Forum » Hlajenje in modifikacije » Software-sko hlajenje???!!!
Software-sko hlajenje???!!!

Jackass ::
Js mam en računalnik k je not procesor k se precej segreva (Athlon Thunderbird 1200/266)!
Torej...
js sm enkrat že tle neki bral, kako naj bi z nekakšnim vnosom v register ohladil proc.??
Al pa ce kdo pozna ksn dobr program za softwaresko hlajenje, bi prosu če mi lahko napiše ker to je!
Sicer je pa s temi programi mal problem (js sm mel do zdej CpuIdle, pa mi je preizkusna različica potekla)! Zdej me pa zanima kaksne so se mozne resitve!
Hvala!
Torej...
js sm enkrat že tle neki bral, kako naj bi z nekakšnim vnosom v register ohladil proc.??
Al pa ce kdo pozna ksn dobr program za softwaresko hlajenje, bi prosu če mi lahko napiše ker to je!
Sicer je pa s temi programi mal problem (js sm mel do zdej CpuIdle, pa mi je preizkusna različica potekla)! Zdej me pa zanima kaksne so se mozne resitve!
Hvala!

Yacksy ::
Dej vpiš v iskanje softwersko hlajenje, pa ti bo vrglo ven eno temo na kateri je pripet en švabski program. Me ohladi mojga Athlona 1700+ za 15 stopinj. Seveda, ko sem na netu al kej pišem, v špilih se pa itak mal bolj segreje.

Jackass ::
OK, bom probu najprej VCool!
Drgac pa, ani tut da neki vnesš v registr, tko da v bistvu ne rabš programa?
Drgac pa, ani tut da neki vnesš v registr, tko da v bistvu ne rabš programa?
jAcKaSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa Vcool-uOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2143 (1959) | R33D3M33R |
» | softvrsko hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1223 (884) | SaS |
» | tooo damn hot...65Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1872 (1223) | SaS |
» | softversko hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1738 (1258) | _Mortal_ |
» | IZREDNO!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1376 (985) | msmiha |