Forum » Pomoč in nasveti » WD 2TB in reševanje podatkov
WD 2TB in reševanje podatkov
NemecRok ::
Zdravo,
pred dobre pol leta sem preko spl. strani mimovrste kupil trdi disk wd 2tb. Kakšna dva meseca je delalo vse lepo in prav, ravno toliko, da sem si nanj naložil prav vse slike, no potem pa mi je crknil oz. ni crknil, ampak noben komp mi ga ne prepozna več oz. ne pridem na disk...kar mleje in mleje.
Poslal sem ga na servis in so rekli, da je res nekaj narobe z njim in da mi dajo novega, amapk jaz sem želel te podatke rešiti, zato sem rekel,d a ga želim nazaj.
No sedaj pa bi želel z diska pridobiti vse podatke. Kolikor vem stvar ni ravno poceni. Vas bi samo prosil, da mi predlagate kakšno dobro podjetje, ki se s tem ukavrja in naredi to za nizko ceno.
Če bi jim uspelo disk tako odpreti, da nebi bilo sledi nanj bi bilo še boljše, saj bi lahko nato uveljavil še garancijo in dobil novega.
No prosim za vaše nasvete;)
Hvala.
Lp,
Rok
pred dobre pol leta sem preko spl. strani mimovrste kupil trdi disk wd 2tb. Kakšna dva meseca je delalo vse lepo in prav, ravno toliko, da sem si nanj naložil prav vse slike, no potem pa mi je crknil oz. ni crknil, ampak noben komp mi ga ne prepozna več oz. ne pridem na disk...kar mleje in mleje.
Poslal sem ga na servis in so rekli, da je res nekaj narobe z njim in da mi dajo novega, amapk jaz sem želel te podatke rešiti, zato sem rekel,d a ga želim nazaj.
No sedaj pa bi želel z diska pridobiti vse podatke. Kolikor vem stvar ni ravno poceni. Vas bi samo prosil, da mi predlagate kakšno dobro podjetje, ki se s tem ukavrja in naredi to za nizko ceno.
Če bi jim uspelo disk tako odpreti, da nebi bilo sledi nanj bi bilo še boljše, saj bi lahko nato uveljavil še garancijo in dobil novega.
No prosim za vaše nasvete;)
Hvala.
Lp,
Rok
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
- zaklenil: bluefish ()
Pentium ::
Odloči se kaj bi raje imel, ali podatke ali pa nov disk. Ker je 99% verjetno, da po reševanju podatkov na disk ne boš več mogel uveljavljati garancije zaradi samega odpiranja diska. Ker ti imaš garancijo na disk kot komponento in ne na podatke na disku. Kolikor jih poznam, je najboljše podjetje za reševanje podatkov firma Kotar - www.kotar.si. Vendar ima kvaliteta tudi svojo ceno in ta ni nizka. Najmanj 500 EUR, lahko tudi tisoč ali več.
V prihodnje pa delaj redne backupe.
V prihodnje pa delaj redne backupe.
vasquez ::
- www.kotar.si
- www.maitim.tag.si
- www.tannaris.si
- www.resevanje-podatkov.net
Za Maitim sem slišal, da so najboljši in da rešujejo tisto kar Kotar ne more. Cena je verjetno temu primerna. Zadnje dva ti naredita brezplačno analizo medija, tako da približno veš koliko bo stalo.
Če se boš odločil za katerega, sporoči kako je uspelo. Tudi sam imam enega WD-ja, do katerega ne morem več dostopati.
- www.maitim.tag.si
- www.tannaris.si
- www.resevanje-podatkov.net
Za Maitim sem slišal, da so najboljši in da rešujejo tisto kar Kotar ne more. Cena je verjetno temu primerna. Zadnje dva ti naredita brezplačno analizo medija, tako da približno veš koliko bo stalo.
Če se boš odločil za katerega, sporoči kako je uspelo. Tudi sam imam enega WD-ja, do katerega ne morem več dostopati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (924) | uroszo |
» | Hladilnik za prenosniku crkuje!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1258 (1107) | Nejc Pintar |
» | Bytecc EL-610 EL Mini KeyboardOddelek: Novice / Ostale najave | 1937 (1937) | Trubadur |
» | Corsair XMS 3200!?Oddelek: Kaj kupiti | 772 (649) | urban |
» | Spisek rač. trgovinOddelek: Kaj kupiti | 1320 (994) | [SpydeR] |