Forum » Programska oprema » Program za osebne finance
Program za osebne finance
blue ::
Katere programe uporabljate za osebne finance?
Najbolj pomembno mi je, da je zelo enostaven prenos podatkov iz spletne banke / kreditne kartice.. ( če je možno copy paste)
Da program proba avtomatsko določiti "tag".. npr. če vidi, da sem 10x "gen-i" knjižil pod elektriko bo sam dodal tag elektrika..
Hvala za priporočila
Najbolj pomembno mi je, da je zelo enostaven prenos podatkov iz spletne banke / kreditne kartice.. ( če je možno copy paste)
Da program proba avtomatsko določiti "tag".. npr. če vidi, da sem 10x "gen-i" knjižil pod elektriko bo sam dodal tag elektrika..
Hvala za priporočila
Tilen ::
Bankanet pri NKBM ima to možnost že online. Privzeto riše grafe in kategorično precej dobro razporeja. Sam lahko dodajaš tudi svoje kategorije (ročno) ipd.
Seveda je možnost izvoza tudi v excellu.
Seveda je možnost izvoza tudi v excellu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
blue ::
in 1 mesec kasneje sem testiral AceMoney.
Hvala klemenSlo!
Program omogoča točno to kar sem iskal..
Obe moji benki (SKB in sparkasse) podpirata export v MS money format in AceMoney podpira import..
Program pove dosti zanimivh stvari, če vse plačuješ kartico :) (bom mogel malo zmanjšat količino fast fooda)
Hvala klemenSlo!
Program omogoča točno to kar sem iskal..
Obe moji benki (SKB in sparkasse) podpirata export v MS money format in AceMoney podpira import..
Program pove dosti zanimivh stvari, če vse plačuješ kartico :) (bom mogel malo zmanjšat količino fast fooda)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri app za urejanje / pregled nad financami?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2361 (228) | Baltazar: |
» | Program za osebne financeOddelek: Programska oprema | 5759 (5049) | klemenSLO |
» | Vodenje FinancOddelek: Programska oprema | 3023 (2770) | sese12 |
» | Program za vodenje financOddelek: Programska oprema | 2254 (2126) | jperc21 |
» | Kateri Program za spremljanje bančnega računa ?Oddelek: Programska oprema | 1880 (1528) | Loki |