» »

Funny and cool links

Funny and cool links

««
19 / 180
»»

Freelancer ::

Hmm hacker tool, ki zasede 1.1GB :D

Brane2 ::

Še ena iz serije PRICELESS:

While I was flying down the road yesterday, I passed over a bridge only to find cop with a radar gun on the other side lying in wait.

The cop pulled me over, walked up to the car, and with that classic Patronizing smirk we all know and love, asked, "What's your hurry?"

To which I replied, "I'm late for work."
"Right," said the cop, "what do you do?"

"I'm a rectum stretcher," I responded.

The cop stammered, "A what? A rectum stretcher? And just what does a rectum stretcher do?"

"Well," I said, "I start by inserting one finger, then I work my way up to two fingers, then three, then four, then with my whole hand in work side to side until I can get both hands in, then I slowly but surely stretch, until it's about 6 foot wide."

"And just what the hell do you do with a 6-foot asshole?"

To which I politely replied, "You give him a radar gun and park him
behind a bridge."

Traffic Ticket: $95.00
Court Costs: $45.00
The Look on that Cop's Face: PRICELESS

:D

TribesMan ::

Brane kira huda fora....

Res priceless.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

mchaber ::

sline

sej ni ravno smešno, samo da...>:D
slike 174,226 :)

Aja ADSL je priporočen, ker je 450 slik;)
.

Dr_M ::

Kako gorenjci kuhajo kavo ?

Toliko časa kuhajo vodo, da se prismodi.

Katera so najhujša tri leta v življenju povprečnega štajerca ?

Prvi razred osnovne šole.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

DMouse ::

Mac je zakon! >:D

CaqKa ::

gandalf kaj naredi tisti ip.cpp?

:D
Vse možne ip-je izpiše v datoteko

vse "možne".. definiraj možne. torej tistih ki si torrent dol potegnejo?

Ok, če smo natančni, vse možne + nekaj dodatnih zato da ne kompliciramo :\
(0.0.0.0 recimo ni veljaven ip ampak ga vseeno izpiše)

undefined ::

:)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

BaRtMaN ::

Talk about the sour pickles season... :D

Gandalfar ::

Predator ::

tega sem ravno jaz prišel nalimat semle pa vidim da je že ;)
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.

`ripper` ::

Ovo je originali mail kojeg je internet provider iz Beograda (Technicom)
dobio od svog korisnika:

Sent: Tuesday, July 31, 2001 4:50 AM

To: Pitanja za Info-Tehnicom < info@tehnicom.net>

Subject: Serem vam se u usluge!!!

Serem vam se u provajdera, majke vam ga nesposobne, lopovske!!! Zar bre ne
mozete da lepo odrzavate server ili da sklopite ugovor sa nekim
nad-operaterom koji radi malo bolje, nego se tu stekate i kradete pare
ljudima, bre... Narod uplati kod vas, a ne moze nista da radi. Zasto? Zato
sto bukvalno nema pristup internetu, jedino sto moze da radi je da surfuje
po vasem dosadnom i primitivno uradjenom sajtu... Pa jebem mu mater, jel' to
internet?... To mozemo i kuci da uradimo, napravimo neku stranicu i u
offline rezimu surfujemo po njoj... Ajde bre, malo se probudite, kako vas
nije sramota, kako vas ne grize savest... Picka li vam materina, vi ste mi
neki provajder...nja nja nja... Niste, bre, ni za Albaniju, a kamoli za kod
nas, a o nekoj Evropi da i ne govorimo... U XIX vek se vratite, pa tako
jedite govna, mame li vam ga nabijem pokvarene, pederske, lopovske,
nesposobne!!!

Picka vam materina svima,

vas NEZADOVOLJNI KORISNIK

P.S. Izvinite za sve vulgarne izraze, ali pisao sam onako kako bih vam
rekao
u lice u zaru besa... I aj' pa gledajte da preduzmete nesto...
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

Gemm ::

Primorke so večinoma afnaste, zapete in vase zagledane ženske, toge v seksu in najljubše jim je, da moški postori vse. Najljubši položaj misionarski. Nerade ga vlečejo, raje drkajo. Večinoma so neobrite vendar urejene. Zunanji blišč jim pomeni več kot drugo.

Kraševke so bolj sproščene in bolj dovzetne za seks na različnih mestih. So trmaste in jih je malo težje spravit do seksa, zato pa ga toliko raje vlečejo in ni problem, če ji spustiš v usta. Ko se pa sprostijo so za vse klasične oblike občevanja. Najljubši položaj, aktivni misionarski položaj. Dobro mešajo. V povprečju imajo največje joške na slovenskem

Brez zavor so pa ženske v pasu Bovec, Tolmin,N.Gorica, Idrija, Ajdovščina,Logatec,Postojna, Pivka, Cerknica, I.Bistrica. Dobesedno pripravljene na vse. Zanimivo in značilno je predvsem to, da so vse iz tega pasu pristale na analni seks, četudi je za veliko večino bilo to prvič. In vse imajo značilen način drkanja, ki je podoben molži. Verjetno izvira iz pastirke tradicije. Priljubljeni položaji – vsi.

