» »

Iskanje spročil na Slotech forumu

Iskanje spročil na Slotech forumu

enjst ::

S "težavo" sem se prvič srečal, ko me je google napotil na stran s sporočili določenega uporabnikas, od katerih je eno vsebovalo nekaj besed iz mojega iskalnega niza (iskal sem rešitev za neke težave z računalnikom).
Z osebne strani tistega uporabnika nisem imel klikniti kam, da bi prišel v temo, kjer (je) poteka(la) debata, ki bi se znala tikati rešitve mojega problema z računalnikom.

Primer (uporabil bom kar stran s svojimi prispevki): http://slo-tech.com/forum/c86457
S te strani ne morem nikakor na stran, na kateri sem objavil določeno sporočilo, pa tudi tega, v kateri temi sem ga objavil, ne izvem.

Zanima me, če se samo ne znajdem, ali pa s strani "z vsemi prispevki določenega uporabnika" to res ni mogoče storiti. Napotilo kam drugam (recimo "zgoraj imaš okence 'išči'") me v tem primeru ne zanima. Zanima me samo tisto, kar sprašujem glede možnosti, ki so ponujene v posameznem sporočilu na strani s prispevki določenega uporabnika.

(upošteva naj se, da ni v vsakem sporočilu naveden citat nekoga drugega. S klikom na "izjavil" se v takem primeru da priti v temo, v kateri je sporočilo)

Mavrik ::

Pritisni znakec "#" desno zgoraj v sporočilu, pa boš končal točno v temi, kjer je sporočilo poslano.
The truth is rarely pure and never simple.

enjst ::

Aha, hvala lepa. Deluje :)

Samo, nekdo ki ni prijavljen, pa ga ne vidi. S tem merim na tiste, ki jih je po nasvet napotil Google (seveda pa ni nujno, da ti vedno predlaga prav stran na kateri so samo sporočila tistega uporabnika, ki ima v svojem prispevku iskalne ključne besede. Zgodi se pa - no, vsaj meni se je)

Mavrik ::

Hmmm... zanimivo. Bomo pogledali zakaj se ne prikaže neprijavljenim uporabnikom :)
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692560462 (9338) delavec44
»

Pritožba: kvaliteta vs. kvantiteta

Oddelek: Slo-Tech
473568 (1941) T-h-o-r

Več podobnih tem