Forum » Zvok in slika » Kateri televizor?
Kateri televizor?
Temo vidijo: vsi
RejZoR ::
Heh, folk se je prvo pizdil kako črna ni dost črna, pol pa firme končno naredijo TV ki zna prikazat pravo črno, pol pa folku spet ni všeč. You'll never understand them...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
lowac ::
Njemu micro dimming ni všeč zgleda. Ko TV v temnih prizorih izklopi cca polovico ledic za osvetljevanje panela.. Vse to se da na daljincu pod naprednimi nastavitami zelo easy resiti (pod kontrasti).
Ko bos dobil na ekran tisto stemmitev slike dej na pauzo ter pojdi pod nastavitve in spreminjaj nacine kontrasta. Gledati moras pa preko drugega predvajalnika oz pcja cene se socasno tega spreminjati ne da. Lp
Ko bos dobil na ekran tisto stemmitev slike dej na pauzo ter pojdi pod nastavitve in spreminjaj nacine kontrasta. Gledati moras pa preko drugega predvajalnika oz pcja cene se socasno tega spreminjati ne da. Lp
medenko ::
bsslo: tvoja 2 vprašanja sta previsoke IQ narave
lowac: nekaj takega da...
lowac: nekaj takega da...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()
medenko ::
je tale ok za PS3/PS4 ? dobim za 250€
LED TV LG 32LB5610
diagonala zaslona: 81 cm (32") LED
ločljivost: Full HD 1920 x 1080p
priklop: HDMI (2), USB
kakovost gibanja v sliki MCI: 100 Hz
ostalo: LED, Triple XD Engine, Picture Wizard II
energijski razred "A", garancija: 24 mesecev
tuner: MPEG4 DVB: T/C
MHL (Mobile High Definition Link),
vgrajen USB predvajalnik: slike, glasba, filmi
povezljivost: digitalni audio (optični),
Komponent, SCART
zvok: RMS 2 x 10 W, Virtual Surround
vesa:200 x200
dimenzije brez stojala: 738x437x79,0
dimenzije s stojalom: 738x497x207
LED TV LG 32LB5610
diagonala zaslona: 81 cm (32") LED
ločljivost: Full HD 1920 x 1080p
priklop: HDMI (2), USB
kakovost gibanja v sliki MCI: 100 Hz
ostalo: LED, Triple XD Engine, Picture Wizard II
energijski razred "A", garancija: 24 mesecev
tuner: MPEG4 DVB: T/C
MHL (Mobile High Definition Link),
vgrajen USB predvajalnik: slike, glasba, filmi
povezljivost: digitalni audio (optični),
Komponent, SCART
zvok: RMS 2 x 10 W, Virtual Surround
vesa:200 x200
dimenzije brez stojala: 738x437x79,0
dimenzije s stojalom: 738x497x207
Machete ::
Živjo, eno vprašanje glede displayayport -> HDMI kabla.
Pri temle me malo bega: http://www.ebay.de/itm/GD40030-PSG91078...
Piše: Unterstützt HDMI Auflösungen bis zu 4Kx2K (30 Hz).
Ampak če Displayport 1.2 dovoljuje 4K@60Hz in HDMI 2.0 kabel isto, ali potem ni vseeno možno dobiti ven slike v 60Hz, če bi priklopil kabel HDMI 2.0?
*Aja pa še nekaj, ali vsak 1.4 HDMI kabel podpira do 2.0 standarda? Kot recimo ta.
Hvala
Pri temle me malo bega: http://www.ebay.de/itm/GD40030-PSG91078...
Piše: Unterstützt HDMI Auflösungen bis zu 4Kx2K (30 Hz).
Ampak če Displayport 1.2 dovoljuje 4K@60Hz in HDMI 2.0 kabel isto, ali potem ni vseeno možno dobiti ven slike v 60Hz, če bi priklopil kabel HDMI 2.0?
*Aja pa še nekaj, ali vsak 1.4 HDMI kabel podpira do 2.0 standarda? Kot recimo ta.
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
yxiz ::
rabim pomoč. zakaj mi philips 7809 noče preko miracasta povezat z mojim htc one?
tam pride do tistega, povezujem. nato mi pa javi na telefonu, da se ne more povezat :O
kaka ideja?
tam pride do tistega, povezujem. nato mi pa javi na telefonu, da se ne more povezat :O
kaka ideja?
jure6j ::
Zanimam se za nakup tega TV-ja. http://www.moj-tv.com/led-tv/samsung-ue... me če ga kdo že ima in kako je zadovoljen z njim.Zanima me tudi če je kdo že kupoval preko te spletne strani.
