Forum » Izdelava spletišč » Coppermine galerija
Coppermine galerija
Deyannn ::
Pozdravljeni,
prosil bi za pomoč in sicer.. nevem kje se nastavi, da ko klikneš na album in se ti odprejo slike je slika majhna v tistem okvirju.. zdaj me pa zanima kje se lahko nastavi da je ta okvir bolj širok recimo 900px krat 600px ker sem že sprobal vsega živega in enostavno ne gre.
prosim za pomoč.
prosil bi za pomoč in sicer.. nevem kje se nastavi, da ko klikneš na album in se ti odprejo slike je slika majhna v tistem okvirju.. zdaj me pa zanima kje se lahko nastavi da je ta okvir bolj širok recimo 900px krat 600px ker sem že sprobal vsega živega in enostavno ne gre.
prosim za pomoč.
ne znam skompajlat.. nisem najdo tortual za to.. lahko prosim kdo pomaga kaj točno moram prekopirat in zamenjat?
lp
lp
i386 ::
No, da ne bom odpiral nove teme si bom kar to sposodil.
Pozna kdo kakšno dobro skripto, s katero bi spletno galerijo (picasa, flickr, photobucket... še ni določeno katero bom uporabil) nekako integriral v svojo spletno stran?
hvala
Pozna kdo kakšno dobro skripto, s katero bi spletno galerijo (picasa, flickr, photobucket... še ni določeno katero bom uporabil) nekako integriral v svojo spletno stran?
hvala
MrBrdo ::
skripto? a misliš, da se da vse s skriptami in brez kakršnegakoli znanja?
sicer pa googlaj "-ime galerije- embed"
sicer pa googlaj "-ime galerije- embed"
MrBrdo
i386 ::
znanja phpja in js-ja nimam tako veliko, da bi lahko sam napacau galerijo... in sem googlau, verjemi...
Hvala za tvojo izjemno veliko pomoč, res...
Hvala za tvojo izjemno veliko pomoč, res...
shadeX ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzdrževalec računalniške opreme (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16629 (13198) | GummyBear |
» | Windows 10 bo dobil bash! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48739 (41006) | Jst |
» | Cena izdelave spletne strani v JoomliOddelek: Izdelava spletišč | 5231 (4271) | Gandalfar |
» | galerija - kaj uporabitOddelek: Izdelava spletišč | 1981 (1654) | BluPhenix |
» | Jas bi pa ne vem kak!Oddelek: Izdelava spletišč | 1068 (978) | rokpok |