Forum » Kaj kupiti » Asus P4S8X !!!!
Asus P4S8X !!!!
DIEUALL ::
zivjo !
zanima me nekaj ali priporocate nakup te osnovne plosce
a je stabilna in ali ponuja dobre pletformance ?
hvala za odgovor !
zanima me nekaj ali priporocate nakup te osnovne plosce
a je stabilna in ali ponuja dobre pletformance ?
hvala za odgovor !
Lime ::
Stabilna zelo, performance bo potrebno počakati do izida novega BIOS-a. Seveda pa ni slab, ampak povprečen.
TEST
Sam jo imam v kombinaciji z P4 2.4 in moram reči, da mašina ni samo hitra, ampak leti . Posebno, ker sem šel na ta sistem iz Celerona700.
TEST
Sam jo imam v kombinaciji z P4 2.4 in moram reči, da mašina ni samo hitra, ampak leti . Posebno, ker sem šel na ta sistem iz Celerona700.
oh lepo !
seprav si sorazmeroma zadovoljen z njo ali imas kaksne probleme kjerkloi z stabilnostjo ? :)
jaz sem narocal tokonfiguracijo in upam da bo dela vredu bo delalo na tem sistemu dokaj stabilno in hitro ??
Matična Plošča :
ASUS P4S8X
Procesor :
INTEL P4 2.8/533 512Kb BOX
Rami :
512MB PC3200 DDR DIMM (1X DDR 512MB)
Ohišje:
CHIEFTEC CS2001 MODRE BARVE (Big)
Grafična Kartica :
ATI RADEON 9700 PRO 128MB
Diski :
WD 200GB 7200 ATA100 8MB (2x 200GB)
CDROM :
CD-ROM TEAC 52X
Zvočna Kartica :
CREATIVE AUDIGY PLATINIUM
Miška :
Logitech MX500 optical mouse
Tipkovnica :
Logitech Internet Navigator SE (črna barva)
Zvočniki :
CREATIVE INSPIRE 5700 Digital
HVALA za odgovor in nasvet!
hvala se 1x lime :)
seprav si sorazmeroma zadovoljen z njo ali imas kaksne probleme kjerkloi z stabilnostjo ? :)
jaz sem narocal tokonfiguracijo in upam da bo dela vredu bo delalo na tem sistemu dokaj stabilno in hitro ??
Matična Plošča :
ASUS P4S8X
Procesor :
INTEL P4 2.8/533 512Kb BOX
Rami :
512MB PC3200 DDR DIMM (1X DDR 512MB)
Ohišje:
CHIEFTEC CS2001 MODRE BARVE (Big)
Grafična Kartica :
ATI RADEON 9700 PRO 128MB
Diski :
WD 200GB 7200 ATA100 8MB (2x 200GB)
CDROM :
CD-ROM TEAC 52X
Zvočna Kartica :
CREATIVE AUDIGY PLATINIUM
Miška :
Logitech MX500 optical mouse
Tipkovnica :
Logitech Internet Navigator SE (črna barva)
Zvočniki :
CREATIVE INSPIRE 5700 Digital
HVALA za odgovor in nasvet!
hvala se 1x lime :)
Imaš pa dovolj $.
Disk bi jaz na tvojem mestu vzel SATA in ne ATA100, če imaš že plato s SATA.
Za zvočno bi počakal na Audigy 2, ki naj bi prišla v kakšnem tednu.
Edini problem, ki sem ga opazil na plati je, da če nastaviš nastavitve procesorja na manual, se mašina včasih kar sama resetira. Sem pisal na Asus in so mi odgovorili naj počakam na nov bios, ki naj bi izboljšal tudi hitrost plošče. Če je pa nastavitev na Auto, pa deluje BP.
Chiftec ohišje imam tudi sam (ne vem modela) in je OK, edino kar nima USB priklopa spredaj (plata omogoča). Ne vem, če ga tvoj model ima, ampak se pozanimaj.
Drugače pa mašina res hitro deluje. Ko sem jo prvič priklopil, mi je šlo kar na smeh, ko sem odpiral programe. Sam imam drugače P4 2.4 in tudi 512DDR RAM.
Disk bi jaz na tvojem mestu vzel SATA in ne ATA100, če imaš že plato s SATA.
Za zvočno bi počakal na Audigy 2, ki naj bi prišla v kakšnem tednu.
Edini problem, ki sem ga opazil na plati je, da če nastaviš nastavitve procesorja na manual, se mašina včasih kar sama resetira. Sem pisal na Asus in so mi odgovorili naj počakam na nov bios, ki naj bi izboljšal tudi hitrost plošče. Če je pa nastavitev na Auto, pa deluje BP.
Chiftec ohišje imam tudi sam (ne vem modela) in je OK, edino kar nima USB priklopa spredaj (plata omogoča). Ne vem, če ga tvoj model ima, ampak se pozanimaj.
Drugače pa mašina res hitro deluje. Ko sem jo prvič priklopil, mi je šlo kar na smeh, ko sem odpiral programe. Sam imam drugače P4 2.4 in tudi 512DDR RAM.
oh najlepsa ti hvala lime za tvoj cas ki si ga vlozil v mene ! :)
ce ti tako reces potem mora biti res vse ok hvala ti !
zato kr bi me jezil danes sm narcu to masino in sele zdele sm vidu da ima en problem in sem skoraj bil mlo razocran amapk ti si mi razlozil vse zadeve vse lepo in hvala ti se enkrat ! :)
LP
Spider :)
ce ti tako reces potem mora biti res vse ok hvala ti !
zato kr bi me jezil danes sm narcu to masino in sele zdele sm vidu da ima en problem in sem skoraj bil mlo razocran amapk ti si mi razlozil vse zadeve vse lepo in hvala ti se enkrat ! :)
LP
Spider :)
Nadgradil bios, nastavil na manual, navil procesor na 2.6GHz in že dva dni deluje BP 24 ur na dan. Čez kakšen dan, ga bom še malo .
monster-x ::
spider, kaj ko bi pr zvoku raje vzel audigy 2 in inspire 6.1 6700? drgač pa bo tole huda mašina. sam a se ti ne zdi mal velik 400 GB diska?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16838 (8877) | Vlad Tepeš |
» | Nova masina - videoOddelek: Kaj kupiti | 1300 (1210) | Gejmer |
» | kaj spremeniti?Oddelek: Kaj kupiti | 1058 (951) | Trubadur |
» | Sestavite do 300.000 SIT računalnik??!!?Oddelek: Kaj kupiti | 2045 (1491) | Airskull |
» | Rabim Mnenje kako se vam zdi ta konfiguracija in popravite kaj bi vi spremenili ce biOddelek: Kaj kupiti | 732 (579) | TheJack |