Forum » Sedem umetnosti » Dorski stebri
Dorski stebri
Xplicit ::
A kdo slucajno ve - A je Renesancni dorski steber in Tuskanski steber (steberni red) dejansko enaka zadeva al ne (mam pac za fax eno zadevo za narest pa ne najdem nobene slike od renesancnih dorskih stebrov - in to nej bi naredu do jutr - sm pa ze gledu ve vse te "vecje" knjige - umetnost stavbarstva, un knjiga od fletcherja, ...)
sketch ::
Um. Thomas, to so korintski stebri - pa še neoklasicistični/kolonialni, če prav vidim, ker so baze IMO rahlo f00.
Xplicit, vem da je prepozno, samo nista enaka - sta podobna, ja, ampak razlike so pri bazi in arhitravu, v detajlih.
lp
s.
Xplicit, vem da je prepozno, samo nista enaka - sta podobna, ja, ampak razlike so pri bazi in arhitravu, v detajlih.
lp
s.
Adapt and overcome.
Thomas ::
Hja, sem dal sliko neke toskanske vile - samo to.
Pol pa sodite umetelni in izvedeni, kakšni stebri da so to!
11 minut po tistem ko je bilo eksplicitno vprašanje zastavljeno, je bila slika gor.
"hvala" je prišel par dni kasneje.
Pol pa sodite umetelni in izvedeni, kakšni stebri da so to!
11 minut po tistem ko je bilo eksplicitno vprašanje zastavljeno, je bila slika gor.
"hvala" je prišel par dni kasneje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thrivial ::
Medvedja usluga - medvedja zahvala.
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Usluga ni bla tko medvedja. Zahvala pa že.
Če pa je bila usluga medvedja, se spodobi povedati tudi to: "Posluši, tale tvoja slika me samo bega, ne odgovarjaj prosim več na moja vprašanja ..."
Nekaj takega.
Če pa je bila usluga medvedja, se spodobi povedati tudi to: "Posluši, tale tvoja slika me samo bega, ne odgovarjaj prosim več na moja vprašanja ..."
Nekaj takega.
Xplicit ::
sorry k nism prej povedu da niso tapravi - k si objavu sliko, sm sam za sekundo pogledu odgovor, sam se slika takrat se ni nalozila, tako da je u bistvu sploh nism vidu (kazaa mi mal zaustavla pretok podatkov )
Sprašuje za toskanske stavbe (narobe napiše tuskanske), potem mu dam sliko, on pa, "da je itak narobe".
Zbiraj sam.
Zbiraj sam.
Jest se mu relativno hitro prilagodil. Googlu namreč.
Eni pa čakajo, da bo minila kakšna generacija, tako kot pri pismenosti.
Eni pa čakajo, da bo minila kakšna generacija, tako kot pri pismenosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlaganje denarja na srednji in dolgi rok (skladi, pokojninsko zavarovanje,...)?Oddelek: Loža | 6328 (5271) | jakanov |
» | Klispne za pritrjevanje žične ograje na lesene stebreOddelek: Loža | 2676 (2563) | Unknown_001 |
» | Kozolec se podira zaradi snega pomočOddelek: Loža | 1275 (987) | Exile3 |
» | fizikaOddelek: Šola | 1549 (1215) | grrr |
» | "Lebdeča voda"Oddelek: Znanost in tehnologija | 2076 (1588) | antonija |