» »

Android tv box

Android tv box

««
84 / 148
»»

Locoroco ::

Nujno potrebujem pomoč. Zakaj mi na android boxu H96 Max+ z androidom 8.1 napiše na googlovem playstoru za aplikacijo EON, da vaša naprava ni združljiva s to aplikacijo. Kako bi si lahko namestil aplikacijo EON?
i7-2600K 3.4GHz@4.8GHz,Hladilnik Alpenföhn K2,AsRock Z68 Fatal1ty,2X4GB DDR3
G.Skill 2133MHz,240GB SSD Samsung,Zotac GTX 960 4Gb AMP Edition,6TB HDD,
Thermaltake Xaser III,BX2450,Z5500,Logitech G9,Razer BlackWidow Ultimate

polde66 ::

Potegni jo iz neta na ključ in namesti iz file managerja
polde

Locoroco ::

polde66 je izjavil:

Potegni jo iz neta na ključ in namesti iz file managerja


Sem potegnil iz neta in inštaliral to zadevo EON_v3.0.3_apkpure.com.apk
Sedaj se mi program odpre in mi izpiše neko kodo, katero bi moral aktivirati preko računalnika. V nastavitvah preko internetne strani na telemachovem eonu, ni nikjer možno dodati te kode ali android naprave. Dodal sem lahko samo računalnik, tam mi pa piše dodana ena naprava ime chrome.
i7-2600K 3.4GHz@4.8GHz,Hladilnik Alpenföhn K2,AsRock Z68 Fatal1ty,2X4GB DDR3
G.Skill 2133MHz,240GB SSD Samsung,Zotac GTX 960 4Gb AMP Edition,6TB HDD,
Thermaltake Xaser III,BX2450,Z5500,Logitech G9,Razer BlackWidow Ultimate

polde66 ::

Sta 2 eona, ti nisi potegnil pravega.
polde

Dumber ::

Uporablja kod eon box ?

Zanima me če je komu uspel sound passthrough na receiver....

Ko sem imel na tv-ju DVBC (kartica+konax )mi je recimo HBO zaznal 5.1 dolby digital na 5.1 receiverju, eon box pa mi ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dumber ()

RockyS ::

Če kdo prodaja box, cpu 905 ali 912 in 2GB/16 naj piše v zs.

webmaher ::

polde66 je izjavil:

Evo tkole. Danes prispele nove škatle Tanix tx3 max. Nič posebnega ampak sem pred pripravo za fleš vseh boksov le pokukal za vsak slučaj kater firmware je naložen. Presenečenje: ima novejši 20181101. Opa. Pa sem šel malce na hitro potestirat. Podpira in lažje prebavlja več formatov kot firmware prej. Tvin lepo dela in Alice AU se mi zdi da je 1080p ne več 720. V predvajanju filma iz diska preko Kodija se temperatura ne dvigne preko 68°C, kar je par stopinj manj kot prej. Super. Youtube tudi predvaja v 4k kvaliteti. Netfliksa nimam, eona tudi ne ampak nebi smelo biti komplikacij s tem. Vse aplikacije sem naložil brez problema in jamranja (cca 30). Benchmark se giblje malo pod 20000 točk. Bluetooth deluje super, wifi je pa super. Tudi gledanje preko mreže v kodiju ne dviguje temperature. Včasih Alice UI malce zadrema tako da ga na klik v opomniku z izbiro počakaj hitro umiriš. Datoteke se predvajajo bolje vsaj po mojem občutku. Sem gledal kje bi zasledil ta firmware ampak ga na spletu še ni. skratka kul zaenkrat


Ker sem zgleda pred nakupom novega boxa saj MX10 in Netflix no go... zdaj sem pa pred dilemo... ali Tanix tx3 ali Mecool M85 PRO L., kjer piše da ima podporo za Netflix … rad bi bil pa 100% prepričan, da obadva resnično plejata Netflix 4k HDR brez problema...

polde66 ::

Tanix ga ne. Pa Mecool ga verjetno tudi ne bo.
polde

webmaher ::

hvala @polde66 ... bom počakal še nekaj časa ker se ne mudi nikamor :)

OK.d ::

OK.d je izjavil:

Scorpy84 je izjavil:

janezek101 je izjavil:

Ima kdo Mi Box in lahko pove kako izgleda uporaba aplikacije RTV 4D iz google play? Se da po njej normalno navigirati z daljincem? Če se komu da preveriti bom zelo vesel :)


Pred tremi/stirimi meseci probal, pa se sploh ni dalo, si mogel imeti misko. S predelano, pa dela vredu, le za ogled nazaj se vedno rabis misko.

