Forum » Izdelava spletišč » Kako najti JS funkcijo iz href
Kako najti JS funkcijo iz href
alexa-lol ::
Hej imam sledeč problem...
je HTML koda
Zdaj me pa zanima kako bi jaz to funkcijo (abcFunkcija) videl, da vidim kaj pravzaprav počne.
To je na mojem serverju tko da dostop do serverja ni problem.
Hvala
Lp
je HTML koda
<a href="javascript:abcFunkcija();">KLIK</>
Zdaj me pa zanima kako bi jaz to funkcijo (abcFunkcija) videl, da vidim kaj pravzaprav počne.
To je na mojem serverju tko da dostop do serverja ni problem.
Hvala
Lp
MrBrdo ::
Če imaš Firefox in extension Firebug, odpri konzolo (mislim da je prvi zavihek v Firebugu), pa pred tem spremeni tisti link tako:
Mislim da bi se ti morala ob kliku na KLIK v konzoli izpisat koda funkcije... Če se ti je ne da iskat po javascript fajlih :)
<a href="javascript:console.log(abcFunkcija);">KLIK</>
Mislim da bi se ti morala ob kliku na KLIK v konzoli izpisat koda funkcije... Če se ti je ne da iskat po javascript fajlih :)
MrBrdo
hej na začetku sem iskal v HTML kodi potem sm pa ugotovil, da lahko daš samo link do JS in našel potem to skripto nekje na disku.
hvala
hvala
Imam pa že nov problem... nad stranjo se pojavi okno (tako kot tukaj na slotechu povecana slika ko jo kliknes)
V tem oknu so gumbi. Vsak ima button tag in id.
Če to kliknem se npr. zapre to okno. Zanima me kje naj iščem kodo, ki posluša ta gumb oz. ki sproži to zapiranje.
Lp
V tem oknu so gumbi. Vsak ima button tag in id.
<button id="return"> Tekst </button>
Če to kliknem se npr. zapre to okno. Zanima me kje naj iščem kodo, ki posluša ta gumb oz. ki sproži to zapiranje.
Lp
FrEaKmAn ::
iskal bi po celotnem projektu za "return"? Drugače lahko uporabiš http://www.sprymedia.co.uk/article/Visu... s katerim za elemente na strani vidiš kateri eventi so attachani gor in samo kodo..
hvala za tole stran... dobra skripta
edina stvar k te skripti manjka je da bi bil gor link do te skripte na serverju (src=...)
Lp
edina stvar k te skripti manjka je da bi bil gor link do te skripte na serverju (src=...)
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [javascript] XML problemOddelek: Programiranje | 2725 (2565) | Kocka |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11350 (10088) | lisjak |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2570 (1868) | MrBrdo |
» | [php] Knjiga gostovOddelek: Izdelava spletišč | 3173 (2376) | darix |
» | Zaščita e-mail naslovaOddelek: Izdelava spletišč | 1553 (1167) | darh |