Forum » Pomoč in nasveti » Kopija originala - kako?
Kopija originala - kako?
scenic ::
Kupil sem CD Robbie Williams - Escapology in ko si hočem naredit kopijo za v avto mi to ne uspe.
Ravno tako ga "ne znam" poslušati na računalniku.
Kako si lahko naredim kopijo?
Na CD-ju je nalepka:
Copy Contlolled
See reverse for details
Hvala
Lp
Scenic
Ravno tako ga "ne znam" poslušati na računalniku.
Kako si lahko naredim kopijo?
Na CD-ju je nalepka:
Copy Contlolled
See reverse for details
Hvala
Lp
Scenic
R0K ::
Jap, jap. To so že cdji z zaščito proti kopiranju na rač. Na rač. Jih niti ne moreš poslušat. Groza.
Ker sm mel neki cd od une Aquilere al kva je že (tista neka pop pevka) od moje sošolke za skopirat pa tut ni hotlo it...
Ker sm mel neki cd od une Aquilere al kva je že (tista neka pop pevka) od moje sošolke za skopirat pa tut ni hotlo it...
Zheegec ::
Na robu CDja (notranja stran) imaš tanko plast, ki malo drugače izgleda. Nekaj daj gor (kak črn trakec), ki se ga bo dalo dol dat in poskrbi, da se tista črta čisto na notranji strani ne bo dala brat :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
R0K ::
Kaj če pa tisto črto pobarvam s kakim alkoholnim flumastrom? Ker ne vrjamem, da mi bo htel sploh začet brat CD če nalimam kak trakec gor..
BaRtMaN ::
Jp, flomaster tudi deluje. Mislm da je bla enkat ta način celo v Slovenskih Novicah (cajtng).
Brainstorm ::
Jst sem tut mel doma cd od Aquilere Laundry Service pa ga je prvo ene 2 minute sam sukalo po teacu ko centrifuga pol pa sem ga dal ven Cd da ne bo pomote pol pa se enkrat not pa se je umiru in sem ga lahko z audiograbberjem normalno zripal tut tazadn komad ko majo eni probleme z njim. Cd je bil cist nov original brez crnega roba. Zdej mi pa nej eden pove zaka ga je teac 32X normalno precital kljub kao hudiiii zasciti ki to ni.
BaRtMaN ::
Sigurno je Teac vgradu easter egg v pekač.
Drgač pa da smo si na jasnem:
Christina Aguilera je pred kratkim izdala album Stripped.
Shakira pa že pred neki cajta Laundry Service.
Pizda se mi že pozna da sm že tretje leto v razredu skor samih punc (28:3 trenutno).
Drgač pa da smo si na jasnem:
Christina Aguilera je pred kratkim izdala album Stripped.
Shakira pa že pred neki cajta Laundry Service.
Pizda se mi že pozna da sm že tretje leto v razredu skor samih punc (28:3 trenutno).
root987 ::
det je NEsrecnez. izkusnjo ki jo mam pa jst pri tem pa nebom povedo ker je prevec sramotilna.......
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razneslo cd v cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1206) | postar_si |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13016 (7533) | Geronimo11 |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2349 (1869) | icek |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5852 (4845) | ender |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2560 (2287) | dualband |