Forum » Mobilne tehnologije » BlackBerry 9700 Bold
BlackBerry 9700 Bold
medosg ::
Pozdravljeni!
Sem imetnik smartphona 9700 Bold, ki ima posodobljeno programsko opreme prek BlackBerry World na OS 6.0.
Vse deluje OK le z WI-Fi-jem imam težave. Namreč najdem omrežje, se priključim nanj in brskam. Kar naenkrat pa mi preide iz brezžične povezave na mobilno povezavo (mobilni internet) in to seveda drago stane, še posebej v tujini.
Sem že poizkusil izključiti v Mobile Network: Data Services in While roaming na OFF, potem pa ne deluje internet.
Prosim za pomoč, ker bi mi s tem zmanjšali stroške telefona.
Pozz;
Sebastjan
Sem imetnik smartphona 9700 Bold, ki ima posodobljeno programsko opreme prek BlackBerry World na OS 6.0.
Vse deluje OK le z WI-Fi-jem imam težave. Namreč najdem omrežje, se priključim nanj in brskam. Kar naenkrat pa mi preide iz brezžične povezave na mobilno povezavo (mobilni internet) in to seveda drago stane, še posebej v tujini.
Sem že poizkusil izključiti v Mobile Network: Data Services in While roaming na OFF, potem pa ne deluje internet.
Prosim za pomoč, ker bi mi s tem zmanjšali stroške telefona.
Pozz;
Sebastjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | paketni prenos omogocen le za MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 8520 (8173) | bajsibajsi |
» | Mobilni internet (Simobil) & Lenovo IdeaPad S10-3Oddelek: Kaj kupiti | 2237 (1968) | bf4ed |
» | Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19124 (13192) | ZdravkoČolič |
» | USB prosti internet.... ali obstaja?Oddelek: Loža | 5689 (4883) | c0dehunter |
» | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5393 (4730) | Pesimist |