» »

Napredna prezentacija - s katerim orodjem

Napredna prezentacija - s katerim orodjem

Odyn ::

Narediti moram prezentacijo, ki se bo vrtela v ozadju neke slavnostne akademije. Prva misel je Powerpoint, ampak ...
Predstavitev bo morala vsebovati fotografije in video, med določenimi deli, ko se bodo udeleženci pogovarjali, naj bi se v ozadju loopale slike specifične za tisti del akademije, potem bi morala prezentacija pokazati film, pa zopet v nek drug loop, iz loopa bi bilo nujno, da se pride kadarkoli, ...
Krmililo se bo izza odra, ampak zgledati pa mora profesionalno - brez skakanja miške po ekranu, še manj odpiranja novih datotek.
V glavnem Powerpoint in Impress mi za to zgledata čisto neprimerna (ali pa teh multiple loopov še nisem našel). Še kakšno drugo orodje, ki bi mi pomagalo pri tem?

popster ::

najbojlše da se lotiš kar z videom alpa v flash video

Mr Hilter ::

Jaz mam Adobe_Captivate.rar
Hočem rečt Adobe Captivate.

Rippy ::

Kaj pa če bi bilo vse narejeno, kot video ? Tukaj imaš ogromno prostora za kreativnost z recimo programi, kot so After Effects. Razrežeš zadevo na manjše clipe in jih naložiš v player. Zdej edino ne vem kateri predvajalniki imajo potrebno kontrolo nad playlisto (kaj ponovno predvajati in kaj ne, dokončati loop do konca itd.)

WarpedGone ::

- 2 mašini
- ena mašina nonstop laufa nek film preko playerja ki podpira remote control
- druga mašina je kontrolna in preko remote upravlja player na prvi mašini
- na tej drugi mašini maš dodobra izdelan index tega filmu - točno kdaj se začne kakšen kader itd.
Zbogom in hvala za vse ribe

b ::

Če si lahko privoščiš nekaj malega plačat, pokliči kakšnega VJ-a, lahko ti zrihtam par kontaktov. Sam tega še nisem počel, tako da težko svetujem,

Ampak če mora izpast profesionalno, bi res svetoval najem profesionalca. Mal je neprijetno če se učiš in gre kaj narobe na prireditvi (pa čeprav je morda na generalki bilo vse OK :)

#000000 ::

Če moraš narest profi predstavitev in obvladaš le powerPoint pol pozabi da bi sam delal, plačaj nekomu ki se tem bavi, ta ti bo tudi svetoval kako opremo treba imet in kje si jo sposodit, sej verjetno je ne boš kupoval za eno predstavitev. Lahko pa probaš par programov, recimo Adobe presenter, ostalo poišč na googlu pač presenter software. LP

Rippy ::

Če zadeva ni ravno "last minute" ti lahko izdelam celotno prezentacijo, kot video oz. serijo clipov s povezanimi prehodi (zaradi loop sekcij). Pač podobo, animacijo, efekte in mogoče kaj 3D če bo časa, ostalo pa po tvojih navodilih.

Odyn ::

Hm, VJ-janje. Morda bi pa res lahko scopral kaj kar s pure data. Niti približno nisem pomislil na to. Časa nekaj imam, samo zanesljivo tehnologijo moram pač odkriti. Design mi bodo tako ali tako delali drugi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Windows 10

Oddelek: Kaj kupiti
387540 (5422) BlackGuard
»

Kateri program za video obdelavo (snemanje namizja)?

Oddelek: Programska oprema
183495 (2180) opeter
»

programi za prezentacije na lcd-tv

Oddelek: Programska oprema
91242 (1029) gregor
»

Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
8421959 (17203) System
»

Vstavljanje mp3 v PowerPoint prezentacijo

Oddelek: Pomoč in nasveti
73704 (3602) Tea Time

Več podobnih tem