Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7
Windows 7
CrazyFish ::
Lep pozdrav.
Nisem računalničar zato bi se obrnil na vas. V kratkem nameravam nemastiti windows 7 zdaj pa me zanima katero verzijo bi bilo najbolje namestiti na moj prenosnik Acer Aspirev 5738ZGc( Intel Pentium T4300 2.1 GHz, 800MHz FSB; ATI Mobility Radeon HD4570, up to 1791 MB HyperMemory; 4GB Memory). Zanima me katero verzijo windows 7 (Professional, Ultimate..?) moram naložiti ter 32 ali 64 bit, da bo delovalo najbolje?
Hvala!
Nisem računalničar zato bi se obrnil na vas. V kratkem nameravam nemastiti windows 7 zdaj pa me zanima katero verzijo bi bilo najbolje namestiti na moj prenosnik Acer Aspirev 5738ZGc( Intel Pentium T4300 2.1 GHz, 800MHz FSB; ATI Mobility Radeon HD4570, up to 1791 MB HyperMemory; 4GB Memory). Zanima me katero verzijo windows 7 (Professional, Ultimate..?) moram naložiti ter 32 ali 64 bit, da bo delovalo najbolje?
Hvala!
Lp, CrazyFish
bluefish ::
Za domačega uporabnika je Home Premium dovolj. 32-bit namesti v primeru, če imaš kako eksotično napravo, drugače 64-bit. Prej seveda poglej, če obstajajo ustrezni gonilniki.
Volk| ::
Za laike je ni
Fantje zanima me je sploh možno spremeniti ime uporabnika v Windows 7. Tu ne mislim v nadzorni plošči, ker tam ni problem, ampak na C:\Users\....(tu je ime, ki ga napišeš ob instalaciji )in to mislim če je možnost spremembe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se vedno pocasno delovanje laptopa - fresh installOddelek: Pomoč in nasveti | 2415 (2046) | hojnikb |
» | HP product keyOddelek: Pomoč in nasveti | 4398 (3992) | Tomay |
» | odločanje med 32 in 64 bitnim windows 7 proOddelek: Operacijski sistemi | 1861 (1602) | bluefish |
» | Windows 7 in virtualni cd-ji??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1431) | gregor2346 |
» | 32bit 64bitOddelek: Operacijski sistemi | 2569 (2286) | ender |