Ali lahko kam naložiš predelano apk, ali vsaj poveš kje se jo da dobiti, tnx.

Lahko tudi kdo drug pomaga, če ve, tnx.
LPOK.d

polde66 ::



Za Netflix uporabnike
polde

Yossarian ::

Mi lahko kdo da link, od kod potegnit app za Tanix Mini in to tisto verzijo, ki ne spada v kvoto petih naprav (saj ne vem, če sem se prav izrazil)?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Zgodovina sprememb…

Ales ::

App za kaj? EON?

Iščeš EON za Android TV in ne za Android? Lahko dobiš preko Apkpure.

Ampak tvoj paket pri Telemachu mora podpirati to, sicer ne boš mogel aktivirati aplikacije. No, saj to najbrž veš.

psychoshorty ::

Pozdrav,

imam Mibox3 ki odlicno sluzi svojemu namenu, le Netflix mi noce delat, saj dobim vedno tole blesavo napako tvq-pm-100 5.2.5 kjer se dolocen content predvaja par sekund, potem pa dobis samo bebavo sporocilo: Can't play right now bla bla. Na netu je polno te problematike z resitvami, katere sem ze poizkusil in ne delujejo.

Mibox3 imam povezan z enim monitorjem prek hdmi -ja, kateri pa podpira hdcp. Je kdo od vas to uspel kako resit? Odstranitev Netflixa in ponovna instalacija ne pomaga. Menjava kablov tudi ne. Priklop na druge stvari tudi ne. Prekleti netflix.

polde66 ::

Pomaga instalacija netflixa par verzij nazaj. Mislm pa sej sem dal en video gor in tud za tri poste nazaj se ti ne da pogledat.
polde

Dzhimen ::

Lp.

Kupujem en spodoben Android TV Box za starše. Večinoma za Youtube in A1 MobiaTV. Iščem pa čim boljšo uporabniško izkušnjo, enostavno in intuitivno uporabo ter uporabniški vmesnik. Lahko mogoče kdo kaj priporoča?

Cena do 50€, dobil sem sicer Tanix TX3 Max, za cca 30€, ker sem videl da se pogosto omenja v tej temi. A obstaja kaj za boljši value pod 50€? Tale Tanix je tudi dobavljiv iz Fast-23 skladišča. Če se ne motim je to v Evropi, tako da bo prišlo v recimo 10 dneh, pa še brez carine itd bo, a ne?

Hvala že vnaprej za vso pomoč.

techuser ::

Če kupim preko gearbest in je poslano iz CN-099 torej kitajske, ali potem pri tej dostavi:
Registered Air Mail 15-28 business days €0.45, greš mimo carine?

Mare2 ::

Zanimivo sporočilo v sosednji temi:

user-pass :: 29. nov 2018,
Za Black friday sem si nabavil Shield predvsem za gledat filme in sem res navdusen, vse dela 100% tekoce, 2k in 4k. Po slabih izkusnjah s poceni kitajsko robo je to alfa in omega in skoda, da nisem ze prej verjel nekaterim, ki so nas skusali razsvetliti v Android TV box temi.

