Forum » Pomoč in nasveti » Mail za aktivacijo v SPAM
Mail za aktivacijo v SPAM
Srdan ::
Pozdravljeni,
imam tezave, ki mi je postala precej misteriozna. In sicer delam v podjetju, kjer se uporabniki pac klasicno registrirajo na portal. In za potrditev registracije dobijo mail. Ta mail pa gre vsemv SPAM. In to samo na gmail in hotmail. Poskusil sem ze marskikaj in moja zadnja ugotovitev je, da gre v SPAM, ce je v mailu oz. sporocilu kakrskoli link. Ce link izkljucim iz sprorocila zadeva ne gre v SPAM. Ampak nekako ne vem kako naj uporabniku ponudim potrditev registacije brez povezave oziroma linka na stran.
Vse varijante za blackliste sem ze izkljucil iz moznih razlogov.
Torej kaksna ideja? Je ze kdo imel kaksno podobne tezave? Nasel sem tudi resitev s posiljanem mail, ki je podpisan z DLIK. Ima kdo izkisnje s tem mogoce? To dejansko pomaga?
Aja portal se spisan v ASP.NET MVC 2.0
Lep pozdrav
imam tezave, ki mi je postala precej misteriozna. In sicer delam v podjetju, kjer se uporabniki pac klasicno registrirajo na portal. In za potrditev registracije dobijo mail. Ta mail pa gre vsemv SPAM. In to samo na gmail in hotmail. Poskusil sem ze marskikaj in moja zadnja ugotovitev je, da gre v SPAM, ce je v mailu oz. sporocilu kakrskoli link. Ce link izkljucim iz sprorocila zadeva ne gre v SPAM. Ampak nekako ne vem kako naj uporabniku ponudim potrditev registacije brez povezave oziroma linka na stran.
Vse varijante za blackliste sem ze izkljucil iz moznih razlogov.
Torej kaksna ideja? Je ze kdo imel kaksno podobne tezave? Nasel sem tudi resitev s posiljanem mail, ki je podpisan z DLIK. Ima kdo izkisnje s tem mogoce? To dejansko pomaga?
Aja portal se spisan v ASP.NET MVC 2.0
Lep pozdrav
Adrijan0 ::
S kakim programom, ki preverja zakaj je mail označen kot spam, poglej kaj je narobe. Očitno je sporočilo narobe spisano. Če ga boš pravilno spisal, ti zadeve nebi smelo prepoznati kot spam.
Srdan ::
Tudi to sem ze probal. Program pravi da je vse ok. Sicer pa je mail napisan kot plain text. Konkretno v mailu pise samo: "Za potrditev registracije kliknite na povezavo". In ce dam taksno sporocili brez linka potem zadeva ne gre v spam. Ce dam zraven kakrsnkoli link (ni nujno do nase strani) stvar gre v spam.
BlueRunner ::
Poskusi sporočilo umetno podaljašati še s kakšnim daljšim obvestilom v stilu "S klikom na zgornj povezavo se zavezujete spoštovati ...." S tem boš spremenil razmerje med številom besed in številom linkov.
Preveri, če vaša domena uporablja SPF. Če ga ne, bi morda o temu razmislili.
Preveri, če vaša domena uporablja SPF. Če ga ne, bi morda o temu razmislili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš račun je bil shekan This account has been hacked! Change your password right now!Oddelek: Informacijska varnost | 4313 (2261) | Matija82 |
» | Hekerji vdrli v Ebay, priporočljiva zamenjava gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15810 (11521) | D-PaX |
» | Lažje odjavljanje od reklam v GmailuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7939 (5508) | Afo |
» | PHP newsletter in spamOddelek: Izdelava spletišč | 2029 (1681) | enco11 |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9657 (7538) | ABX |