Forum » Zvok in slika » Kateri televizor?
Kateri televizor?
Temo vidijo: vsi
Spajky ::
Saj ne moreš verjet Samsung 65H6400 je po dobrem letu spet na isti ceni kot je bil ob pričetku prodaje...Še marsikaj bo tako, vrednost € je jeseni+pozimi padla precej in vse kar ni iz EU se draži z nabavko novih zalog. Banane so se tudi podražile!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
scipascapa ::
danes v Leclercu je 48h6400 za 380 eur, res pa je potrebno odšteti 700 :)
misliš rečt 489?
uf zgleda so imel še dodatno 15% na celoten nakup? jao jao :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()
Matija82 ::
Kako je pri Samsungu z uveljavljanjem "evropske garancije" oz. garancije v primeru nakupa iz tujine?
novpartis ::
scipascapa je izjavil:
danes v Leclercu je 48h6400 za 380 eur, res pa je potrebno odšteti 700 :)
misliš rečt 489?
uf zgleda so imel še dodatno 15% na celoten nakup? jao jao :P
Mhm :D
/prodajam čist nov zapakiran 48h6400 za 600 € :P
mat xxl ::
Ali je kdo kje pri nas zasledil , na zalogi nove modele Panasonic tx-40cx800e ali pa tx-40cxw804, ker me en dobavitelj že predolgo vrti, pa bi počasi rad imel to zadevo ...... Če kdo ve ali prodaja mi lahko ponudi na ZS.
expertslo ::
ker televizor pripooročate 55 al pa lahk je tut večji za dobro ceno brez 3D pa da ma WIFI ? firma je vseeno daste mavo linkov??
korenje3 ::
A kdo ve, če bi kupil http://www.vizio.com/tvs/pseries/p552ui... ali bi potem delal v sloveniji normalno?
In v čem je fora, da te tvje prodajajo samo v zda? ker cena je smešno nizka.
In v čem je fora, da te tvje prodajajo samo v zda? ker cena je smešno nizka.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
rini ::
MrStein ::
Je mogoče GPT?
Kako velik?
Koliko particij?
Kako velik?
Koliko particij?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
mare92 ::
matobeli ::
nekdo je spraševal za tv, 100cm diagonala, do 400EUR:
Sony bravia w605, 40", slika fantastična, smart je sicer bolj počasen ampak podpira vse kar je treba. je pa treba kakšno akcijo ujet da pride na 400EUR
Sony bravia w605, 40", slika fantastična, smart je sicer bolj počasen ampak podpira vse kar je treba. je pa treba kakšno akcijo ujet da pride na 400EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
Tomy14 ::
Pozdrav
kako komentirate tale TV https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba..., ker mislim da je ugodna ponudba?
Mislite da ima slovenske menije in slovenske aplikacije (kulinarika, RT, Siol, ...)?
Hvala za pomoč
Tomaž
kako komentirate tale TV https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba..., ker mislim da je ugodna ponudba?
Mislite da ima slovenske menije in slovenske aplikacije (kulinarika, RT, Siol, ...)?
Hvala za pomoč
Tomaž
Blazz ::
Je mogoče GPT?
Kako velik?
Koliko particij?
Bom preveril, mora biti MBR ali kako?
750GB, ena particija.
mislim da ga boš moral pustiti, da ti ga samsung formatira. Potem bo v EXT3 in ga boš lahko bral z linuxom.
edit: sem mislil da je govora o disku in ne usbju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blazz ()
MrStein ::
Saj je govora o disku.
Motiti se je človeško.
Pozdrav
Hvala za pomoč
Tomaž
Ugodna ponudba, čeprav enak TV je bil v Leclerc še dobrih 100 eur ceneje, čeprav si moral plačati (založiti) 200 eur več, kar je nekoga skrbelo, da ne bo moral toliko korenja pojesti za ta denar.
Praktično ni razlike h6400 in h6470, slednji naj bi bil za španski trg oz. namenjen drugim regijam.
A kdo ve kateri tvji podpirajo te telemachove kartice za dekodiranje signala?
pia2001slo ::
@rini
mislim da je najbolj bistvena razlika da ima 6470 satelitski tuner, ki ga 6400 nima
mislim da je najbolj bistvena razlika da ima 6470 satelitski tuner, ki ga 6400 nima
Napajalc ::
Poznavalce TVjev bi prosu če povejo nekaj tipov popularnih televizorjev z resolucijo 4k in dimenzijo okoli 40". Gre se za to, da so 4k TV alternativa PC monitorjem (cena), in bi rad primirjal porabo in "odzivnost" ms teh naprav. Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Napajalc ()
lowac ::
Poznavalce TVjev bi prosu če povejo nekaj tipov popularnih televizorjev z resolucijo 4k in dimenzijo okoli 40". Gre se za to, da so 4k TV alternativa PC monitorjem (cena), in bi rad primirjal porabo in "odzivnost" ms teh naprav. Hvala.
Malo še le razjasni zakaj bi ti sploh to uporabljal? Če si mislil za kakšen gaming boš potreboval še vsaj 2 ali več top-end grafičnih kartic v sli/crossfire načinu, kar pa sploh ne bo poceni.