NVIDIA Shield
Tako da, če kdo želi brez jajcanja s "firmware" gledati filme in TV, naj malo prečekira temo.

polde66 ::

@Mare2 zakaj pa še nisi nabavil Shielda. :)) Odličen nakup za gledanje Tv in filmov za 200 eur. Pa preberi temo v celoti, da ti bo bolj jasn da ima Shield tudi pomanjkljivosti.
polde

d4vid ::

Ma že kdo Mi Box S? Me zanima kako se obnese, chromecast mi je zanimiv pa google assistant :)
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Mare2 ::

polde66 je izjavil:

@Mare2 zakaj pa še nisi nabavil Shielda. :)) Odličen nakup za gledanje Tv in filmov za 200 eur. Pa preberi temo v celoti, da ti bo bolj jasn da ima Shield tudi pomanjkljivosti.

Polde, sem prebral. Ta link sem dal samo kot obvestilo drugim, da bodo vedeli. Sicer pa moj Vorke Z6 plus še vedno deluje, brezhibno. :)

Kiwix ::

Imam tanix tx3 max, ko gledam tv ali yt vse deluje ok, ko zelim pogledat film iz usb kljucka vsi video playerji namesto zvoka predvajajo šum, če na boxu karkoli spremenim zvoka sploh ni. Tudi na Sony tvju sem spreminjal nastavitve za zvok, zamenjal tudi hdmi port zvok še vedno ne deluje... Trenutno nastavljeno hdmi passtrought..

Saul Goodman ::

shield je konkretna zverina. je pa več kot TV android box. za tist TVIN furat 24/7 se dobi kaj cenejšega, ampak očitno nikomur ne uide flashanje in podobne pizdarije. Pri shieldu je pač plug&play. Je pa največja prednost ta, da je Shield gaming center v malem in danes marsikdo nabavi shield namesto playstation ali xboxa. Imaš TV in Fortnite na highest settings v eni škatli. Folk kupuje shield namest gaming PC-jev. Igraš lahko ogromno AAA špilov, lahko furaš igrce iz svojega steam accounta, ni da ni. edini pogoj je, da imaš dovolj dobro internetno povezavo - game streaming ti pokur kakšnih 10gb na uro in optika je praktično must-have.

neo5468 ::

Če igraš svoje igre iz compa in samo mirror streamaš na TV preko shield-a, hitra internetna povezava ni potrebna, ker gre itak vse preko lokalnega omrežja, kjer imaš 100 Mbps minimalno.

Saul Goodman ::

neo5468 je izjavil:

Če igraš svoje igre iz compa in samo mirror streamaš na TV preko shield-a, hitra internetna povezava ni potrebna, ker gre itak vse preko lokalnega omrežja, kjer imaš 100 Mbps minimalno.


sem upal, da je bilo jasno, da govorim o storitvi geforce now, saj sem omenil, da gaming računalnik ni potreben. torej, govoril sem o streamanju iger direkt iz nvidia oblaka, kar je pač zadnji krik gaming mode. da za 200e igraš AAA igre na najvišji kvaliteti.

neo5468 ::

Meni je bilo jasno. Jaz sem samo omenil, da ne rabiš dobre internetne povezave, če že imaš gaming PC. Cloud gaming pa še ni na takem nivoju, da ne bi rabil pc riga. Poglej malo teste. Še vedno je opazen delay in artifacts ob hitrem premikanju, tako da si omejen na kakšne slow indie igre. Čez par let bo stvar boljša.

McClane ::

Še en glas za shielda. Isto nabavil zdajle za black friday ob znižanju in res ni primerjave z poceni boxi. Plug'play, dela ko šus, brez zatikanj, predvaja vse živo. Res da je dražji od kitajcev samo kvaliteta in softwer sta pa neprimerljivo boljša.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

OK.d ::

Saj po par kitajcih pogruntaš da si brezveze metal denar stran, ker nisi takoj vzel shielda.
LPOK.d

e-marko ::

Plug'play, dela ko šus, brez zatikanj, predvaja vse živo.


To velja tudi za mojega Alfawise S92. Pa sem nabavil samo enega kitajca. Pa enega za sestro in enega za starše. Zaradi ene slabe izkušnje ni potrebno pretiravati.

