» »

Ena pametna Foto-oprema shop v SLO ?

Ena pametna Foto-oprema shop v SLO ?

Vanich ::

Iščem en pameten dobro založen Foto-oprema shop v SLO, (pobožno bi si želel celo njihovo internetno stran, če je obstaja) kjer jih ni sram naročiti kakšno malenkost, ki jo nimajo na zalogi, tudi iz tujine. Konkretno iščem filtre, adapterje za filtre, objektive, itd za digitalni fotoaparat.
A mamo mi kej tacga v SLO, al smo še zmeri u sredenjem veku ?
  • spremenil: Vanich ()

A poj je res bolj žalostno glede tega v SLO ?

PaJo ::

Ja zal je pri nas na tem bolj klaverno, vsaj jaz ne vem za nobeno pametno trgovino. Za digitalce pa se je recimo Rolan nekaj pogvarjal da bo zacel uvaza vse zivo:D Zdaj kako dalec so in kaj majo namen uvazat pa ne vem, povprsaj:\
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PaJo ()

Thenxs Pajo.
Kva pa kakšen specializirani Foto-shop ?
Še gdo drug ?

fm13 ::

Preveri še RingFoto

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fm13 ()

City ::

Ja poglej za KEFO v Ljubljani ga imaš 5 minut peš od bus postaje na Slovenski cesti, odvisno kje si doma trgovin je veliko. Pa naprimer pod Emporium-om, Foto Muc...... v Kranju je Cumulus, v Loki je v Nami (bolj švoh)....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: City ()

Kje u Kranju je Cumulus ?

Heh, sem bil dons v Cumulusu, in sem najdu vse kar sem nucou. Tip ma kar dobro založeno štacuno.

schurda ::

Tipi so profiji. Tam dobiš res marsikaj. Bodite pozorni: decembra (bolj proti koncu) imajo precejšnje popuste. Meni so v enem dnevu dostavili na dom stojalo Manfrotto, ki je v "paštašuta lendu" koštalo 10kSIT več. Svaka jim čast.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Hja, točno, men je bla tud štacuna že na
prvi pogled všeč. Nobenga preseravanja - same profi zadeve. Sem bil kar malo presenečen, ko mi je tip fuknu na pult vse kar sem mu omenil. In to same težko dobavljive eksotične stvari. Edin škoda, ker mi je dnarja zmankal (mau poglejte ker datum je), ampak se ne sekiram, ker se tam muvam službeno vsaj 1 x tedensko, tko da ni blema. Bomo šli ob božiču še enkrat, thanks schurda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dostojen liquor shop v Sloveniji (Ljubljana)

Oddelek: Loža
278086 (7279) Kenpachi
»

Slow food!

406123 (1029) STASI
»

3D(Red/Blue) ocala?

Oddelek: Kaj kupiti
162630 (2352) Crunchy
»

Koliko stane plato Laškota?? (strani: 1 2 )

5611139 (9859) Nagi Bator
»

digitalc v SLO

Oddelek: Zvok in slika
162164 (1820) Zzzzzzz

Več podobnih tem