Forum » Kaj kupiti » Router za cca 50€
Router za cca 50€
ghdfukzgzu ::
Zanima me kater routere mi priporočate za okrog 50€. Sam imam ogledanega tegale Linksys E1000 če ga ima kdo me zanima kako je kaj zadovoljen z njim.
clancy ::
Za zahtevnejše uporabnike TP-Link TL-WR1043ND, ampak malo presega budget, ali TP-Link TL-WR941ND čisto dovolj in dela super.
neptun319 ::
Zdravo,
Ker tudi jaz kopujem nov router bi vprašal katerega mi bolj priporočate? Tp-Link TL-WR1043ND ali Linksys E2000?
Hvala za odgovore!
Ker tudi jaz kopujem nov router bi vprašal katerega mi bolj priporočate? Tp-Link TL-WR1043ND ali Linksys E2000?
Hvala za odgovore!
mr1two ::
TP-link ni slaba zadeva. Z malo konfiguracije(meni je dosti časa dol padal, ker se je pokrival še z enim sosedovim wifi frekvenčnim pasom) je zadeva superca. Stabilen in hiter, prežveči tudi torent povezave.
Veron ::
sicer osebno imam še vedno WRT54GL + tomato, dela zato ne menjam. Vendar vseeno bi na tvojem mestu vzel TP-Link TL-WR1043ND. Sm ga montiral parim že in zadeva deluje dobro, brez težav, pokrije tudi večje površje s signalom (napram wrt54gl).
blackbfm ::
Wrt54gl je hardwersko podhranjen že kar nekaj časa, glede na to kakšne povezave ima folk doma in da se vedno več uporabljajo torrenti in podobno, tako da se ga ne splača več kupovat.
Za neko nizko do srednje zahtevno rabo je ok, samo (če kupuješ novo) za tako ceno je boljše vzet tplink 1043ND, dobiš praktično 2x boljši performance + N standard, poleg tega je pa originalni firmware dovolj stabilen da ne rabiš nič extra nalagat.
Linksysi imajo grozno zanič original firmware, pri wrt54gl ni problem, daš gor pač alternativni fw..pri novejših je pa šit ker niso dobro podprti oz. saj dela ampak če je pa karkoli narobe s stabilnostjo pa nimaš bit kaj presenečen. No vedno obstajajo workaroundi, samo konec koncev a imaš router zato da se zajebavaš z nastavljanjem, ali zato da nastaviš 1x in imaš mir..
V glavnem priporočam tplink 1043nd.
Za neko nizko do srednje zahtevno rabo je ok, samo (če kupuješ novo) za tako ceno je boljše vzet tplink 1043ND, dobiš praktično 2x boljši performance + N standard, poleg tega je pa originalni firmware dovolj stabilen da ne rabiš nič extra nalagat.
Linksysi imajo grozno zanič original firmware, pri wrt54gl ni problem, daš gor pač alternativni fw..pri novejših je pa šit ker niso dobro podprti oz. saj dela ampak če je pa karkoli narobe s stabilnostjo pa nimaš bit kaj presenečen. No vedno obstajajo workaroundi, samo konec koncev a imaš router zato da se zajebavaš z nastavljanjem, ali zato da nastaviš 1x in imaš mir..
V glavnem priporočam tplink 1043nd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
bedak ::
kej tazga:
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/mr...
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/mr...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bedak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov router (optika 20/20) - že spetOddelek: Pomoč in nasveti | 9101 (2525) | Han |
» | Moč wifi signalaOddelek: Pomoč in nasveti | 2800 (2432) | noob96 |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18360 (13843) | Poldy |
» | kater routerOddelek: Kaj kupiti | 2352 (2119) | ender |