Forum » Mobilne tehnologije » Nokia vs. samsung
Nokia vs. samsung
insekt ::
zdravo!
kupujem nov mobitel pa se ne morm odlociti katerega bi izbral.........................
izbiram namrec med nokio N8 in samsung galaxy s2.
osebno se nagibam k nokiji zaradi fotoaparata, nevem pa kaksne prednosti pred nokio nudi samsung.
hvala za odgovore.
kupujem nov mobitel pa se ne morm odlociti katerega bi izbral.........................
izbiram namrec med nokio N8 in samsung galaxy s2.
osebno se nagibam k nokiji zaradi fotoaparata, nevem pa kaksne prednosti pred nokio nudi samsung.
hvala za odgovore.
harvey ::
Presodi kaj ti je prioriteta. in pa če cena ni ovira.
Samsung Galaxy S II je procesorko neprimerjiv z N8 ali ostalimi aparatki.
GSM arena primerjava > tule.
Prvi vtisi po forumih opozarjajo na minus pri pregrevanju in pa na "crap color tone" pri kameri. Ostalo pa superlativi. Kvaliteto fotk posameznih aparatov si lahko ogledaš tule.
Samsung Galaxy S II je procesorko neprimerjiv z N8 ali ostalimi aparatki.
GSM arena primerjava > tule.
Prvi vtisi po forumih opozarjajo na minus pri pregrevanju in pa na "crap color tone" pri kameri. Ostalo pa superlativi. Kvaliteto fotk posameznih aparatov si lahko ogledaš tule.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
cukl ::
Samsunga. Zakaj?
SAMOLED+ 400x800 vs AMOLED 320x640
1 GB RAM vs 256 MB RAM
2x1.2GHz vs 600Mhz
Android vs Symbian
itd
Edina prednost nokije je fotoaparat, pa še to samo za slike.
SAMOLED+ 400x800 vs AMOLED 320x640
1 GB RAM vs 256 MB RAM
2x1.2GHz vs 600Mhz
Android vs Symbian
itd
Edina prednost nokije je fotoaparat, pa še to samo za slike.
RejZoR ::
Men je pri Samsungu samo čudno, da vtaknejo npr mid range Samsung Wave (GT-S8500), ki ni niti Android v črno all alu ohišje, medtem ko dajo njihov top of the line Galaxy S2 v plastično ohišje. Logika, it makes none.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
GeForce ::
@rejzor Tako imajo razlog da Wavea prodajo po višji ceni kot če bi bil plastičen, Galaxy pa je plastičen in mu s tem zmanjušujejo ceno na spodobno raven. Tako prodajo veliko Waveov in Galxyjev saj imajo oboji sprejemljivo ceno. No, vsaj jaz si to tako predstavljam.
matonson ::
Saj ni samo ohišje. Bolj ko ne je enak kot Galaxy S le da ima manj notranjega pomnilnika ter manjši zaslon.
servo ::
Da ne govorimo o sanjski podpori Samsunga.... ko to enkrat sprobaš, nočeš o Samsungu niti slišat
Margecan ::
kitl76 ::
Jakup ::
Insekt je vprašal kateri telefon se bolj splača kupit. Ne zdaj s takimi, kot je: "jaz sem zvest..." in podobnimi.Primerjave med galaxys s2 in n8... prednosti, slabosti, osebna izkušnja - zadovoljstvo (samo galaxy s2 in nokia n8, ne ostalih telefonov mešat).
Jaz sem z galaxy S2 zadovoljen. Po primerjavah v slikah ti priporočam da obiščeš to spletno stran.
Jaz sem z galaxy S2 zadovoljen. Po primerjavah v slikah ti priporočam da obiščeš to spletno stran.
harvey ::
Itak Galaxy S2 tisočletje pred nokio
Brez da primerjamo karakteristike!
Oba imata svoje + in -. Glede procesorja bi se strinjal recimo o "tisočletju", pri overall performancu pa še zdaleč ne, da bi bl Samsung tako superiornejši napram Nokii. Cenovni razpon ne bom niti primerjal.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Lonsarg ::
Razlike se manjšajo, smarthphone postaja kot laptopi z dodatkon, da hardware praktično ni pomemben. In če laptopom vzameš razliko v notranjem hardweru postane vse še samo del designa pa OSa, pa velikosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23583 (12431) | boris82 |
» | Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18178 (16575) | denabiker |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7851 (6296) | lvlOne |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10056 (7997) | krneki0001 |
» | LG optimus 2x vs HTC Desire HD vs Samsung Galaxy S IIOddelek: Mobilne tehnologije | 5311 (4783) | BigSmoke |