Lp
...somebody, somewhere...

pierch ::

Včeraj sem vozil Porsche-ja. Mašina dela ko šus, brez zatikanja, vsak ovinek u nulo. Res da je dražji od mojega Forda, ampak kvaliteta in občutek v vožnji sta pa neprimerljivo boljša.
Pierch

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: pierch ()

Kodrnusa ::

A kdo uporablja MECOOL KM9 Android TV OS TV Box, oziroma ga je že naročil in ga čaka? Rabil bi zgoraj v spalnici kjer imam non android Tv, da bi lahko gledal Nba League pass, pa filme/serije s podnapisi (žena slabo špreha angleško). Zgoraj imam slab wifi tako da bi šel internet preko kabla v RJ45 port od Mecool KM9. Ali je za dosti 100Mbit konektor na Mecool KM9, ali bo prepočasi za stremanje in raje najdem box z gigabit konektorjem?. Imam 50/50 linijo :) Če ima kdo kaj podatkov o Mecool KM9 lahko tukaj kaj napiše. Reviewe sem že pogledal na netu in razen Netflixa v 1080p in 4K laufa vse super... Netflixa zaenkrat ne gledam, pišejo pa da je možnost naložiti star apk in potem dela Netflix v 1080p. Hvala za vaša mnenja...

Djuro ::

Na Meecol M8S pro L dela netflix FHD z enim popravkom. Ostalo tudi suče OK.
Pa še ugasne in prižge se z daljincem, ker pri večini ostalih je možno prižgat samo kadar je naprava v standby načinu.
Daljinec pa eden boljših (ker je BT), ga ni treba direktno usmerjati v napravo.

polde66 ::

@Kodrnusa, 100mbit čez glavo
polde

Jesenican2 ::

Spet imam problem. Nalozil sem T-2 TV aplikacijo, nekdo je tu dal link. Namesti normalno, vendar mi nikakor ne pokaze ikone. Zazenem jo lahko le tako da grem v Nastavitve->Aplikacije->T-2 TV in kliknem tam odpri. Dal sem ze factory reset, instaliral iz kljucka in iz internal storage, poiskusil z aplikacijo TV App Repo, pa mi nikakor ne uspe. Je se kaksna moznost? Imam pa TX3 Max.

Matek ::

pierch je izjavil:

Včeraj sem vozil Porsche-ja. Mašina dela ko šus, brez zatikanja, vsak ovinek u nulo. Res da je dražji od mojega Forda, ampak kvaliteta in občutek v vožnji sta pa neprimerljivo boljša.
To ni najboljša primerjava, ker pri TV boxih govorimo o prihranku ranga 100 EUR, kar je v kontekstu cen ostalih naprav in storitev, povezanih s konzumiranjem avdiovizualnih vsebin (TV, konzola, igre, soundbar, naročnina na Netflix, ...) izredno malo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Ales ::

Jesenican2 je izjavil:

Spet imam problem. Nalozil sem T-2 TV aplikacijo, nekdo je tu dal link. Namesti normalno, vendar mi nikakor ne pokaze ikone. Zazenem jo lahko le tako da grem v Nastavitve->Aplikacije->T-2 TV in kliknem tam odpri. Dal sem ze factory reset, instaliral iz kljucka in iz internal storage, poiskusil z aplikacijo TV App Repo, pa mi nikakor ne uspe. Je se kaksna moznost? Imam pa TX3 Max.

Si poskusil sam dodat ikono aplikacije v Alice UI, med te izpostavljene na prvem ekranu, npr.?

Ti javi kako napako? Noče dodat?

polde66 ::

V tanixu imaš možnost dodajati bližnjice aplikacij spodaj pod ALICE UX v vrstico, lahko pa jih tudi zamenjaš (recimo greš s smerno tipko do aplikacije netflix tako da jo povdari, potem enostavno pritisneš tipko ta meni, in ti odpre možnost izbire aplikacije ki ti nadomesti bližnjico za Netflix) simpl k pasulj.
polde

pierch ::

Matek je izjavil:

pierch je izjavil:

Včeraj sem vozil Porsche-ja. Mašina dela ko šus, brez zatikanja, vsak ovinek u nulo. Res da je dražji od mojega Forda, ampak kvaliteta in občutek v vožnji sta pa neprimerljivo boljša.
To ni najboljša primerjava, ker pri TV boxih govorimo o prihranku ranga 100 EUR, kar je v kontekstu cen ostalih naprav in storitev, povezanih s konzumiranjem avdiovizualnih vsebin (TV, konzola, igre, soundbar, naročnina na Netflix, ...) izredno malo.

