Forum » Programska oprema » Težava z Excel 2010
Težava z Excel 2010
alexmarsic ::
Pozdravljeni!
Danes se sočam z enim zelo nadležnim primerom, ki mi je že porabu 2 ure časa a potrebujem to rešeno čim prej oziroma bi moglo bit že pred kakšno uro to rešeno. Ko kliknem celico v Excelu se mi avtomatsko ne samo ena celica klikne ampak eno 5 6 istočasno prilagajam še sliko. Prosim vas za čim hitrejši odgovor
Danes se sočam z enim zelo nadležnim primerom, ki mi je že porabu 2 ure časa a potrebujem to rešeno čim prej oziroma bi moglo bit že pred kakšno uro to rešeno. Ko kliknem celico v Excelu se mi avtomatsko ne samo ena celica klikne ampak eno 5 6 istočasno prilagajam še sliko. Prosim vas za čim hitrejši odgovor
- zavaroval slike: bluefish ()
Duhec ::
Če poženeš Excel v varnem načinu (Safe mode) se dogaja isto ?
(Med držanjem CTRL tipke, štartaš Excel ikono in pojavi se okno, če želiš štartat Excel v varnem načinu).
Poizkusi še v Windows varnem načinu, če se tudi tam z Excelom dogaja isto.
Poročaj.
(Med držanjem CTRL tipke, štartaš Excel ikono in pojavi se okno, če želiš štartat Excel v varnem načinu).
Poizkusi še v Windows varnem načinu, če se tudi tam z Excelom dogaja isto.
Poročaj.
Dejansko pravkar mi se je sesu Excel in je štartal v Safe Modu deluje za zdaj normalno sicer pa čim shranim in zaprem pa ponovno odprem deluje isto kot na sliki. Reinstall offica ni pomagal sicer pa dobivam neka opozorila v Windows 7 glede Office Address a Problem with Microsoft Office System Software. Računalnik je pa updatan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexmarsic ()
Da bi jaz vedu nimam noben Add-on kajti sem pred tednom inštaliral Windowse na novo in do zdaj nisem ta računalnik skoraj nič koristil razen VLCja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v worduOddelek: Programska oprema | 1351 (977) | sallchy |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3134 (2673) | jukoz |
» | Excel datoteke, funkcije ne delujejo, #value napakaOddelek: Programska oprema | 2633 (2289) | SmeskoSnezak |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (1010) | Duhec |
» | asrock 939 dual-vsta in 7600 gs AGP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (965) | Klemzz |