» »

5.1 Zvok in zvočniki x-530

5.1 Zvok in zvočniki x-530

krentam ::

LP
Imam omejen problem. Zvočnike imam že zelo dolgo časa. Z stvarjo se nisem obremenjeval dolgo časa, ko pa sem opazil da zadnji zvočniki ne delujejo jasno in glasno (ampak kot nek odmev potiho), sem se odločil stvari priti do dna. Zvočno in zvočnike nadzorujem z programom Realtek HD Audio Manager. No tisti ki ga poznate in imate te zvočnike vas sprašujem kako moram met stvari notri obklukane, torej kaj dam za zelenega, črnega, ter oranžnega knofa ki je narisan tukaj. Stvar sem probal že spreminjat pa kr ne dela. Verzija je zadnja, in sem kar malo jezen ker ne dela. Rad bi da bi vsi zvočniki delali glasno (ne samo sprednji (glavni z volume gumbom), potem desni in osrednji...zadnja dva ne delata in bi rad da bi. Nek odmev sicer igra not, samo rad bi da bi delalo normalno.
Prosim za pomoč :)
HVALA
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

krentam ::

Ve kdooo ???
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

ZiedRieke ::

Imam enake zvočnike in enak problem. Za zacetek bom menjal zvocno kartico, ker mislim da intergrirana ni uredo, potem bom pa sporocil.

zolja ::

Ja ob poslušanju glasbe ki je posneta v stereo načinu kaj več kot kakšen odmev v zadnjih zvočnikih ne moreš pričakovati.

ZiedRieke ::

Sem zamenjal zvočno, prej sem imel realtek HD, sedaj pa sem menjal za Audigy SE in je razlika ogromna. Razlika je takšna, kot da bi nove zvočnike kupil, brez pretiravanja :) Če bos kupil to zvočno, bos rabil tudi neoriginalne driverje, ker z originalnimi ti sploh nebo delal pravilno bass in podobno...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 Sprednji zvočniki preblizu ?

Oddelek: Zvok in slika
14866 (720) kratos
»

Povezava 5.1 zvočnikov

366235 (5289) Medo
»

Realtek Audio HD, Win7 in 5.1

212173 (1656) Igi.M
»

Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!

Oddelek: Operacijski sistemi
322529 (1861) nina__
»

Optični kabel in 5.1 zvok

165183 (4512) shark_nm

Več podobnih tem