Forum » Pomoč in nasveti » usb vhodi na sprednji strani ne delujejo
usb vhodi na sprednji strani ne delujejo
kleno93 ::
torej, vhodi za usb (2x), za slušalke in mikrofon, na sprednji strani računalnika mi ne delajo več ... računalnik sem odpru in ugotovil da iz plate štrom sploh negre naprej ... no in tam zraven priključka na plato je ena majhna modra škatlca-je mogoče to varovalka, ki bi jo mogu menjat?
Hvala!
Hvala!
black soul ::
možno, da je pokvarjena plošča ali so pa celo kabli do USB malo verjetno. to modro škatlico pa bi bilo dobro, če bi naredil sliko. potem lahko povem kaj več
evo slikal sem podobno zadevo, ker sem mojo škatlo že nazaj skup sestavu ... princip zgleda isti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kleno93 ()
torej se zadeva neda popravit...nove plate se mi pa nesplača not devat zarad take malenkosti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj s skurjeno matično ploščo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2241 (1663) | hojnikb |
» | Kabli pri stikaluOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2276 (2165) | RejZoR |
» | Elektriko kradu...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7519 (6678) | LordTado |
» | Podaljški, razdelilci, kup računalnikov in kilometri kablovja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (975) | gumby |