Forum » Kaj kupiti » Samsung 17" monitor
Samsung 17" monitor
skoki ::
Mene zanima, ali se samsungov monitor 755DFX splaca kupiti. Znima me kaksno ostrio ima, lasnosti itd. Zelo bi bil hvalezen za nasolv kaksnega testa tega monitorja.
- spremenilo: skoki ()
boštjan ::
Za test ne vem noben,uporabi google.Lahko pa ti povem kakšna je slika na tem monitorju.1024X768,100Hz na geforcu2 MX.slika je prav pomirjajoča in lepa.se splača nakup tega monitora
PALOMINO ::
Monitor Samsung 755DFX uporabljam doma in moram reči da je zadeva definitivno vredna svojega denarja...ne razmišljaj - kupi, ne boš razočaran.
Sims ::
Imam ta monitor in slika je za ta denar presenetljivo dobra! Ni mi žal da sem ga kupil, Mel sem sicer težave, da je piskalo v monitorju, ampak zdaj ne več ...
AngelOfDeath: Kako to misliš, da nima ravnega zaslobna?
Aja jaz uporabljam 1024X768,85Hz je malo bolj ostra slika ko na 100HZ
AngelOfDeath: Kako to misliš, da nima ravnega zaslobna?
Aja jaz uporabljam 1024X768,85Hz je malo bolj ostra slika ko na 100HZ
Sims ::
Mislo sem Samsung Syncmaster 755dfx. Zaslo ne je raven FLAT.
http://monitor.samsung.de/detail_crt_sy...
"Röhre: DynaFlatX"
http://monitor.samsung.de/detail_crt_sy...
"Röhre: DynaFlatX"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Big_Al ::
Monitor je recimo temu "flat". Uporabljena pa je "navadna" CRT cev, ter s pomočjo optičnih pripomočkov ti pričara flat sliko. Drugače je pa tisto tapravo samo 757NF, ki je že v sami zasnovi flat monitor (tolko flat kolko pač fizika dopušča)!!! (Trinitron). Enaka zadeva kot za DFX modele velja tudi za MB modele. Ampak nikakor to ne pomeni, da monitor ni OK. Za tak dnar performance štima.
nodes ::
Je lepa, lahko je različno kriva 53-55-57, ti modeli imajo več težav z geometrijo, ker ni cev najbolša za skoraj flat monitor za te ima Samsung pač grill. To je edina težava (lahko tudi resna) drugače je vse super
Moral bi ga sprobat in potem kupit.
Moral bi ga sprobat in potem kupit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor SamsungOddelek: Kaj kupiti | 2092 (1383) | EjTi |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2096 (1653) | gappee |
» | Samsung 17" 755DFXOddelek: Strojna oprema | 1096 (865) | nodes |
» | Samsung 757NF (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4856 (3871) | Marjan |
» | Kateri monitor z ravnim zaslonom?Oddelek: Kaj kupiti | 2504 (1998) | Uporabnik |