Lp Jure
Lp Jure
MisterR ::
Kateri 32" tv za max 250 oz. 300€ če ima tudi smart tv.
Oziroma, ali se splača gledati na smart tv? Ker raje nabavim android ključek, če je tisto bolje.
Oziroma, ali se splača gledati na smart tv? Ker raje nabavim android ključek, če je tisto bolje.
Ganon ::
Zanimam se za nakup tega TV-ja. http://www.moj-tv.com/led-tv/samsung-ue... me če ga kdo že ima in kako je zadovoljen z njim.Zanima me tudi če je kdo že kupoval preko te spletne strani.
Lp Jure
Sicer nisem kupoval na tej strani, sem jo pa že večkrat preletel in mi nekaj ne gre v glavo.
Ob nakupu podarimo 2x 3D očala!
Ta očala so televizorju že avtomatsko priložena, zakaj oni pišejo, da ti jih podarijo? Dobiš poleg še dodaten par očal? Ne verjamem. Pri televizorju, kakršnega imam jaz, je bilo napisano, da ob nakupu podarijo še 4x 3D očala. Ampak štiri očala so že del paketa!
Map ::
S tem te malo zavedejo. Marsikdo misli, kako so fajni, ker ti očala podarijo. Isto vse spletne trgovine, ki imajo nabite polne cene, z velikim popustom pa pridejo na ceno iz trgovine.
Pol pa mi kdo reče da je kupil to pa ono, pa vse s toliko popusta.
Pol pa mi kdo reče da je kupil to pa ono, pa vse s toliko popusta.
nekdo666 ::
pozdravljeni.
kupujem nov televizor. prvo mi je v oči padel tale https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp..., čeprav nisem pristaš LG me pa cena kar malo mika. raje bi kupil philips v tem cenovnem razredu.
kaj mislite o tem LG?
in zakaj je cena takole znižana?
lep pozdrav
kupujem nov televizor. prvo mi je v oči padel tale https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp..., čeprav nisem pristaš LG me pa cena kar malo mika. raje bi kupil philips v tem cenovnem razredu.
kaj mislite o tem LG?
in zakaj je cena takole znižana?
lep pozdrav
bulplux ::
Zdravo,
Za v dnevno sobo kupujemo nov TV. Ker je dnevna kar velika in se bo TV gledalo na razdalji dobrih 4 metrov smo se odločili za nekaj v velikosti 55-60inch. Budgeta imamo max 1500 eur, na tv pa se bo povečino gledalo navaden TV signal + hd programi (slo1, slo2, pop, kanal a, itd...) in nekaj HD filmov/nanizank preko prenosnika. Iger se ne bo igralo.
Neke blazne SMART funkcije mi niso pomembne, saj bo na TV priklopljen prenosnik. Mogoče bomo celo nabavili chromecast.
Mogoče kakšen predlog?
lp.
Za v dnevno sobo kupujemo nov TV. Ker je dnevna kar velika in se bo TV gledalo na razdalji dobrih 4 metrov smo se odločili za nekaj v velikosti 55-60inch. Budgeta imamo max 1500 eur, na tv pa se bo povečino gledalo navaden TV signal + hd programi (slo1, slo2, pop, kanal a, itd...) in nekaj HD filmov/nanizank preko prenosnika. Iger se ne bo igralo.
Neke blazne SMART funkcije mi niso pomembne, saj bo na TV priklopljen prenosnik. Mogoče bomo celo nabavili chromecast.
Mogoče kakšen predlog?
lp.
DarwiN ::
@Nekdo666, cena je takšna, ker gre za 2013 model.... Raje vzami Philipsa s tristranskim ambilightom (prav tako model 2013).
