Forum » Izdelava spletišč » Java - object ne dela
Java - object ne dela
Cokolesnik ::
V WinXP moj javin applet dela brez problema. Definiran je z ukazom /object/ in ne z /applet/ kot veleva standard HTML 4.01.
Problem se pojavi, ko zelim ta applet pogledati na drugem racunalniku, ki ima prav tako MSIE 6, ampak pod Win98.
Ce pa namesto ukaza /object/ uporabim ukaz /applet/ za definiranje mojega apleta, pa aplet dela na obeh racunalnikih brez problema.
Kako bi torej resil tezavo? Na racunalnik z Win98 sem poskusil namestiti najnovejsi pack iz java.sun.com J2SE v 1.4.1_01, ki vkljucuje tudi JVM, vendar ni nic bolje.
Problem se pojavi, ko zelim ta applet pogledati na drugem racunalniku, ki ima prav tako MSIE 6, ampak pod Win98.
Ce pa namesto ukaza /object/ uporabim ukaz /applet/ za definiranje mojega apleta, pa aplet dela na obeh racunalnikih brez problema.
Kako bi torej resil tezavo? Na racunalnik z Win98 sem poskusil namestiti najnovejsi pack iz java.sun.com J2SE v 1.4.1_01, ki vkljucuje tudi JVM, vendar ni nic bolje.
- spremenilo: Cokolesnik ()
darh ::
cokolesnik... kaj ko bi me drugič kar na telefon poklical in rekel naj pogledam in po možnosti rešim tvoje probleme...
anyway.... uporabljaj standarde... če se naročnik ne strinja s rezultati naredi tko da se bo.... problem solved...
anyway.... uporabljaj standarde... če se naročnik ne strinja s rezultati naredi tko da se bo.... problem solved...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti spletno stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 5235 (4927) | Blinder |
» | [Java] Zagon appleta v HTMLOddelek: Programiranje | 1539 (1361) | Bela01 |
» | Koliko € za aplikacijo?Oddelek: Programiranje | 1134 (847) | Loki |
» | [Java] GrafikaOddelek: Programiranje | 1454 (1221) | SkIDiver |
» | Proxy...Oddelek: Omrežja in internet | 1100 (992) | DMouse |