
A lahko poveš kako je kaj z baterijo te zadeve?
Jaz imam z akumulatorjem verzijo se mi je zdelo bolj ok filat stvar kot pa menjavati bat.vložke vsake toliko časa in nekje avtonomija zadeve je 1-2 dni z sem in tja osvetlitvijo tipkovnice v nočnem času.
Drugače super zadeva edino filat ga kot smartphone (vsak drugi dan) se mi zdi neugodno

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Albatros ()

hojnikb ::

js sn dal v tega 1500mah baterijo od telefona in mi je drzala dober mesnc
#brezpodpisa

Nix ::

krop je izjavil:

Meni deluje z istim setupom. Imam nastavljeno prednostno slo jezik v nastavitvah za podnapise. nevem, če to kaj pomaga

Jaz sicer uporabljam angleške podnapise. Bom pa preveril nastavitev jezika za podnapise. Čudno se mi zdi da isti file z istim srt podnapisom iz ključka dela ok.

hojnikb je izjavil:

Jaz sem dobil zraven 1020mah baterijo samo jo kr posesa. Pomojem je 5x manjsa kapaciteta od navedene

janezvalva ::

Albatros je izjavil:

janezvalva je izjavil:

jaz za kodi namesto daljinca uporabljam micro keyboard touchpad combo:

Rii+

Rii+

dela super.

Živjo,
A lahko poveš kako je kaj z baterijo te zadeve?
Jaz imam z akumulatorjem verzijo se mi je zdelo bolj ok filat stvar kot pa menjavati bat.vložke vsake toliko časa in nekje avtonomija zadeve je 1-2 dni z sem in tja osvetlitvijo tipkovnice v nočnem času.
Drugače super zadeva edino filat ga kot smartphone (vsak drugi dan) se mi zdi neugodno

zdrži cca 10 dni, uporabljaš lahko med polnjenjem.
par urc pa se nafila.

v glavnem, sem zelo zadovoljen

Zgodovina sprememb…

Super, potem sem dobil fuč baterijo. Bo potrebno donaročit drugo. Hvala za info

MisterR ::

Prodam h96mini 2gb. Cena 30€, prevzem najraje osebno v Mariboru.

hojnikb ::

Albatros je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Jaz sem dobil zraven 1020mah baterijo samo jo kr posesa. Pomojem je 5x manjsa kapaciteta od navedene

vprašanje kok je realno. Men je uglavnem na i8+ 1500mAh (realnih, testirano na testerju) od starga smartphona delala kamot en mesnc. Se pa res dolg polne pr taki kapaciteti.

Novejša X8 ma pa slot za nokia type baterijo in se ne da integrirat večje (se pa lahko kupi ~800mAh)
#brezpodpisa

DrSergioDJ ::

Imam težavo, da mi KODI ne najde novih filmov/serij.

Uporabljam Minix U1, KODI 17.6 (problem se je pojavljal že na 17.1).

Ko se naložijo novi filmi v svoje folderje (na zunanjem disku imam ločene serije in filme), ponavadi odprem KODI in naredim update library (če ga ne naredi že avtomatsko ob zagonu KODIja). Zadnje čase mi vedno več (predvsem) filmov in nekaj serij sploh ne najde, tako da jih moram zagnati iz kakšnega file explorerja. Sumim v problem z imenovanjem serij/filmov, saj za iste filme/serije potem tudi avtomatsko ne najde podnapisov prek Opensubtitles oz. podnapisi.net, ki ju imam implementirane v KODI (najde pa, če seveda vtipkaš ime ročno).

Ko pogledam ime filma/serije, ki dela probleme, ne vidim kakšnih očitnih napak v imenu oz. kaj drugega, kar bi bilo na prvi uč lahko problematično.

Vem, da obstaja še add-on v smislu "find movies", ki pa je (razen če ga ne znam pravilno uporabljati) spet samo neki file explorer, ki filme sicer najde, jih pa ne umesti v sam library, jih zgolj lahko zaženeš (kar je ob večji količini filmov že problem, saj bi si rad prej ogledal opis/oceno, kot je v libraryu).

Se komu kaj sanja, kaj bi lahko tičal problem?
...

hojnikb je izjavil:

Albatros je izjavil:

hojnikb je izjavil:

vprašanje kok je realno. Men je uglavnem na i8+ 1500mAh (realnih, testirano na testerju) od starga smartphona delala kamot en mesnc. Se pa res dolg polne pr taki kapaciteti.

Novejša X8 ma pa slot za nokia type baterijo in se ne da integrirat večje (se pa lahko kupi ~800mAh)

No saj to imam: nokia tip bl 5c baterija.
Bom še eno zrihtal za quick switch pa bo ok :)

boolsheat ::

Kaj se trenutno splača kupiti, pa da EON deluje?

bosmla ::

@DrSergioDJ - sem ze videl tak problem in ne vem tocno kje je problem. Verjetno ima tezavo zaradi USB diska, ki ga nekako ne vidi (Kodi) vedno... Zdi se mi da sem resil (ali vsaj poskusal) tako, da sem pobrisal vse poti do filmov in serij in jih potem ponovno dodal (ter seveda cel box restartal). Ce imas se "tovarniski" Kodi (cetudi updejtan) ga pobrisi in namesti ponovno (prej izvozi knjiznico, ce hoces, da ti pravilno oznaci ogledane). Toliko ce se ne javi kdo, ki ve kaj in kako.

Se je kdo igral z iptv klienti v kodiju?
Se vidi da sem relativno nov na temu področju ampak zaznal sem dva addona, simple in archive.
Kot sem prebiral vidim, da archive je za timeshift oz časovni zamik zanimiv. Problem je najbrž v podpori, nikjer ne najdem archive serverja za npr t-2. Je vam kaj bolj poznano in je kdo imel kaj sreče stem?
Pomojem še to če bi se uredilo romajo razni aminoti, arrisi in podobni v reciklažo.
Lp!

Mikrohard ::

Pozabi ma T-2 timeshift v Kodiju. Za Android TV imas na voljo svoj app, s katerim STB-ja ne potrebujes vec.

rs1975 ::

Moj 8 let star Xtreamer bo zgleda odslužil svoje. Kaj kupiti za predvajanje MKV, 1080 in v prihodnosti tudi 4k, večinoma vse iz USB HDD? Kaj imajo vsi tile China Box-i težave in edino Nvidia Shiled dela brez težav?
««
90 / 148
»»