Forum » Omrežja in internet » Printer na mrezi?!
Printer na mrezi?!
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
janix7 ::
Hoj imam naslednjo težavo na router imam priklopljen osebni rač. na katerega imam preko usb-ja povezan tiskalnik, na te masini tecejo XP-ji.
Nato pa imam preko brezžicne povezave (linksys wrt54gh) povezana se dva prenosnika na katerih laufata win 7 sistema!
In sedaj težava na vse nacine poskusam tiskati iz prenosnikov pa ne gre!! Ce prenosnik povezem z kablom mi uspe medtem ko pa takrat ko sem brezžicno povezan ne gre?!
Tudi v omrezju ne vidim drugih dveh masin?!
Prosim za pomoc!!
Hvala
Nato pa imam preko brezžicne povezave (linksys wrt54gh) povezana se dva prenosnika na katerih laufata win 7 sistema!
In sedaj težava na vse nacine poskusam tiskati iz prenosnikov pa ne gre!! Ce prenosnik povezem z kablom mi uspe medtem ko pa takrat ko sem brezžicno povezan ne gre?!
Tudi v omrezju ne vidim drugih dveh masin?!
Prosim za pomoc!!
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z WIFI - routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2677 (2097) | Cifix63 |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8102 (7354) | koyotee |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12320 (9083) | urosh |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23073 (13900) | umexteacher |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 17038 (16283) | Tilen |