» »

Trio paket

Trio paket

Robocop1 ::

Rabim nasvet.

Trenutno imam internet pri SIOL-u (1MB/s), TV pri Telemach-u (analogna shema) in telefon preko Telecom-a. Problem je cena položnic, ki je višja v primerjavi z digitalnimi trojčki, zato razmišljam o enem ponudniku in 3 storitvah (trio paket).

Konkretno si še nisem izbral nobenega ponudnika, razmišljam pa med AMIS-om in Telemach-om. Zanima me samo par stvari:

S trenutno hitrostjo interneta sem kar zadovoljen, saj večinoma uporabljam internet za brskanje po podatkih, filme pa redkokdaj downloadam. Za TV imam tudi bolj malo časa, zato ne rabim velikega števila kanalov, rad pa bi imel podnapise na kanalih kjer so filmi... pa kak NGC ali Discovery ipd. Telefon pa tudi redko uporabljam, pa še to samo za klice v Telecom-ovo omrežje.

Zanima me kateri paket mi priporočate (ker se težko odločim) in kako je z vplivi na druge vire - ali download filma/muske vpliva na gledanje TV in obratno? Torej, če bi downloadal 700MB film (ali pa musko) pri 1MB/s, kako povezavo rabim, da to ne vpliva na TV in telefon?

Robocop1 ::

Pozabil sem napisat še: rad bi priključil 2 TV-ja in 2 računalnika. Za internet mi ni problema - kupim switch in priključim gor več računalnikov, zanima me samo kako je s TV? Verjetno doplačilo v primeru nadgradnje?

gendale ::

>Zanima me kateri paket mi priporočate (ker se težko odločim) in kako je z vplivi na druge vire - ali download filma/muske vpliva na gledanje TV in obratno? Torej, če bi downloadal 700MB film (ali pa musko) pri 1MB/s, kako povezavo rabim, da to ne vpliva na TV in telefon?
povezavi sta ločeni v smislu, da če ti naročiš paket s hitrostjo x, se ti v ta x ne šteje prenos za tv

gre pa vse seveda po isti liniji in če imaš zanič linijo + hiter paket, se zna zgodit, da ne bo hkrati možen download z max hitrostjo + tv

>Pozabil sem napisat še: rad bi priključil 2 TV-ja in 2 računalnika. Za internet mi ni problema - kupim switch in priključim gor več računalnikov, zanima me samo kako je s TV? Verjetno doplačilo v primeru nadgradnje?
če imaš iptv moraš načeloma doplačat za tv (kolikor vem, poglej kaj piše na ponudnikovi strani)

za pakete pa ne vem.. poglej si, kaj je možno na tvoji lokaciji in vzemi nekaj kar bo zadovoljilo tvoje potrebe


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšna hitrost na optiki za 3x TV in 3x internet hkrati?

Oddelek: Omrežja in internet
164046 (3780) ...:TOMI:...
»

Siol povečal hitrosti tudi 1mbit uporabnikom (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
528594 (6451) Veron
»

Kako pospešiti internet?

Oddelek: Omrežja in internet
61748 (1649) Guzzy
»

Kateri 22" LCD je boljši?

Oddelek: Kaj kupiti
133062 (2540) Kibby
»

AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
19724389 (12108) c5n9

Več podobnih tem