Forum » Pomoč in nasveti » 5.1 ozvočenje
5.1 ozvočenje
Keeeks ::
Imam vprašanje,
Ker vedno več uporabljam laptop in mi PC stagnira, sem se odločil da ekran in vse potrebno priklopim na laptop in podarim kišto staršem. Ker pa v tisto malo časa, ki ga imam rad pogledam kak filem ali pa poslušam glasbo, bi rad ohranil ozvočenje, ki ga imam v sobi, Ker laptop nima 5.1 sistema me zanima ali obstaja kak vmesnik oz karkoli, na kar bi lahko priključil ozvočenje.
lp
alex
Ker vedno več uporabljam laptop in mi PC stagnira, sem se odločil da ekran in vse potrebno priklopim na laptop in podarim kišto staršem. Ker pa v tisto malo časa, ki ga imam rad pogledam kak filem ali pa poslušam glasbo, bi rad ohranil ozvočenje, ki ga imam v sobi, Ker laptop nima 5.1 sistema me zanima ali obstaja kak vmesnik oz karkoli, na kar bi lahko priključil ozvočenje.
lp
alex
Keeeks ::
Logitech Z506. Kje pa se približno začnejo cene teh zvočnih kartic...Glede na to da pavilion nima podpore za docking station me tudi zanima ali obstaja kaka podobna zadeva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ozvočenje za računalnikOddelek: Kaj kupiti | 709 (613) | m0LN4r |
» | 5.1 zvočniki na 2.1 vhod (laptop)Oddelek: Zvok in slika | 1141 (1066) | matonson |
» | Uvajanje v Dj-anje elektronske glasbeOddelek: Sedem umetnosti | 4648 (4150) | Madara |
» | Izboljšanje kvalitete zvokaOddelek: Zvok in slika | 3746 (3246) | goblinsly |
» | AV sprejemnik do 300 EUROddelek: Zvok in slika | 6979 (6085) | misek |