» »

dober modem

dober modem

ts ::

kaj je narobe da internet dela počasi? slab modem?
zdaj imam motorola za 3000 sit. mislil sem da
bi kupil enega za okoli 10000 sit, se bi splačalo
če bo potem internet normalno delal.

lučka za internet povezavo je skoraj ves čas črna in ne sveti
v taskbaru.

ponavadi nekaj časa dobro dela če modem zamenjam
na pci priključku v računalniku.

na drugem računalniku v hiši internet dobro dela z istim modemom,
je pa novejši računalnik.

kateri 56k modem bi bil dober? usr?

iration ::

ti raje povej kaj imaš za enega isp, volja?
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

ToniT ::

Če imaš softverski modem, je verjetno računalnik prešvoh.

ts ::

vooljo imam ja, samo to ni problem ker na drugi kišti dobro dela ki ima tudi voljo.

možno da je prešvoh računalnik ker je 200mhz.
kateri pa je "hardwarski" modem? usr?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ts ()

Samson ::

Ce hoces zares dober in stabilen modem, ujagaj nekje usr courierja...Do sedaj naboljsi modem od vseh zunanjih kar sem jih videl in imel. Vsebuje vse-od goveje maternice do sekret papirja :O)
Btw...Jast ga imam se doma, ker pa sem sedaj na ADSL ti ga prodam za borih 23.000 sit. In upam, da nebos reku da je prevec, kajti najbolj kilav modem zunanji ki ga lahko kupis pri nas, je 17.000 SIT...Courier nov pa stane naprimer na hrvaskem, kjer so cene priblizno taksne kot pri nas 218$ brez ddv...Pri nas pa nevem ce ga gdo se prodaja, ker nazadnje kar sem ga videl je cena krepko presegala 40.000 SIT. Ce si interesent, se javi na tale mail:
Jast
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

KTr1sk ::

Kako hitro pa se vam poveže internet jz mam notranji modem na CNR vodilu, ki je bil priložen plati in se mi poveže zmeraj 46.6Kb/s , prej sem mel pa zunanji modem Diamond in se mi je povezal z 115Kb/s, čeprav sploh ne opazim razlike, v čem je štos in kok veš kako hitro ti sploh dela?

Fury ::

zato ker je 115kbit/s hitrost serijskega vodila (ce ne ves kaj je to -> tist stekr kamr mas modem prklucen na comp) in to ti winsi iizpisejo

Ja a potem to pomeni, da ni razlike hitrosti ko surfaš na netu?

Boky ::

Zgleda da za Diamonda nisi imel instaliranih pravih gonilnikov, zato se ti je ob konektu izpisala hitrost, z katero je bil modem priklopljen na com port. Kaksen pa je bil pravi conect z modemom na drugi strani pa ne bos nikoli vedel. Vsekakor pa je bil manjsi ali enak (zelo tesko vecji) kot 50.666.

Samson ::

Boky: Se ne strinjam s teboj, je zelo odvisno od linije...Velika vecina gre tudi 54.444. Diamond pa se ne poveze vec kot 50.666, ker je potrebno z enim programckom spremenit nastavitve modema, ker v originalu so nastavljeni na zelo slabo linijo in zato je tak konekt, Z tem programckom se pa zlahka poveze tudi 56.000 sam so prenosi mal slabsi, ce si oddaljen od centrale.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Ja res je, da gonilnikov nisem inštaliru, ker so mi windowsi avtomatsko zaznali modem in je delalo ql

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj je povezava 50.666, in ne 56.000?

Oddelek: Pomoč in nasveti
271930 (1367) CWIZO
»

modem connection speed

Oddelek: Pomoč in nasveti
181474 (1266) Koci
»