Dolenjeke, Belo in suhokrajinke so »težke« in nemalokrat iščejo neke globje smisle in smisel za filozofiranje jih lažje odpre. Priljubljeni položaj zgoraj. Na nek način se mi zdi da imajo raje podrejenega moškega in so rahlo dominantne. Drkajo s prsti, ga ne zgrabijo v dlan. Tendenca k sadomazo variantam.

Gorenjke, te so pa tako raznolike, da jih je skoraj nemogoče opisat. Uživajo v seksu in niso zavrte. Ima pa moški, ki ni škrt več možnosti, kot škrt, kar me čudi. Zahtevajo ogromno nežnosti in so predane. Bilo pa je nekaj primerkov ki bi jih lahko označil za brezkompromisne prasice. Enotna značilnost - se jih z lahkoto rešiš, ne komplicirajo.

Korošice, preproste lahko dosegljive, zdi se kot da seksajo samo zaradi seksa in zabave. Totalno sproščene. Priljubljen položaj – doggy. Neverjetno kako sladko se znajo naguzit in izsilit ta njim priljubljen položaj. Človek ostane kar presenečen. Drugače jim pa nič ni tuje. Nič ne bo narobe, če jo tudi po ritki lopneš, prav nasprotno, še bo hotela.

Štajerke zabavne, vendar seks rade nudijo kot nagrado. Dobiš takrat, ko mislijo, da si zaslužiš. Res pa je tudi, da nikoli ne veš kaki so kriteriji za dodelitev nagrad. Priljubljen položaj, od zadaj leže ona z nogami skupaj. Očitno jim poleg vsega paše še pritisk teže. Več kot pol jih požre spermo z užitkom.

Prekmurje, hladne v začetku potem vroče. Karkoli jim delaš se čudijo, kar pa čudi tudi mene. Niti ene obrite. Zanimivo več kot pol jih penisu ljubkovalno reče kokouter. Če jim ne ližeš, nisi kaj dosti naredil, je pa res tudi da same glavo pritisnejo med noge.

Ciganka – ena, nora na nabijanje, ko sem jo po pomoti pocukal za dolge lase, mi je roke zarila v lase in hotela, da jo cukam, kar naprej. Nabijal sem jo od zadaj, spredaj, z boka, vleku za velike joške, skratka vse na pragu bolečine.

Muslimanke, tihe podrejene, nič aktivne so pa neverjetno ozke.

Židinja – ena, ta me je pa dobesedno pofukala in sem prvič in edinič bil pofukan kot da bi jaz bil ženska. Rad bi še ponovil in komaj čakam, da se odpravim v Izrael.

Madžarke, vroče, brez zavor vendar brez domišljije. So pa aktivne dobro mešajo. Vse so bile po rasti majhne in sem jih najraje nabrisal na kaki mizi, pultu ali pa stoje.

Italijanke, težko dajo in ko dajo je čimprej za pozabit. Če so vse take ni čudno zakaj so italijani taki.

Nemke, Nizozemke hladne na vse pripravljene brez predsodkov

Angležinje največje joške v EU, blazno jim je všeč 69 položaj in če jih porivaš med joške in špricaš po obrazu.

Grkinja božanska koža, dosegel samo peting in joškice ljubčkal, več ni dala, ker je bla zaročena.

Avstrijka mi ga je vlekla kot za stavo do bolečine, po mojem zaradi mržnje do slovanski narodov.

Bivše države jugoslavije zelo razuzdano in večinoma brez predsodkov. Makedonke romantične, Srbkinje posesivne, Hrvatice zahtevne.

Eksotika: Že druga barva žge, tako da nisem bil priseben…
Kitajka čudila se je velikosti penisa
Južno afričanka hiter seks v wc-ju nekega hotela v eni evropskih prestolnic
Indijka nežen romantični seks, ki je trajal v nedogled

Verjetno sem tudi kaj pozabil, vendar je to pripisati časovni stiski, ker moram dalje.

---
In kam mi priporočate, naj grem :) ;)

mare_ ::

Gandalfar - napis Slo-Tech se poleg SiOL-ovega logota zelo lepo poda na tisto sliko>:D

> Gandalfar - napis Slo-Tech se poleg SiOL-ovega logota zelo lepo poda na tisto sliko

Vsekakor spada tam slo-tech logo, ne pa SiOL. :)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

OmegaBlue ::

CaqKa you bitch...

Ka si mi sunu slikco :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Tr0n ::

Dej... ne mi s takim. K se bom še zjoku. :'(

In kje je tukaj fora?