@bulplux
Panasonic/Sony... Ampak ker Panasonic pri nas prodajajo po napihnjenih cenah, se skoraj kot edina dobra izbira ponuja Sony 60w855. 55" pa jaz ne bi gledal na +4m razdaliji.. (edit: pri Depel/Maxpro/Mediamarket lahko zaprosiš za 2% popusta in si na 1529EUR :D)
@bulplux
Panasonic/Sony... Ampak ker Panasonic pri nas prodajajo po napihnjenih cenah, se skoraj kot edina dobra izbira ponuja Sony 60w855. 55" pa jaz ne bi gledal na +4m razdaliji.. (edit: pri Depel/Maxpro/Mediamarket lahko zaprosiš za 2% popusta in si na 1529EUR :D)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
bulplux ::
@DarwiN: Hvala za odgovor. Sam sem sicer razmišlal o lanskoletnem sony w9 modelu, vendar ga verjetno ni nikjer več za dobiti (razen kakšne razstavne modele ki imajo za sabo že 2000+ur v trgovinah). Letošnji modeli so pa res čudne oblike (wedge). Ampak ok , kvaliteta pred obliko :). Kakšno pa je stanje z ostalimi ponudniki LG, Samsung, Phillips... a so res tako za Sony-jem v tem cenovnem razredu.
lp.
lp.
Večjih razlik itak ni.. Ampak japonc je le japonc... Pa saj pri 60" sploh nimaš izbire... Philipsa 2013, če bi želel dvostranski ambilight, potem imaš neke vstopne modele LG/Samsung, ali pa tega Sonyja... Pri 55" se izbira jasno nekoliko razširi, ampak bo TV premajhen, tko da nima smisla..
Za 1695€ (če kar vračunam 2% popusta) dobiš tudi Philipsa 65PFS6659 z dvostranskim ambilightom.. Model 2014 in pa kar je najpomembneje - 65 col... Pokneš na steno in imaš zmagovalno kombinacijo..
Za 1695€ (če kar vračunam 2% popusta) dobiš tudi Philipsa 65PFS6659 z dvostranskim ambilightom.. Model 2014 in pa kar je najpomembneje - 65 col... Pokneš na steno in imaš zmagovalno kombinacijo..
@DaewiN: hvala za odgovor. sem si premislil. vzel bi tega https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp.... kot pište tukaj to ni ULTRA HD ali pač?
lp.
lp.
Ne ni, saj piše Full HD, kar je 1080p.
Če hočeš UHD imaš http://www.ceneje.si/Izdelek/4147428/av... za 180€ več, isto 42.
Sam sem prcej zadovoljen, imam sicer 55' različico. Imaš pa še 49' na voljo za vmesno ceno med 42 in 55..
Če hočeš UHD imaš http://www.ceneje.si/Izdelek/4147428/av... za 180€ več, isto 42.
Sam sem prcej zadovoljen, imam sicer 55' različico. Imaš pa še 49' na voljo za vmesno ceno med 42 in 55..
hehe http://prntscr.com/4coc3w .
glede UHD. Je velika razlika med UHD in Full HD?. mislim da bo 42 kar solidna glede na to,da je soba sorazmerno majhna.
glede UHD. Je velika razlika med UHD in Full HD?. mislim da bo 42 kar solidna glede na to,da je soba sorazmerno majhna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nekdo666 ()
fpbs ::
@DaewiN: hvala za odgovor. sem si premislil. vzel bi tega https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp.... kot pište tukaj to ni ULTRA HD ali pač? lp.
Kje je tu logika? Najprej si izbral LG 47LA7408, ki je samo 60 evrov dražji, in ima boljše karakteristike in večjo diagonalo od tega Philipsa 42PEL5008T.
ni logike :D pač gledam in iščem najboljšo varianto. LG mi niti malo všeč. glede diagonale pa več kot 106 (109) ne pride v poštev.
ja in LG nima Ambilighta.
hehe http://prntscr.com/4coc3w .
Take zadeve je najbolje preveriti na uradni strani.
http://www.philips.si/c/televizorji/500...
Razlika med UHD in HD je 4 kratnik pixlov. Se ti pa ne splača še trenutno, ker ni vsebin. Ker zdaj TVjev nimamo več po 10 let ampak precej manj, bo najbolje, če bo naslednja 4K, ko bo standard malo bolj izoblikovan in uveljavljen.
več: Ultra high definition television @ Wikipedia
ni logike :D pač gledam in iščem najboljšo varianto. LG mi niti malo všeč. glede diagonale pa več kot 106 (109) ne pride v poštev.
Kaj ti pa pri LGeju ni všeč?
