Forum » Operacijski sistemi » Win7: Barvanje WExplorerja za Network Location?
Win7: Barvanje WExplorerja za Network Location?
fictionel ::
Zivjo!
Malo cudno vprasanje: je mozno nekako obarvati windows explorer, ko se nahaja v mapi iz omrezja?
Na nekaj racunalnikih imam skoraj enake mape in se mi ne da vedno gledati celotne poti, kje se nahajam. Zato bi rad neko vizualno spremembo okna, ko sem na disku iz omrezja, glede na lokalni disk. Je kaj takega sploh mozno na windowsih? :)
Hvala za pomoc!
Lp,
David
Malo cudno vprasanje: je mozno nekako obarvati windows explorer, ko se nahaja v mapi iz omrezja?
Na nekaj racunalnikih imam skoraj enake mape in se mi ne da vedno gledati celotne poti, kje se nahajam. Zato bi rad neko vizualno spremembo okna, ko sem na disku iz omrezja, glede na lokalni disk. Je kaj takega sploh mozno na windowsih? :)
Hvala za pomoc!
Lp,
David
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | antivirus problemOddelek: Pomoč in nasveti | 743 (654) | Wox |
» | Rdeča lučka na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 3016 (2881) | gorenjc |
» | Google razkril svoje drobovjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6427 (3975) | poweroff |
» | Uporabniki IP telefonije - naredite mi preizkusOddelek: Omrežja in internet | 2621 (2195) | Cokolesnik |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5617 (4852) | pilotgirl84 |