Ni fore. Tole je iz Tr0novega linka, ki naj bi bil kao funny. Sam tole ni. ;)

Tody ::

Enkrat za spremembo se strinjam z ICEMANOM :D
Aja admini vi kr veselo to zbrište no :)

Ko je astronavt Neil Armstrong kot prvi človek stopil na luno, je izrekel znameniti stavek:
"Majhen korak za človeka, velik za človeštvo".
Sledilo je se nekaj drugih stavkov, večinoma pa je slo za običajno komunikacijo z ostalimi astronavti in kontrolo poleta. A preden se je s površja lune vrnil nazaj v Apollo, je izrekel tudi zanimiv stavek:
"Srečno, gospod Gorsky ".
Mnogi ljudje pri NASI so menili, da se stavek navezuje na kakšnega rivalskega Sovjetskega kozmonavta. A po poizvedovanjih, noben Gorsky ni bil vključen v Sovjetski, niti Ameriški vesoljski program. Se leta kasneje so mnogi spraševali Armstronga, kaj je takrat mislil s stavkom
"Srečno, gospod Gorsky", a Armstrong se je vedno le nasmehnil.
5. julija 1995 je v Tampa Bayu na Floridi imel Armstrong intervju in novinar je zopet privlekel na dan tudi to 26 let staro uganko. Tokrat je Armstrong končno razložil. Gospod Gorsky je malo pred tem umrl, zato se je Armstrong odločil, da razkrije skrivnost.
Ko je bil se otrok, je v bližini doma dostikrat igral baseball s prijatelji. Njegov prijatelj je enkrat močno odbil žogico, ki je poletela na vrt k sosedu, v bližino okna spalnice. Soseda sta bila gospod in gospa Gorsky. Armstrong se je odpravil po žogico. Ko se je približal oknu njune spalnice, je slišal gospo Gorsky, ki je kričala na moža:

"Oralni sex! Ti hočes oralni sex!? Dobil ga boš, ko bo sosedov mulc hodil po Luni!!"

mchaber ::

IceMan, a ga je potem dobu?:P
.

hmmm.. eni pravijo da je tale o gospodu gorskyju izmišljen vic.. kaj veš.. dober je :)

Brane2 ::

Little Johnny goes up to his mother and asks, "Is God male or female?"

After thinking for a moment, his mother responds, "Well, honey, God is both male and female."

This confuses the little boy, so he asks, "Is God black or white?" "Well,God is both black and white."

This further confuses the boy so he asks, "Is God gay or straight?" At this the mother is getting concerned, but answers none the less, "Honey, God is both gay and straight."

At this the boy's face lights up with understanding and he triumphantly asks, "Mom, is God Michael Jackson?"

Saj šale so smešne, ampak, ko enkrat te letijo na račun človeka in poniževanje le-tega, pa to zdaleč niso več. :)

Marjan ::

LOL. IceMan, to je pa en najboljših vicev kar si jih povedal :D :D

IceMan is fan of Michael J. >:D

Za crknit

tratto ::

Fan ali ne fan, toda najlaže se je smejati na račun drugih.
Vic je OK, toda MJ je postal že kar farsa in sam se kar kislo nasmehnem, ko pomislim, kam je človek padel.

boych ::

sam si je kriv!
pretiravati ni dobro pri nobeni stvari!
tudi dnar ne more vsega kupit!!!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

pingec ::

Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Zgodovina sprememb…

• vrnilo v prejšnje stanje: OwcA ()

Tero ::

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Sam tista s kondomi je pa prov nagravzna :)

CAT kaj si naredu iz mojga posta?

CAT ::

king kaj sem naredla misliš.

Nič takega vse je kot je blo,hotla sem le popravit da bi bil link da ga ne bi rabo kopirat ampak samo stisnil in bi blo,ker pa se privajam še teh funkcij pa še mi ne gre tako dobro.

Brez zamere :8) ;)

pomojem se je link cel sfu... k si dala popravi pa ti je dalo presledke pa to
pa brezamere:D

se enkrat:
KLIK:D

res ql

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pingec ()

blabla ::

Tip se nekaj prodaja :D

lol

Tody ::

Ej DVD se še splača kupit :)

Enim se pa tud da... nekaj casa nazaj je en tip prodajal 10m^3 svezega lufta :D

Tic ::

To hocjo narest Wannabe Ebuy :P

Ko prodajajo prdce od slavnih ljudi etc...
persona civitas ;>

Dr_M ::

ko je ze govor o dvdjih...

[17:55:19] [cookie_] hi
[17:55:22] [cookie_] anyone here?
[17:55:30] [cookie_] i have a stupid question
[17:55:34] [cookie_] here it goes...
[17:55:41] [cookie_] in cdrom...the cd spins...
[17:55:45] [cookie_] does dvd spins too?

mogu sm mal priredit ker mi forum prbija -> Uporabili ste neveljavno / nedovoljeno HTML oznako:
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Jao... Kje je pa to blo?:) Temu bi mogl rect: No, the DVD moves up and down :D

Dvd je pri miru, laser pa kroži pod njim ;)

flipflop ::

bodom ::

http://freeweb.siol.net/ssvajger/Bolfenk.mp3

jst sm hmal crknu od smeha LOL!! :D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bodom ()
««
19 / 180
»»