Forum » Mobilne tehnologije » Apple iPhone 4 32GB (Začetnik)!
Apple iPhone 4 32GB (Začetnik)!
luvex86 ::
Pozdravljeni, sem ponosni lastnik zgoraj omenjenega telefona. Pred tem telefonom sem bil vseskozi zvest Nokiji, ampak Apple me je resnično prepričal. Ker me še kar nekaj muči o tem telefonu, bi tukaj postavljal svoja vprašanja sem popolni začetnik prosim da to upoštevate. No pa kar začnimo!
Hvala za informacije.
Lp!
Zanima me kako naložim na iPhone glasbo MP3 iz PC-ja? (Hotel sem jo kar poslati preko bluetooth... (Ampak ni šlo, je napisalo da ne podpira).
Hvala za informacije.
Lp!
Zanima me kako naložim na iPhone glasbo MP3 iz PC-ja? (Hotel sem jo kar poslati preko bluetooth... (Ampak ni šlo, je napisalo da ne podpira).
dvihtelic ::
na comp si inštaliraj itunes program, kjer preko njega upravljaš prenos muske na iphone
Mavrik ::
Na PC namestiš iTunes in tam vklopiš sihronizacijo.
Take stvari so krasno opisane v Applovem iPhone User Guideu.
Take stvari so krasno opisane v Applovem iPhone User Guideu.
The truth is rarely pure and never simple.
luvex86 ::
Jaz se nikakor ne znajdem na iTunes Dajte mi prosim pomagat, na iTunes sem kliknil zgoraj music in čisto spodaj da mi poišče glasbo iz PC-ja. Kako sedaj spravim glasbo na iPhone-sihronizacija? In kako lahko določen komad spravim na iPhone?
Hvala lepa za pomoč
Hvala lepa za pomoč
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luvex86 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6411 (5091) | next3steps |
» | Kdaj bo tu Applova iUra? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32405 (27430) | bluefish |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6639 (5510) | r0ker |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9114 (7195) | sith |