Gledam izključno proporcionalno. Moj Ford je nov ravno eno 4x manj od Porscheja, in glej ga moj tv box je tudi ravno ene 4x manj od Nvidia shielda. S tem da za nobenega ne trdim da je slab, ne Ford, ne Porsche, ne Nvidia Shield in niti kitajski box. In za konzumiranje avdio video vsebin je v veliki večini primerov kitajski box enako dober kot Nvidia Shield. In ravno tako te Ford pripelje do cilja kot Porsche. V tem kontekstu je primerjava IMHO čisto OK.
Pierch

TgT ::

Mogoče bo kateremu pomagal ta launcher
https://play.google.com/store/apps/deta...
;)
Hit'N'Run

matjash ::

polde66 je izjavil:

Potegni jo iz neta na ključ in namesti iz file managerja


Ima kdo mogoče apk od nove t-2 tv ( ne t2 tv2go) aplikacije, saj imam enak problem da je ne morem namestiti na mx10 ( usnupported device )
... bolje pozno kot nikoli.

m3k ::

Mirko tipka na radirko ////

OK.d ::

OK.d je izjavil:

OK.d je izjavil:

Scorpy84 je izjavil:

janezek101 je izjavil:

Ima kdo Mi Box in lahko pove kako izgleda uporaba aplikacije RTV 4D iz google play? Se da po njej normalno navigirati z daljincem? Če se komu da preveriti bom zelo vesel :)


Pred tremi/stirimi meseci probal, pa se sploh ni dalo, si mogel imeti misko. S predelano, pa dela vredu, le za ogled nazaj se vedno rabis misko.

Ali lahko kam naložiš predelano apk, ali vsaj poveš kje se jo da dobiti, tnx.

Lahko tudi kdo drug pomaga, če ve, tnx.

Kaj res nobeden ne ve?
LPOK.d

Spock83 ::

matjash je izjavil:

polde66 je izjavil:

Potegni jo iz neta na ključ in namesti iz file managerja


Ima kdo mogoče apk od nove t-2 tv ( ne t2 tv2go) aplikacije, saj imam enak problem da je ne morem namestiti na mx10 ( usnupported device )


A si 100% da je to certificirana naprava Android TV?

krnekaj ::

Gledam tale model:

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-...

je dobra zadevca?

Kodrnusa ::

Jaz tudi gledam tole: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0095...

Zgleda hud po specifikacijah... sam ni se nekaj review velik. Klasični problemi z Netflixom, ostalo pa hvalijo..

sb22 ::

Zdravo
Jaz sem hotel danes nadgradit Tanix TX3MAX na verzijo 2018 11 1 . Posodabljal sem preko ota update z micro sd kartico. Po nadgranji oz po prvem zagonu se box zažene, vendar je slika en velik zmazek, tudi daljinec ne deluje. Sprobal sem tudi reset tipko da bi prišel v factory mode, tudi to ne deluje, box se zažene brez da bi šel v factory mode. Mi lahko kdo pomaga?

polde66 ::

Flešaj nazaj na kak drug tovarniški firmware pa počakaj da bo uradni ali pa kak img od 20181101
polde

krnekaj ::

Kodrnusa je izjavil:

Jaz tudi gledam tole: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0095...

Zgleda hud po specifikacijah... sam ni se nekaj review velik. Klasični problemi z Netflixom, ostalo pa hvalijo..


Netflix, če... Bom uporabljal na PS4

Nemmo ::

Ali na novem Mi boxu dela Netflix brez problemov? https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0098...

Mare2 ::

A je Netflix za plačat? :)
««
84 / 148
»»