Predvidevam, da imaš v omari samo prostora za diagonalo 106", čemu ti bo potem služil Ambilight?
v hiši sta že dve Philipsovi televiziji in smo več kot zadovoljni. LG... ne vem mogoče že samo ime. Nič ne bom rekel čez LG TV-je,dopuščam celo možnost,da so izredno dobri,dopuščam možnost,da so boljši od Sony-ja,ampak kupil ga vseeno nikoli ne bom. televizor bo na steni, ki pa je malo mala...
broken/link ::
ko sem nakupoval TV sem imel omejen budget na 600eur in sem šel malo windowshopping, malo pogledat TVje, kaj pač dobim za ta denar. in po mojem osebnem mnenju je imel LG daleč najboljšo sliko, pa smo se odločili za 50' LG-ja. In z nakupom smo zelo zadovoljni, imam pa eno pripombo čeznje. Zvok je katastrofa :) ampak to uspešno rešujemo z domačim kinom, tako da konec koncev je izkušnja z omenjenim TVjem superb.
LG... ne vem mogoče že samo ime. Nič ne bom rekel čez LG TV-je,dopuščam celo možnost,da so izredno dobri,dopuščam možnost,da so boljši od Sony-ja,ampak kupil ga vseeno nikoli ne bom. televizor bo na steni, ki pa je malo mala...
LG je tehnično najbolj napredna firma, ki ji drugi zelo težko sledijo. Naprimer Nano tehnologija osvetljevanja ozadja LCDeja. Pasivna 3D, ki ima kup prednosti pred aktivno. Njihovi OLED TVeji so že več kot leto na tržišču, medtem ko konkurenca šele razmišlja o nakupu LGejeve licence, ali nabavi LGejevih OLED panelov.
Če ne drugega že to, da delajo panele za precej drugih firm pove veliko. Koneckoncev je LG eden največjih proizvajalcev LCD panelov na svetu.
In other news, Philips je izdal update za linijo 7809, grem updejtat zadevo :D
bsslo ::
@Rejzor, a kaj veš s temi updatei samo hrošče odpravljajo ali tudi kakšne nove funkcionalnosti dodajo?
Če ne drugega že to, da delajo panele za precej drugih firm pove veliko. Koneckoncev je LG eden največjih proizvajalcev LCD panelov na svetu.
Vsi Philipsovi LCDeji s pasivno 3D imajo vgrajene LGejeve panele. Ne vem, kako je s sedanjimi Philipsovimi modeli, toda pred leti je bilo prcej govora, da dosegajo slabše 3D efekte, kot LGejevi.
Upam da hrošče trejo, ker jih ni tako malo (razni freezi, predvsem znotraj SmartTv funkcije).
@bsslo:
Release Notes: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpco...
vir: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpin...
Hvala machete za link, sem ga že sam našel, vendar ne morem razbrati ali dodajajo tudi nove featurje. Vidim samo to: "Besides general improvements on functionality and performance, this latest software solves the issues below:"
Glede hroščev pa upam, da jih res odpravljajo. V seznamu ni videti tistih, ki sem jih opazil, je pa spet možno da so zajeti v "Major general improvements, including:"
Bomo zvečer posodobili...
Glede hroščev pa upam, da jih res odpravljajo. V seznamu ni videti tistih, ki sem jih opazil, je pa spet možno da so zajeti v "Major general improvements, including:"
Bomo zvečer posodobili...
SumTingWong ::
Pozdravljeni.
Kupujem nov LED LCD TV za v mojo sobo. Gledalo se bo iz razdalje 2m, nanj bi pa priklopil PS3/PS4 (tudi še kupuujem). Najraje znamke Philips, Sony ali LG. Tudi sam sem se zanimal za tega LG 47" na mimovrste za 700€. Mamljivo zgledalo, pa sem bral potem tukaj, da spet ni nekaj.
Kaj priporočate? Se splača 47inch TV za to razdaljo? Ali naj raje 40"/42" vzamem? In pa modelno leto, nekateri trgovci pravijo da so v rangu 700€ (moj budget) lanski modeli boljši.
Kupujem nov LED LCD TV za v mojo sobo. Gledalo se bo iz razdalje 2m, nanj bi pa priklopil PS3/PS4 (tudi še kupuujem). Najraje znamke Philips, Sony ali LG. Tudi sam sem se zanimal za tega LG 47" na mimovrste za 700€. Mamljivo zgledalo, pa sem bral potem tukaj, da spet ni nekaj.
