» »

Utorrent-update

Utorrent-update

betko007 ::

Pozdravljeni.
Iskal sem a nisem našel predhodnika ki bi imel podobno težavo, vprašanjem z Utorrentom. Namreč pred kratkim je prišel ven Utorrent 3.0, jaz imam trenutno naloženega 2.2.1. Kaj moram storiti, da naložim novo verzijo, brez da bi izgubil vse torente, vem da se jih da preverit in ponovno za vsakega naštimat....
Meni se ne da, vsakega opsebej, zato sprašujem, če pozna kdo kako bljižnjico.

Hvala in lep pozdrav.:)

zavajon ::

Zdownloadaš uTorrent.exe.
Zapreš starega, če je slučajno pognan.
Povoziš exe z novim.

Nič ne izgubiš, vse nastavitve in torrenti ostanejo.

Sem se zdaj "malo" igral in mi je ratalo. Kot si mi ti napisal nekako ni delovalo, ker je imel 2.2.1 še vedno dostop do torentov in jih blokiral, kao torent uporablja drugi proces...
Nekaj sem spalamudil in je ratalo, malo po svoje malo po tvoje. :)
Hvala ti.

vorantz ::

Ja potem nisi zaprl zadeve :P

BlueBerry ::

Mene pa zanima, če je kakaršnakoli opcija, da ko torrent prenesem pa se naloži v utorrent, da ga avtomatsko zbrišee ne, da moram na roke skoz brisat tist .torrent file.

Hvala
lp

Enron x86 ::

Meni pa pri tej novi verziji uTorrenta nikakor ne uspe sforwardirati portov. Problem zagotovo ni v routerju ali v 'neznanju' - pravkar sem odprl pipico za eMulo, lepe zelene kljukice. Pri uTorrentu pa križec. uPnP in NAT traversal na routerju sta seveda izklopljena. Bom pobrisal to najnovejšo verzijo in naložil 2.2.1, pa potem poročam.

@BlueBerry: Verjetno uporabljaš XP-je; imam iste težave. Na Windows 7 se zbrišejo sami, tako kot je treba.

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

Enron x86 ::

Nič jasno...

ShieldsUP!

uTorrent 2.2.1

Prehod na starejšo verzijo torej ni pomagal.

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

logout ::

Preveri še lokalne firewalle na PCju, da nimaš tam kakšne blokade.

L.p., Kloko

BlueBerry ::

Ne Enron imam Windows7 morda se le ne razumeva mislm tisti torrent, ki ga snameš dol in potem odpreš se mi vedno shrani želel bi, da se zbriše takoj. Pa še iz Chrome downloads, če se le da?

Kolikor jaz vem mora biti torent na računalniku dokler ga ne izbrišeš iz utorenta, se pravi, ko se ti odločiš, da ne boš več sejal/prejemal nekega torenta ga izbrišeš iz utorenta. Komaj takrat ga lahko izbrišeš iz računalnika, ker če ne s kje naj utorent jemlje podatke?
Osebno imam posebej na Hard disku svojo mapo kjer so noter vsi torenti, da jih ni na namizju ali kje drugje; v utorentu sem nastavil, da avtomatično ko odpre torent, ga premakne v tisto mapo in ta je dokler ga ne zbrišem...

bluefish ::

Če ne določiš drugače, potem se kopija torrent fajla tako ali tako shrani v %appdata%/utorrent.

Verjetno je to res, točno ne vem , ker imam že od začetka naštimano po svoje.
Po mojem mnenju pa drži, da ne moreš izbrisati torenta, dokler ne končaš seedati/prejemati v utorentu...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Utorrent problem...

Oddelek: Pomoč in nasveti
185422 (4734) Mare2
»

utorrent 2.2.1 izbris vseh torrentov win10

61781 (1531) PARTyZAN
»

uTorrent download

122119 (1785) BorutK-73
»

utorrent težava

Oddelek: Programska oprema
297034 (6001) Saul Goodman
»

uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
11648520 (35478) polpo

Več podobnih tem