Forum » Programska oprema » Pogovori v gmailu
Pogovori v gmailu
dire ::
Rad bi iz gmaila prenesel pogovore....chat.....ali na drugi gmail račun ali pa na disk ali na dvd.
- premaknilo iz Operacijski sistemi: overlord_tm ()
popster ::
mislim da pidgin to podpira: installiraj pidgin, vzpostavi google talk preko xmpp protokola in pogovori bi se ti ze mogli shranjevat na disk. Ce nisi tega zelel pa povej.
popster ::
1.installiraj pidgin
2.klikni na add accounts
3.izberi xmpp protokol
4.vnesi username in passoword
5.conversation log se shranjujejo - kar govoriš v pidginu
2.klikni na add accounts
3.izberi xmpp protokol
4.vnesi username in passoword
5.conversation log se shranjujejo - kar govoriš v pidginu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
...torej ali je možno preko tega programa vse chate ki so na gmailu-starejšega datuma uvozit-prenesti na dis na računalnik????
tx-z ::
Pejt tja na levi na "Klepeti", pa premakn use v eno mapo, pol pa pač shran kokr obične maile?
tx-z
In kako to shranim...rad bi to shranil na disk na pc....namreč tam mi ne prikaže opcije prenos kot za ostalo pošto???
Ericssony ::
Kaj pa, če bi te pogovore raje natisnil direkt v PDF ali pa XPS? Veliko bolj enostavno...
Sicer pa: kakšen je sploh smisel, da bi si pogovore shranjeval na disk?
Sicer pa: kakšen je sploh smisel, da bi si pogovore shranjeval na disk?
pharaon ::
Na tvojem mestu ne bi kompliciral in skopiral pogovore kot navaden tekst, prilepil v word ali kaj podobnega in shranil kot tekstovno datoteko...najlažji način po moje.
Hvala za nasvet...a mislil sem da je to možno kar shraniti na disk....namreč..za copy v word....hja...jih ni prav malo:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umrl je Google TalkOddelek: Novice / Ostale najave | 8481 (6199) | eVro |
» | Pidgin v LubuntuOddelek: Operacijski sistemi | 951 (682) | Icematxyz |
» | MSN blokira povezave do thepiratebayOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8717 (6594) | mirancar |
» | Skype bo bržkone prodan MicrosoftuOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 16088 (13598) | MrStein |
» | Izšel Pidgin 2.6.1 z audio in video podporoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4465 (3019) | poweroff |