Kaj priporočate? Se splača 47inch TV za to razdaljo? Ali naj raje 40"/42" vzamem? In pa modelno leto, nekateri trgovci pravijo da so v rangu 700€ (moj budget) lanski modeli boljši.
kitl76 ::
Glede firme ti najbolj svetujem Samsung podpira vse formate podnapisov, video datotek prepozna vsak zunanji disk nasplošno mercedez med televizijami.
Bali ::
Kateri program moras imeti nameščen, da lahko gledaš filme oz dostopaš preko mreže do pc-ja? Gre za Philips tv.
ulemek ::
Ambilight je pisan kondom z okusom jabolka, kar pa sploh ni faktor pri dobrem seksu.
LG proizvaja najboljše IPS matrike LCD, ki so bile v Applovih proizvodih znane kot Retina zasloni, prav to imajo njihove matrike skoraj vsi LCD televizorji višjega cenovnega razreda. Sony samo še blagovno znamko prodaja, ključne komponente zaslona tako kupuje od LG-ja, letos pa so celo razmišljali ukiniti program televizij, a jih je prepričal le velik tržni delež.
LG proizvaja najboljše IPS matrike LCD, ki so bile v Applovih proizvodih znane kot Retina zasloni, prav to imajo njihove matrike skoraj vsi LCD televizorji višjega cenovnega razreda. Sony samo še blagovno znamko prodaja, ključne komponente zaslona tako kupuje od LG-ja, letos pa so celo razmišljali ukiniti program televizij, a jih je prepričal le velik tržni delež.
SumTingWong ::
Tole me mika : http://www.philips.si/c/televizorji/680...
Sigurno se bo kdo pritožil, da 4K je to pa to slabo. Ampak ali je še kakšen drug razlog zakaj ne kupiti?
Ker 40" 4K televizor za 700EUR, ni drago. Vsaj po mojem sodeč in po primerjalnih cenah.
@ulemek : Katerega Samsunga bi mi priporočal za do 700EUR?
Sigurno se bo kdo pritožil, da 4K je to pa to slabo. Ampak ali je še kakšen drug razlog zakaj ne kupiti?
Ker 40" 4K televizor za 700EUR, ni drago. Vsaj po mojem sodeč in po primerjalnih cenah.
@ulemek : Katerega Samsunga bi mi priporočal za do 700EUR?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SumTingWong ()
Opa, površen sem bil. Ti gledaš 6800 serijo, jaz sem govoril za 7800 serijo. Vseeno, staro sporočilo je spodaj.
@Zakelinho, ta TV se je prodajal za 550 EUR, 42" velikost, seveda samo izbranim partnerjem in končnim kupcem. Kar želim povedati je, če ti je velikost ok, poizvej ali akcija še traja in probaj kupiti po taki ceni. Če pa se je akcija zaključila, sem prepričan, da obstaja še nekaj ljudi, ki bi ta tv prodali za cca 600 ali 650 EUR.
Točno ta tv pa se je omenjal in preizkušal v preteklih straneh (glej objave od maj/junij naprej).
@Zakelinho, ta TV se je prodajal za 550 EUR, 42" velikost, seveda samo izbranim partnerjem in končnim kupcem. Kar želim povedati je, če ti je velikost ok, poizvej ali akcija še traja in probaj kupiti po taki ceni. Če pa se je akcija zaključila, sem prepričan, da obstaja še nekaj ljudi, ki bi ta tv prodali za cca 600 ali 650 EUR.
Točno ta tv pa se je omenjal in preizkušal v preteklih straneh (glej objave od maj/junij naprej).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bsslo ()
V 6800 seriji je Innoluxov TFT panel (koti vidljivosti so zato občutno slabši). Kitajska roba, kljub solidnemu kontrastu in ločljivosti, pač.
4k resolucija postane zanimiva šele pri 60+ colah.... Kaj ti bo takšna resolucija pri 40" TVju, ki je že tako premajhen... Razen če ga gledaš z enega metra..
IMO je oslarija kupovat te jajce..
Soliden 47-55" FHD TV za budget 600-1000€, katerakoli top 5 znamka, in rešeno za naslednjih 5 let..
IMO je oslarija kupovat te jajce..
Soliden 47-55" FHD TV za budget 600-1000€, katerakoli top 5 znamka, in rešeno za naslednjih 5 let..
