Forum » Loža » hostel muenchen
hostel muenchen
pluto1457 ::
z sinom iščema poceni pa preverjen hostel v centru muenchna;v bližini tehničnega muzeja..
prosim za pomoč....
LP
prosim za pomoč....
LP
Pixy222 ::
Jaz sem bil decembra v hostlu ymca. Vse okej, približno 2km do tehničnega muzeja. Cene se na žalost ne spomnim več, najbolje , da poguglaš.
lp
lp

gendale ::
poglej mal na hostelworld.com, maš cene/opise/ocene gostov in lahko na podlagi tega izbereš
simpatija ::
Jaz sem se v Munchnu navadila na tale hostel (se en link). Žal je precej daleč od muzeja peš, sta pa blizu tramvaj in podzemna. Na strani piše, da so "dormitory", samo za 18+, ampak mogoče ni problema, če je zraven ena odrasla oseba. Imajo pa tudi sobe za 2, ki so pa ustrezno dražje. Cen nimajo konstantnih, dnevno jih spreminjajo glede na zasedenost, vikendi so pa nasploh dražji, tako da se splača pogledat, kdaj je kak ugoden termin. Pograd dobiš za nekje 15-20e na noč.
Meni je všeč, ker je velik. Na eni strani lahko srečaš ogromno ljudi, na drugi strani imaš pa bolj hotelski občutek. In imajo zelo dober all-you-can-eat zajtrk (za doplačilo okoli 4e). Moje izkušnje so, da je zelo čist. Na recepciji brez problema pomagajo z vsem kar vprašaš. Zraven recepcije imajo veliko skupno sobo s kavči, fotelji in wifi-jem
.
Meni je všeč, ker je velik. Na eni strani lahko srečaš ogromno ljudi, na drugi strani imaš pa bolj hotelski občutek. In imajo zelo dober all-you-can-eat zajtrk (za doplačilo okoli 4e). Moje izkušnje so, da je zelo čist. Na recepciji brez problema pomagajo z vsem kar vprašaš. Zraven recepcije imajo veliko skupno sobo s kavči, fotelji in wifi-jem
c0dehunter ::
Sicer pa prva priporočena tema: Tehnični muzej Munchen - Kje spati?. Upam da pomaga, Lp
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Oktobra v MünchenOddelek: Loža | 2030 (1653) | Free Bird |
| » | Par dnevno popotovanje po NemčijiOddelek: Loža | 2124 (1885) | Gladi |
| » | Tehnični muzej Munchen - Kje spati?Oddelek: Loža | 19075 (15969) | DuleKrtola |
| » | Izlet - DunajOddelek: Loža | 2675 (2675) | C4rtm4n |
| » | Jeseni greva s punco v London... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 39630 (36194) | strictom |