» »

Se splača vzet Audigy 2 in inspire 6.1 6700?

Se splača vzet Audigy 2 in inspire 6.1 6700?

monster-x ::

mogoče si bom ti dve stvari nabavil. pa me zanima vaše mnenje. audigy 2 player ( za platinum se mi zdi preveč keša, pa še nimam placa za uno enoto v ohišju) stane 38k, zvočniki inspire 6.1 6700 pa pridejo 41k. vaše mnenje? zaželjeno je mnenje tistih, ki ti dve stvari že majo. seveda povejte svoje mnenje vsi

Inspire 6.1 6700- velika slika
Audigy 2

alien-w ::

Vidim, da se moram podvizati s testom tega čuda.

aja pa še to: uporabljal bi to največ za poslušanje muzke, špilanje iger in kdaj kak DVD oz. divx. se splača to vzet? sj v bistvu šele razmišljam o tem, tak da še nism 100%, da bom kupil to.

alien-w, v kolkem času pa boš naredil test, da vidm če se mi splača čakat:) drgač pa sm bral opise v pcformatu in swpowerju pa so ju kr pohvalili, sam ni pa tok dost izboljšana od audigy enke.

aja pa še to: alien-w: če boš mel možnost testiraj še ozvočenje inspire 6.1 6700

Zgodovina sprememb…

msmiha ::

Mogoče se zvočna splača če nimaš Live! Playerja 5.1 drugače pa če maš preveč dnara ti kr nabavi. Sam povem ti da tega ne boš ti nikoli izkoristil v tem kaj si napisal
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Enkrat drug teden bo če bo vse po sreči.

Enkrat drug teden bo če bo vse po sreči.

super. se prav, da bom verjetno počakal. sam zanima me še, če majo zvočniki inspire 6.1 6700 tud stojala za zadnje zvočnike?

Kakor vem je pri vseh teh kompletih stojala in dodatne barvaste mrežice potrebno dokupiti.

neo ::

Kje se da dokupit stojala in pa barvaste mrezice???

Robert ::

To je nemogoče, zanimal sem se za nakup preko interneta - možen je le-ta nakup (za stojala, pa mislim, da tudi za mrežice) pa mi je tip na drugi strani telefona (Irska) povedal, da bi stala poštnina za Slovenijo 30,00 Euro-ov za kg. Hvala lepa in pogovor je bil zaključe. Počakajmo, da pridemo v EU.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere zvočnike

Oddelek: Kaj kupiti
472375 (1672) boštjan
»

Kater komplet zvočnikov - Mogoče LOGITECH Z-560?

151477 (1178) Golden eye
»

Asus P4S8X !!!!

71128 (1002) monster-x
»

Creative SB Audigy 2!!

Oddelek: Strojna oprema
171533 (1014) monster-x
»

Nov zvočniški komplet