Forum » Pomoč in nasveti » Tezava z partition magic pro 7 + win2k :(
Tezava z partition magic pro 7 + win2k :(
darky ::
Moja tezava je sledeca:
S partition magic pro 7 sem hotel narediti partcijo na drugem disku v rac (d:). S programckom uglavne naredim po zdravi kmecki logiki eno partcijijo in dasm apply changes...winsi se nato ponovno zazenejo se preh pa naredi partition magic ta svoje in tocno tu se znajdem v tezavah ----> "Error 58.Unable to write to boot sector.Virus protection software may be running."
Lepo vas prosim da mi pomagate.
V biosu sem preveri in imam Virus Detection disabled 100%.
Ce rabite vec informacij me prosim obvestite.
S partition magic pro 7 sem hotel narediti partcijo na drugem disku v rac (d:). S programckom uglavne naredim po zdravi kmecki logiki eno partcijijo in dasm apply changes...winsi se nato ponovno zazenejo se preh pa naredi partition magic ta svoje in tocno tu se znajdem v tezavah ----> "Error 58.Unable to write to boot sector.Virus protection software may be running."
Lepo vas prosim da mi pomagate.
V biosu sem preveri in imam Virus Detection disabled 100%.
Ce rabite vec informacij me prosim obvestite.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8075 (7159) | buneech |
» | star laptop, zaklenjen bios, disk pa write protectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1253) | Spajky |
» | Kje je ostalih 70 Gb???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (1210) | Drejcula |
» | Kako razdeliti diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4447 (4120) | verbatim |
» | Strateski predlog za particije bi rabilOddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1268) | SmiLeY (SLO) |