Forum » Pomoč in nasveti » Odlomljen konektor na prenosniku
Odlomljen konektor na prenosniku
Mad_Lion ::
Torej na prenosniku se mi je odlomil konektor v katerega se priljuči lcd. Pravzaprav se ni ravno odlomil le lot je popustil.
Zanima me kako bi lahko zadevo najlažje popravil. (Standardni spajkalnik sicer imam a je malo preveliki za to, prav tako nimam ideje kako na tako male pine nanesti cin)
Kak nasvet kaj naj naredim? Je morda v okolici Maribora kdo ki ima primerno orodje in bi znal zadevo prilotat nazaj. Morda veste za kak servis ki bi to naredil?
Zanima me kako bi lahko zadevo najlažje popravil. (Standardni spajkalnik sicer imam a je malo preveliki za to, prav tako nimam ideje kako na tako male pine nanesti cin)
Kak nasvet kaj naj naredim? Je morda v okolici Maribora kdo ki ima primerno orodje in bi znal zadevo prilotat nazaj. Morda veste za kak servis ki bi to naredil?
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Pyr0Beast ::
Daj te slike prvo zmanjšaj pa vsaj v thumbnaile daj.
Imaš to n800 prenosnik ?
Imaš to n800 prenosnik ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ari Jaaksi zapušča NokioOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4619 (3734) | Gregor P |
» | Nokia bo uporabljala QtOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4806 (3606) | PrimozR |
» | Firefox Fennec alpha tudi za Windows MobileOddelek: Novice / Windows Mobile | 4330 (3151) | PrimozR |
» | Prihaja opensource telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10102 (6984) | Vlady |
» | HP-jevi prenosniki z napakamiOddelek: Novice / Ostale najave | 2638 (2638) | WarMaker |