» »

Gledanje filmov preko USB priključka na LCD TV

Gledanje filmov preko USB priključka na LCD TV

redcock ::

Sem lastnik PHILIPS LCD TV model PFL8404. TV ima USB priključek in preko njega želim predvajati npr. original DVD film. Problem je, da se film predvaja brez podnapisov. Zanima me, ali se da zadeva kako nadgraditi oz. ali sploh obstajajo Tv-ji, ki omogočajo direktno gledanje filmov s podnapisi preko USB?

Alamar ::

Kako pa lahko na USB ključu predvajaš original DVD?:)) Če imaš kopijo DVD filma potem so podnapisi že vpečeni v sliko in bi jih moral predvajati vsak player. Ti si verjetno hočeš ogledati divx, ki ima ločeno datoteko s podnapisi. Naprej preveri, da bodo imeli podnapisi do potankosti enako ime kot film.

Poglej tukaj za zadnjo nadgradnjo in nadgradi po opisanem postopku, če bo kaj pomagalo

http://www.search.philips.com/search/se...

Ales ::

Naredi tako, kot je rekel Alamar.

Drugače pa ja, obstajajo TV-ji, ki omogočajo gledanje filmov z zunanjimi podnapisi preko USB. Preverjeno... Ampak eni boljše, eni slabše - odvisno od formata, v katerem je podnapis. Žal nimam Philipsa, da bi ti lahko svetoval iz prakse.

podtalje ::

Kar sem nazadnje gledal, Philips televizorji ne podpirajo podnapisov pri predvajanju filmov preko USB ključka.
Tudi sam sem bil nad tem dejstvom precej presenečen.

redcock ::

Pa si me Alamar. Hvala za odgovor. Film je presnet iz originala, ni Divx.
Bom pa pogledal še na naslovu, ki si mi ga poslal. Od našega predstavništva Philipsa sem dobil suhoparen odgovor, da TV (bil je malo manj kot 1000 EUR) enostavno ne kaže podnapisov filma preko ključka. Lahko bi dali vsaj malo bolj vspodbuden odfgovor npr. da so posredovali težave naprej in da bodo zadevo nadgradili in odpravili.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8828883 (24861) Thunder wave
»

LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )

8628586 (21914) popster
»

Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )

12157668 (49559) Lupin
»

Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590

Oddelek: Kaj kupiti
203776 (2564) bogdanv
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

198317 (7821) ta_ki_tke

Več podobnih tem