Forum » Omrežja in internet » Wi Fi ne deluje-Acer
Wi Fi ne deluje-Acer
ann ::
Na vas se obračam z težavo, ker mi na prenosniku Acer Extensa 5630G z Wlan 802.11a/b/g Draft-N WLAN ne deluje wireless.
Lučka na prenosniku sveti in vse kaže da deluje pravilno, ampak ne poveže z wirelesom.
Nekaj časa nazaj mi je wireless deloval sedaj pa kar naenkrat ne deluje več.
Na istem mestu imam na wireless priključen tudi drugi prenosnik, na katerem deluje vse brez problema - povezava je na odprto omrežje, brez gesla. Preveril sem nastavitve in vse kaže da so iste. Vzrok je sigurno v računalniku oz. vgrajenem wi fi.
Kaj bi lahko bilo narobe, oz. kje se da preveriti zakaj ne deluje.
Kaj se da to kako rešit z kakšnim USB kljčkom? Kakšnim?
hvala
Lučka na prenosniku sveti in vse kaže da deluje pravilno, ampak ne poveže z wirelesom.
Nekaj časa nazaj mi je wireless deloval sedaj pa kar naenkrat ne deluje več.
Na istem mestu imam na wireless priključen tudi drugi prenosnik, na katerem deluje vse brez problema - povezava je na odprto omrežje, brez gesla. Preveril sem nastavitve in vse kaže da so iste. Vzrok je sigurno v računalniku oz. vgrajenem wi fi.
Kaj bi lahko bilo narobe, oz. kje se da preveriti zakaj ne deluje.
Kaj se da to kako rešit z kakšnim USB kljčkom? Kakšnim?
hvala
- spremenil: ann ()
popster ::
ann ::
lahko je kaj narobe tudi na ruterju..
usb klienti:
http://shop.wlan-sat.com/strojnaoprema/...
ruter sigurno ni ker sem to poskusil na večih wireles omrežjih...
Sigurno je kriv vgrajen wi fi v računalniku :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet, Ljubljana vičOddelek: Omrežja in internet | 2030 (1373) | killa bee |
» | PCI ali USB mrežna kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5396 (4954) | Gerhardt |
» | kateri adapter/mrežna karticoOddelek: Omrežja in internet | 1012 (884) | Wisor |
» | USB wlan z dobrim dometomOddelek: Kaj kupiti | 3022 (2799) | J-e-r-r-y |
» | Kateri je trenutno Best Buy brezžični router?Oddelek: Kaj kupiti | 5386 (4399) | kmetek |