Forum » Kaj kupiti » Nov PC za max 1100€
Nov PC za max 1100€
zany15 ::
Rabim pomoč pri nakupu novega računalnika. Ali mi lahko svetujete kaj lahko dobim za maksimalno 1100€ ?
Računalnik mora biti uporaben za igre, šolo, razne programe(Photoshop, VisualStudio itd.) in mislil sem imeti SSD disk za OS.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
Hvala že v naprej !
Računalnik mora biti uporaben za igre, šolo, razne programe(Photoshop, VisualStudio itd.) in mislil sem imeti SSD disk za OS.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
Hvala že v naprej !
Loocas ::
zverina z GTX580 in SSD
pa malo bolj uravnotežena konfiguracija z GTX570/SSD/vodno hlajenje/16GB
ker je ram đabe, ukvarjal se pa boš tudi s Photoshopom... zakaj pa ne 16GB.
Siddh ::
zverina z GTX580 in SSD
prva konfiguracija, naj bo z neko drugo plato, gigabyte ali asus, ker asrock plate niso ne vem kaj če boš navijal
druga konfiguracija pa naj bo brez vodnega in namesto vodnega nabaviš noctuo d14, ki se odreže veliko bolje
mogoče bi tudi pri obeh še dal malo več € v ohišje
Pri navijanju plata praktično nima nobene veze. So zelo majhne razlike pri navijanju med plato za 100€ in 300€. Bolj se pri izbiri plate gre, ali rabiš SLI/Crossfire, pa razni priključki ala firewire, USB3, bluetooth, dual lan...
z novim Fractalom ARC in zračnim hlajenjem
Meni so ti novi Fractali precej bolj uporabni, saj se mi res ne da non stop odpirat tistih vratic pri seriji Design R3. SSD 90GB je pa tudi vrh glave dovolj za Win/programe in kakšne igre.
Meni so ti novi Fractali precej bolj uporabni, saj se mi res ne da non stop odpirat tistih vratic pri seriji Design R3. SSD 90GB je pa tudi vrh glave dovolj za Win/programe in kakšne igre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()
TOP ::
Pri navijanju plata praktično nima nobene veze. So zelo majhne razlike pri navijanju med plato za 100€ in 300€. Bolj se pri izbiri plate gre, ali rabiš SLI/Crossfire, pa razni priključki ala firewire, USB3, bluetooth, dual lan...
Moraš vedet,da tudi kondezatorji so bolši v samem navijanju pa neke ogromne razlike ni za pričakovat,tam nekje 300mghz je pa stabilnost na navitih frekvencah spet druga zgodba.
No ja, samo je vseeno potem bolje za to razliko v ceni med komponentami kupiti kaj boljšega, npr bojšo grafiko, več rama, kot pa "opremo" za navijanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik do 1200€ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15085 (13910) | wondy |
» | Nakup gaming PC za 1100 - 1200 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13679 (12623) | IvoJan |
» | Gamer računalnik 1000e (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17958 (16335) | eieieie1 |
» | Nakup pcja za 1500 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8250 (7551) | jazbec |