Forum » Strojna oprema » nasveti za izdelavo ohišja
nasveti za izdelavo ohišja
Siddh ::
danes sem se dokončno odločil da bom si izdelal svojo kompjuter kišto iz pleha
backplate in slote bom izrezal iz neke stare kište
zdaj pa me zanima na kaj bi moral biti pozoren, iz kako debelega pleha bi to izdelal itd.
nasveti dobrodošli
backplate in slote bom izrezal iz neke stare kište
zdaj pa me zanima na kaj bi moral biti pozoren, iz kako debelega pleha bi to izdelal itd.
nasveti dobrodošli
dzinks63 ::
Malo se sprehodi po netu, sigurno bo kakšna ideja padla, npr.: WoodSkin pc 1,2,3
Takšna home made izdelava (tudi če se boš odločil izdelati ohišje iz kovinskih plošč) je zelo zahtevna, če hočeš zadevo v nulo narediti. Rabiš pravo idejo, ogromno časa in tudi primerno delavnico z pravimi stroji.
Veliko enostavnejša je samo modifikacija nekega obstoječega ohišja z novimi detalji in poslikavami.
Takšna home made izdelava (tudi če se boš odločil izdelati ohišje iz kovinskih plošč) je zelo zahtevna, če hočeš zadevo v nulo narediti. Rabiš pravo idejo, ogromno časa in tudi primerno delavnico z pravimi stroji.
Veliko enostavnejša je samo modifikacija nekega obstoječega ohišja z novimi detalji in poslikavami.
mat xxl ::
Ob ceni cenejših ohišij, ki dobro izpadejo se raje loti bolj pametnega dela ali pa raje nafriziraj eno tako ohišje !
Siddh ::
tale woodskin se mi dopade
drugače pa jas bi izdelal res samo ohišje ali kako naj rečem, kletke za HDD in dvd ter slote pa pladenj za matično bi vzel z trenutnega ohišja
drugače pa jas bi izdelal res samo ohišje ali kako naj rečem, kletke za HDD in dvd ter slote pa pladenj za matično bi vzel z trenutnega ohišja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj načrt za bodoče ohišje iz ostankovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3211 (2413) | huelz |
» | Merjenje pretoka zraka in tekočineOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4227 (3871) | svizec75 |
» | Spomladansko čiščenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3279 (2633) | flashek |
» | Popravilo OhisjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1722 (1435) | MasterMiG |
» | Cena plexi-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7040 (6451) | CaqKa |