Forum » Kaj kupiti » Se splača kupit miš Razer Boomslang 2000 iz ZDA
Se splača kupit miš Razer Boomslang 2000 iz ZDA
(sic) ::
Zadeva je naslednja:
Imam prodajalva iz ZDA, ki ponuja miško Razer Boomslang 2000 za 60 $ (cca. 15.000 SIT) in jo je pripravljen poslati prek pošte v SLO. Malo se je pozanimal in ugotovil, da bi me poštnina stala 24 $ (cca. 5.500 SIT). Vse skupaj je nekje 20.000 SIT.
Zanima me, če se splača plačevati toliko za poštnino, če ve kdo kakšno cenejšo rešitev...
Aja, pa še tole;
Malo sem primišlaval in ugotovil, da me tip lahko brez skrbi zajebe - pač pošlje prazen paket z odkupnino in potem jaz najebem big time. Malo me zanima, če je že kdo kupoval kaj podobnega preko eBaya...
Imam prodajalva iz ZDA, ki ponuja miško Razer Boomslang 2000 za 60 $ (cca. 15.000 SIT) in jo je pripravljen poslati prek pošte v SLO. Malo se je pozanimal in ugotovil, da bi me poštnina stala 24 $ (cca. 5.500 SIT). Vse skupaj je nekje 20.000 SIT.
Zanima me, če se splača plačevati toliko za poštnino, če ve kdo kakšno cenejšo rešitev...
Aja, pa še tole;
Malo sem primišlaval in ugotovil, da me tip lahko brez skrbi zajebe - pač pošlje prazen paket z odkupnino in potem jaz najebem big time. Malo me zanima, če je že kdo kupoval kaj podobnega preko eBaya...
- premaknilo: bastadu ()
Han ::
Huh, v čem je ta miška tako posebna?
Po moje je Logitech optična za slabe 4 jurje več kot odlična.
Po moje je Logitech optična za slabe 4 jurje več kot odlična.
borutz ::
preko e-baya je cist kul nakupovat
poglej katero cifro ima poleg userja?
ce je cifra vecja, brez skrbi te ne bo zajebal.
KOT PRVO PA:
NE MORE TI POSLATI Z ODKUPNINO.
TI BOS MORAL MU DENAR POSLATI V NAPREJ,PA SE ZAVAROVANO NE BO KER
POSTA NE BO KRILA V PRIMERU IZGUBE.
Tako da ti ostane samo to da mu denar nakazes na banko oz placas z mastercardom.
poglej katero cifro ima poleg userja?
ce je cifra vecja, brez skrbi te ne bo zajebal.
KOT PRVO PA:
NE MORE TI POSLATI Z ODKUPNINO.
TI BOS MORAL MU DENAR POSLATI V NAPREJ,PA SE ZAVAROVANO NE BO KER
POSTA NE BO KRILA V PRIMERU IZGUBE.
Tako da ti ostane samo to da mu denar nakazes na banko oz placas z mastercardom.
Zavo ::
Seveda te lahko najebe, lahko ga pa tudi ti, samo o tem ne bi zdaj, niti ne vem, če je dovoljeno na Slo-Tech o tem govoriti!
Lahko pa se zavaruješ, saj je na internetu dosti podjetij, ki se ukvarja s tem, gre pa takole: (pisal bom moj primer, ko sem kupoval comp. v Nemčiji)
V Nemčiji se temu reče Treuhand-Service.
Ti jim plačaš ceno miške, ter poštnino, nakar dobiš potrdilo, da si plačal. Tudi prodajalec dobi potrdilo, da je roba plačana in da ti jo naj pošlje!
Ko dobiš miško jo lahko sprobaš in če vse dela, javiš temu servicu, da je vse o.k. in oni njemu nakažejo denar!
Ta service te pa stane okoli 5 evrov!
Malo se pozanimaj, upam, da sem ti kaj pomagal.
Lahko pa se zavaruješ, saj je na internetu dosti podjetij, ki se ukvarja s tem, gre pa takole: (pisal bom moj primer, ko sem kupoval comp. v Nemčiji)
V Nemčiji se temu reče Treuhand-Service.
Ti jim plačaš ceno miške, ter poštnino, nakar dobiš potrdilo, da si plačal. Tudi prodajalec dobi potrdilo, da je roba plačana in da ti jo naj pošlje!
Ko dobiš miško jo lahko sprobaš in če vse dela, javiš temu servicu, da je vse o.k. in oni njemu nakažejo denar!
Ta service te pa stane okoli 5 evrov!
Malo se pozanimaj, upam, da sem ti kaj pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 55142 (5524) | starfotr |
» | Ne pošiljamo v Slovenijo ?!?!Oddelek: Kaj kupiti | 11745 (1956) | Samael |
» | Prodaja po pošti in ne-prevzemOddelek: Loža | 12393 (8659) | GTX970 |
» | Pošta - provizija?Oddelek: Loža | 9971 (9000) | amigo_no1 |
» | Plačilo v tujinoOddelek: Loža | 11646 (9097) | Tilen |