Forum » Pomoč in nasveti » Kje kupiti prikjučke za ventilatorje oziroma diske?
Kje kupiti prikjučke za ventilatorje oziroma diske?
HitriPepe ::
Ker imam večje število ventilatorjev in bi jih rad priklopil direktno na napajalnik me zanima, kje bi dobil tri pinske konektorje od ventilatorjev in moške konektorje za disk in to bi bi o fajn če bi bilo v mariboru! V Hte jih nimajo, drugje pa še nisem bil!
A je kje kaka trgovina, ki ima to robo, saj se mi ne da vse skup lotat, ker je mašina večkrat narazen, pol ja pa to problem narazen dobit!
Fino bi bilo, če bi dobil iz konektorja za disk recimo ven tri priključke za ventilatorje!
A je kje kaka trgovina, ki ima to robo, saj se mi ne da vse skup lotat, ker je mašina večkrat narazen, pol ja pa to problem narazen dobit!
Fino bi bilo, če bi dobil iz konektorja za disk recimo ven tri priključke za ventilatorje!
www.STROJI.NET
Neo32 ::
Te prkljucke za vente bos bl tezko dobu, sm jih ze jest iskov edin v IC-ju samo to je pa v Ljubljani. Bos mogu kupt razdelilc za molex konektor pa naki sam skupej spacat. TE razdelilce dobis v Big-Bangu, Media svet,...
Drugace se te prkljucke da das vent na moelx prkljucek dobi zravn hladilnikov za CPU,GPU. Pejt v kaksen racunalniski servis mogoce jim je kej take robe ostal.
Drugace se te prkljucke da das vent na moelx prkljucek dobi zravn hladilnikov za CPU,GPU. Pejt v kaksen racunalniski servis mogoce jim je kej take robe ostal.
Neo32 (c)
HitriPepe ::
Ja sem še mal gledal pa sem ugotovil, da ima mlacom nek zalmanov multiconektor, kar je nekako podobno temu, kar bi jaz rabil, še bolj pa bi rabil ta tri pinski ženski konektor, ker sem daljšal kable, sedaj pa ge ne morem priklučit na zalmanov FAN MATE, takšnih malih čeveljčkov pa ne dobim nikjer. Vglavnem najbolj bi potreboval te čeveljčke, ker plastik mam dovolj!
www.STROJI.NET
StarY ::
Tripinski podaljšek, ki ga v bistvu isces za ventilatorje, ima tudi Zalman in sicer:
ZALMAN ZM-EC1 EXT. CABLE 360 432
ZALMAN ZM-EC1 EXT. CABLE 360 432
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tišanje napajalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12289 (8362) | Heavy |
» | Je moj disk, (upam da ne cel računalnik) izdihnil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (869) | Randomm2 |
» | 3pin mainboardconnectorOddelek: Strojna oprema | 720 (670) | mihhec |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5010 (4021) | C_maniak |
» | ventilator (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4911 (3356) | goku :) |