Forum » Programska oprema » program za raid 1 sistem
program za raid 1 sistem
simon7426 ::
Pozdravljeni,
glede na to temo je že nekaj bilo napisano ampak nič uporabnega za mene..
Zato me zanima ali kdo pozna kak program po možnosti free, da bi lahko dva zunanja diska vspostavil v raid 1 sistem?
Naprimer na disk 1 dam podatke in bi rad da da se na disk 2 samodejno prenesejo podatki(ni nuja samodejno). Drugo kar mi je še bolj pomembno, da se podatki tudi samodejno brišejo na disku 2, ko seveda brišem nek podatek na disku 1.
Se pravi rad bi da vse kar se dogaja na disku 1, da se tudi dogaja na disku 2. Brisanje in nalaganje podatkov.
Probal sem tri programe in nobeden nima te funkcije..
Za pomoč bi bil zelo hvaležen!
Simon
glede na to temo je že nekaj bilo napisano ampak nič uporabnega za mene..
Zato me zanima ali kdo pozna kak program po možnosti free, da bi lahko dva zunanja diska vspostavil v raid 1 sistem?
Naprimer na disk 1 dam podatke in bi rad da da se na disk 2 samodejno prenesejo podatki(ni nuja samodejno). Drugo kar mi je še bolj pomembno, da se podatki tudi samodejno brišejo na disku 2, ko seveda brišem nek podatek na disku 1.
Se pravi rad bi da vse kar se dogaja na disku 1, da se tudi dogaja na disku 2. Brisanje in nalaganje podatkov.
Probal sem tri programe in nobeden nima te funkcije..
Za pomoč bi bil zelo hvaležen!
Simon
dejansan ::
če imaš win7 imaš možnost softwarskega raida že v osnovi
za kakšen drug OS pa verjetno res kakšna kartica
za kakšen drug OS pa verjetno res kakšna kartica
dejansan
misek ::
fosil ::
Če se ti gre samo za podatke bi bil verjetno v redu tudi kakšen program za sinhronizacijo.
Tako je!
zee ::
RAID na namiznih maticnih ploscah je bolj en tezek hec kot kaj resnega in ti ga toplo odsvetujem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združevanje diskov / Storage drive / RAIDOddelek: Strojna oprema | 2252 (2005) | Mr.B |
» | RAID na osebnem računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 4477 (2040) | pegasus |
» | RAID1, bistvena vprasanjaOddelek: Strojna oprema | 3643 (2402) | element |
» | RaidOddelek: Strojna oprema | 3873 (3611) | ender |
» | Računalnik v garanciji, vendar ga ne popravijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5855 (3885) | wechta |