4k ločljivost je res krasna, a s TFT panelom je nekoliko čipšit vseeno, ker moraš za dober kontrast buljiti pravokotno na ploskev zaslona (kot na vseh TFT). Raje imam za ta denar HD z IPS.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ulemek ()
TOP ::
Ambilight je pisan kondom z okusom jabolka, kar pa sploh ni faktor pri dobrem seksu.
In kaj hočeš stem povedat,da če kupiš Sony je isto kot bi kupu LG,ker ma matriko od LG sam tukaj je še en kup elektronike umes tak da matrika nič ne pove.Pa spet malo dvomim ker je verjetno še kakšno drugo podjetje ki izdeluje IPS matrike in jih stavijo v Sony.
In kaj hočeš stem povedat,da če kupiš Sony je isto kot bi kupu LG,ker ma matriko od LG sam tukaj je še en kup elektronike umes tak da matrika nič ne pove.Pa spet malo dvomim ker je verjetno še kakšno drugo podjetje ki izdeluje IPS matrike in jih stavijo v Sony.
Podjetij, ki izdelujejo matrike je več, ni jih pa na pretek. Tako sem za točno določen model zapisal čigave matrike Philips vgrajuje.
Retina (kar je samo blagovna znamka) zaslone je razvil in proizvajal za Appel LG.
Sony je tudi kupoval IPS matrike od LG-ja, če jih še, bi moral pogooglati. Glede kakovosti pa, očitno ne veš, zakaj se gre, da govoriš na pamet. Sony je opustil (so)razvoj OLED, razmišljali pa so opustiti TV program, a so si najverjetneje zaradi velikega tržnega deleža premislili.
TOP ::
To vem ker sem prebral,da so prvo opustili program TV potem so se pa premislili opustili pa so program Prenosnikov Valio ,ker jih ne bodo več izdelovali.
Dosan ::
Lahko kdo poda še mnenje za tale LG tv?
http://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/42...
Iščemo nekaj v rangu 40" (ne manj), čimbolj ugodno, v poštev pa pride samo nakup v bigbangu(pogojno še kakšna druga slovenska trgovina če je res ugodna). Od "zahtevnih" funkcij je nujno samo da vredu predvaja vsebine (filme) z usb diska ter ima solidno sliko + zvok (precej nezahtevni gledalci). Samsungu bi se raje izognili, ker nam je crknil dober mesec po izteku garancije, cel čas svoje življenske dobe pa je bilo predvajanje z usb diska zelo vprašljivo (problemi s prepoznavanjem novih datotek in izreeedno počasno indeksiranje vsebine diska).
Iščemo nekaj v rangu 40" (ne manj), čimbolj ugodno, v poštev pa pride samo nakup v bigbangu(pogojno še kakšna druga slovenska trgovina če je res ugodna). Od "zahtevnih" funkcij je nujno samo da vredu predvaja vsebine (filme) z usb diska ter ima solidno sliko + zvok (precej nezahtevni gledalci). Samsungu bi se raje izognili, ker nam je crknil dober mesec po izteku garancije, cel čas svoje življenske dobe pa je bilo predvajanje z usb diska zelo vprašljivo (problemi s prepoznavanjem novih datotek in izreeedno počasno indeksiranje vsebine diska).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dosan ()
kitl76 ::
Glede na to, da si Samsung ovrgel kateri ima najboljšo podporo za vse formate video datotek prav tako za podnapise potem ti lahko iz lastnih izkušenj priporočam le še LG.
To govorijo predvsem ljudje, ki nimajo Philipsa. Gledanje TV-ja brez Ambilighta je po tvoji analogiji tko nekako kot bi si ga namesto fuka metal na roke. Sej gre, ni pa isto.
Boljša izbira in za manj denarja je 42LA6208.
Boljša izbira in za manj denarja je 42LA6208.
Oba sta TFT, kar je češko. Pač, ko se enkrat navadiš na konstanten kontrast, ne glede na to, od kod gledaš, ne zamenjaš več za nič na svetu.
To govorijo predvsem ljudje, ki nimajo Philipsa. Gledanje TV-ja brez Ambilighta je po tvoji analogiji tko nekako kot bi si ga namesto fuka metal na roke. Sej gre, ni pa isto.
Ambilight je povsem neesencialna funkcionalnost. Nekatere celo moti, mene osebno ne, mi pa ni niti všeč. Pogledal več kot dva celovečerca s tem in ne mi nabijati, da se moram na to privadit ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ulemek ()