Forum » Strojna oprema » mrežna kartica
mrežna kartica
deemax ::
Lep pozdrav. Imam en problem in sicer prejšnji teden, ko je bila huda nevuhta mi je prenehala delati mrežna kartica. Zanima me samo kako je to možno, ker je mrežna intergrirana na matično ploščo asrock G31M-S, pa me zanima kako lahko vse ostalo deluje, mrežna pa ne, če bi že naj prišlo do elektičnega sunka. Poskusil sem že skoraj vse, se pravi ponovno namestil gonilnike, v biosu pogledal ali je enablena itd.. Skratka ko mrežni kabel priključim mi na routeri lučka utripa, se pravi se vklopi in se takoj izklopi.
Lp
Lp
DeeMax
Riff ::
možno da ti je skurilo mrežno kartico, probaj dat eno na pci vodilo to pa onemogočiš v biosu
Enron x86 ::
Nič nenavadnega, meni sta šli že dve integrirani mrežni na matični plošči (nvidia nforce 2 in nforce 4). Kot je rekel Riff, kupi eno na vodilu PCI pa bo.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Riff ::
men tud na nforce 4 sli je tud šla mrežna in zvočna pa še okvara pci E vodila tako da dela samo eno z 1Xhitrostjo
Mrakw ::
Živjo
Mene pa zanima, če se splača kupiti:
http://www.dinokomp.si/product_info.php...
Rutar je v prvem nadstropju in računalnik na drugem. Razdalja od računalnika do rutarja je 12m. Vmes so 4 stene. In me zanima ali bi mi vredu delovala povezava ali bi mi motilo. Sprašujem zaradi online igric.
Lp
Mene pa zanima, če se splača kupiti:
http://www.dinokomp.si/product_info.php...
Rutar je v prvem nadstropju in računalnik na drugem. Razdalja od računalnika do rutarja je 12m. Vmes so 4 stene. In me zanima ali bi mi vredu delovala povezava ali bi mi motilo. Sprašujem zaradi online igric.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero osnovno ploščo za 939 podnožje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4518 (3384) | rap3r |
» | Nov računalnik - 64bit - da ali ne; konfiguracija...Oddelek: Kaj kupiti | 1245 (1115) | Jan987 |
» | osnovna ploščaOddelek: Strojna oprema | 1335 (1056) | felo |
» | nforce 2 mrežaOddelek: Omrežja in internet | 1099 (929) | Jackal |
» | Svetujte glede nakupa rač. sistemaOddelek: Kaj kupiti | 1312 (1202) | Geo |