Najpomembnejše je, da boš dobil ven 4K @ 60Hz... da boš pa lahko to gladko poganjal te bo pa stalo. Najnižje odzivnosti (input lag) so pri kvalitetnih 4K monitorjih (okoli 5-10ms) in ne pri 4K TV-jih.
pravkar naročil Panasonic TX-55CXW704 za 1400€. upam da ne bo razočaran :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
DarwiN ::
Input laga praktično ne moreš primerjat, ker leo bodnar tester, s katerim večina reviewerjev meri lag, deluje samo na 1080p resoluciji.. Torej še pri tistih redkih reviewih imaš podatek o HD input lagu, medtem ko pri 4k veljajo malo drugačne cifre..
Skratka, long story short.. Imaš Samsung JU 2015 serijo s 25-35 ms laga.. To je to.. Skoraj vse ostalo odpade ali zaradi laga ali zato, ker TVji ne podpirajo 4:4:4 barv, ki jih potrebuješ pri PC uporabi. No, tukaj je še LG 2015 s ~60 ms... Sony kategorično odpade po celi črti, glede Panasonica pa še ni znano.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
https://www.technik-profis.de/
a kdo ve če ima ta moj panasonic lokalen led dimming?
Kot sem jaz študiral ga ima , ima celo odprtokodni Firfox sistem razlika med 704 in 804 pa je, da ima zadnji dvojne tunerje .....
OK.d ::
Kje si naročil Panasonica, ker sam čakam na Tx-40CXW804 že skoraj mesec dni :(
http://www.esvet.com/led-tv/panasonic-t...
LPOK.d
Ja za Esvet vem, bom dobil sam še nižjo ceno če bo kdo želel točno ta tip oziroma Panasonic, naj me kontaktira na ZS pa mu razložim. Tale Esvet je pa tako, oni kar prodajajo nekaj, kar še nikoli niti 1 kosa niso imeli v rokah, potem stranko zavedejo, da da avans in potem čakaj čakaj čakaj .................. :( Tako, da pri njih ni nič na zalogi bo v par dneh bla bla .... vendar ta konkretni model uradno pride ven šele 31.7.2015, se pa prvi posamični kosi dobijo že od aprila dalje, je pa zanimivo, da support a še ni bo po 31.7.2015 ko se začne uradna prodaja. V DE imajo pa nekateri , ki že imajo zalogo celo višje cene od priporočenih, za one, ki ne morejo čakati ........
Pa da razumete zakaj sem se upičil ravno v ta model . Imam omejitev širine 90 cm in ja njihov 40 colski je ravno 2 mm manj in ja so eni redkih, ki imajo tudi na 40 colah top of top TV je, ker druge firme delajo samo največje TV je z Top elektroniko manjše pa samo srednji ali nižji rang.
Pa da razumete zakaj sem se upičil ravno v ta model . Imam omejitev širine 90 cm in ja njihov 40 colski je ravno 2 mm manj in ja so eni redkih, ki imajo tudi na 40 colah top of top TV je, ker druge firme delajo samo največje TV je z Top elektroniko manjše pa samo srednji ali nižji rang.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
čez mejo dobiš tvje za 200€ nižjo ceno.
Ja za Esvet vem, bom dobil sam še nižjo ceno če bo kdo želel točno ta tip oziroma Panasonic, naj me kontaktira na ZS pa mu razložim. Tale Esvet je pa tako, oni kar prodajajo nekaj, kar še nikoli niti 1 kosa niso imeli v rokah, potem stranko zavedejo, da da avans in potem čakaj čakaj čakaj .................. :( Tako, da pri njih ni nič na zalogi bo v par dneh bla bla .... vendar ta konkretni model uradno pride ven šele 31.7.2015, se pa prvi posamični kosi dobijo že od aprila dalje, je pa zanimivo, da support a še ni bo po 31.7.2015 ko se začne uradna prodaja. V DE imajo pa nekateri , ki že imajo zalogo celo višje cene od priporočenih, za one, ki ne morejo čakati ........
Če prodajajo preko interneta, bi jim jaz vrnil TV. Bi jim jaz dal avans.
Slovenija je pa za Hofer leva država, je bilo v tujini preveč popraševanja po Samsungih, pa je zmanjkalo za naš trg.
zanimivo pri majdiču... na slovenski internetni strani stane TX-55CXW704 1599€, na avstrijski pa 1400€. ista trgovina, samo da je za slovence 200€ dražje.
scipascapa ::
avstrijc skešira 1400 pa jih zato več kosov prodajo....slovenc pa za 1600€ švica 2 meseca....avstrijc pa ne trzi niti z 1 plačo.
libreus ::
čez mejo dobiš tvje za 200€ nižjo ceno.
Kje čez mejo? Kakšna konkretna trgovina?
evo:
http://www.electronic4you.at/panasonic-...
1400€
http://www.electronic4you.si/panasonic-...
1600€
ista trgovina, isti ljudje, ista lokacija. na slovenski strani 200€ dražje.
Blazz ::
zakaj gledata 704, imata 700tko tud 200 eur ceneje, ne vidim pa jaz kake razlike:
https://geizhals.de/?cmp=1272394&cmp=12...
masevc ::
zakaj gledata 704, imata 700tko tud 200 eur ceneje, ne vidim pa jaz kake razlike:
Manjka sat tuner, razlika še miracast proti bluetooth